Riot Games Valorant'ı ücretsiz olarak yayınladı!

• Kullanıcı Ephesus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Ephesus

Kayıtlı Üye
Riot Games, Valorant isimli RPS oyununu sonunda herkese açtı. Valorant, kapalı beta testinin ardından ücretsiz olarak yayınlandı. Peki Valorant ücretsiz indirmesi nasıl yapılır? İşte detayları...

12030469-728xauto.jpg

Valorant, Riot Games tarafından 2020 yılına girdiğimiz ilk aylardan beri kapalı beta sürecindeydi. Fakat oyun kapalı beta sürecinde olmasına rağmen çeşitli rekorlara imzasını atmış, deyim yerindeyse 'daha yeni başlıyorum' demişti. PUBG ve Call of Duty gibi rakiplerinin ardından sıyrılması beklenen Valorant, 2 Haziran günü kabuğunu kırıp herkesin erişimine açılacaktı. Nitekim, takvimlerin 2 Haziran'ı göstermesiyle birlikte Valorant herkes için yayınlandı.
VALORANT ARTIK HERKESE AÇIK
League of Legends gibi bir yapımın yaratıcısı olan Riot Games, Valorant'ın kapalı beta sürecinin tamamlandığını açıkladı. Böylece oyun planlandığı gibi 2 Haziran tarihinde herkesin erişimine açıldı. Peki tamamen ücretsiz olan Valorant nasıl indirilir?

640xauto.jpg

VALORANT ÜCRETSİZ İNDİRMESİ NASIL YAPILIR?
  • Öncelikle bir Valorant hesabı açmanız gerek. Eğer hesabınız yoksa League of Legends'in üyelik açma sitesine gitmeniz ve bir üyelik açmanız gerekiyor.
  • LEAGUE OF LEGENDS'İN ÜYELİK AÇMA SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN
  • Sitede e-postanızı girin ve başla butonuna tıklayın.
  • Doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak girin ve devam edin.
  • Kendinize bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin. Kullanım koşullarını kabul edip ileri'ye basın. Karşınıza 'Her şey tamam mı? yazan bir ekran çıkacak.
  • Bu ekranın hemen altında bulunan 'hemen katıl' butonuna basınca üyeliğiniz açılmış olacaktır. Böylece bir Riot Games ID sahibi olacaksınız.
    Şimdi sıra Valorant'ı indirmeye geldi. Buraya tıklayarak Valorant'ın resmi internet sitesine gidin.
  • Aşağıda bulunan Download butonuna basın.
  • İndirilen dosyayı çalıştırın ve Valorant'ı kurun.
  • Az önce açtığınız Riot Games ID'iniz ile oyuna giriş yapın.
  • Artık her şey tamam, Valorant dünyasına hoş geldiniz.
Kaynak; https://www.mynet.com/mutlu-son-rio...valorant-indirmesi-nasil-yapilir-110106525691

Sabahtan beri valorant oynuyorum 30-45 kill arası :D o değilde CSgo gibi pazar olursa millet para kazanır ondan umudum var inşallah oyuncular arası trade acarlar

Saralım bakalım. Teşekkürler bilgilendirme için bir kaç defa denk gelmiştim popülerliği gittikçe artacak gibi.

sanırım şirket pazarlamaya sağlam bir bütçe ayırmış olmalı ki tüm yayıncılar bunu oynuyor. ama bakınca acayip saçma geliyor. kendi görüşüm cs go nun yanından bile geçemez ama yine de kitlesi var görünüyor.

Skilli fps oyunu mu olur, piyasadan silinmeyecek tek oyun CS bence ama bir de hack sorununu düzeltebilseler.

13 yaşında oğlum var bu oyunu efsana oynuyor, turnuvalara katılacam diyor, sakin ol şampiyon diyorum :) ama gerçekten bilgisayar oyunları konusunda çok iyi, bilmiyorum üstüne gidip yasaklasam mı? yoksa sevdiği ve başarılı olduğu şeyin üstüne gidip beklemesem mi? bilemedim açıkçası..ama şu bir gerçek efsana oynuyor.

13 yaşında oğlum var bu oyunu efsana oynuyor, turnuvalara katılacam diyor, sakin ol şampiyon diyorum :) ama gerçekten bilgisayar oyunları konusunda çok iyi, bilmiyorum üstüne gidip yasaklasam mı? yoksa sevdiği ve başarılı olduğu şeyin üstüne gidip beklemesem mi? bilemedim açıkçası..ama şu bir gerçek efsana oynuyor.

abi ilgisi alakası neresiyse oraya yönelsin bence. artık e spor bile bi meslek oldu.

Benim elimde büyüyen bi kardeşim şuan tanınan bi oyuncu oldu ilgisi oyundu büyüdü gitti. Aylık 5-15 arası kazanıyor.

https://www.twitch.tv/berkriptepe

https://www.facebook.com/berkriptepe/

https://www.instagram.com/berkriptepe/

abi beni eklesin nick SHERLOCK :D bakayım nasıl oynuyor

Yasaklamak biraz ağır olabilir.Kafasına koyduysa internet kafeye gidip her türlü oynar. Ama kural koyabilirsiniz şu kadar sayfa kitap okursan 1 saat oynayabilirsin tarzı.

Meslek olarak soracak olursan Türkiye de esporcuların durumu pek iyi değil diye biliyorum twitchten izlediğim kadarıyla. Ünlü kişilerin anlattıklarına göre pis işler dönüyormuş.

abi beni eklesin nick SHERLOCK :D bakayım nasıl oynuyor

Seni ekleyecekmiş, ama kod gerekiyormuş örneğin #4288 gibi.. kodunu da yolla eklesin :D

Yasaklamak biraz ağır olabilir.Kafasına koyduysa internet kafeye gidip her türlü oynar. Ama kural koyabilirsiniz şu kadar sayfa kitap okursan 1 saat oynayabilirsin tarzı.

Meslek olarak soracak olursan Türkiye de esporcuların durumu pek iyi değil diye biliyorum twitchten izlediğim kadarıyla. Ünlü kişilerin anlattıklarına göre pis işler dönüyormuş.

Eyvallah sağol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri