Riski seven arkadaşlar buraya

Günümüzde piyasa koşulları sürekli değişmekte ve gelişmektedir. Yatırımcılar her gün cereyan eden değişimlere kolayca adapte olabilmekte, fakat yazılımlar geliştirilmedikleri sürece algoritmaları yerinde saymakta ve başarıları düşmektedir. Ayrıca tasarım aşamasında kişinin tüm bilgi, tecrübe ve analiz yeteneğinin bir programa aktarılması imkansız olduğu için, kusursuz bir otomatik al-sat sistemi tasarlamak oldukça güçtür.

[MENTION=5308]paragöz[/MENTION] Bunlar dolandırıcı diye bana mı söyledin hocam yoksa forex firmaları için mi dedin?
Ben bir forex yatırımcısıyım. Hiçbir forex kurumuyla alakam yoktur. Ben buradan paylaşımlarımı yapacağım. Yatırım yapmak isteyen yapar, yatırım şartlarını kabul ederek.

senle alakası olamaz hocam forex firmaları için tabiki

Hocam ben de yazımda belirttim 5 yıl forex içerisindeydim sonu olumlu bitmediğimi belirttim. Bu işte iyi bir sistemin olacak, para politikasını iyi ayarlayacaksın ve bir de en önemlisi sağlam psikoloji olacak. Bunlar olmadan kazanç olamaz. Ben demoda olsun gerçek hesapta olsun kazançlarımı forumda paylaştım. Ben bu sistem %100 kazandırır demedim. AMa çok şükür kazanıyorum. Demoda 5-6 aydır denemeler sonucu sonuç olumlu oldu hep. Şimdi de gerçek hesaba geçtim.
Ben de çok kaybettim forexte yaklaşık 10bin liraya yakın. Zaten başlığa dikkat çekmek istiyorum. Riski seven arkadaşlar buraya diye.
Bu arada forex kumardır diyenler nasıl fetva veriyor bu konuda anlamış değilim. Ben diyanetin fetva kuruluna sormuşum, caizdir fetvasını almışım.
Zaten yatırım şartlarında bütün riskleri belirtmişim. Buradaki amacım kimsenin parasını başkasına yedirmek değil. Sadece hep birlikte kazanmak. Para ne kadar çok olursa risk oranı o kadar düşecektir.
Hocam o zaman buraya o kaybettiğiniz 10 bin liralık işlemleri de koysaydınız. İnanın insanlar çok çabuk kanıyor böyle şeylere. Yani siz istediğiniz kadar öğüt verin risklidir kaybedersiniz. Bak 3 kişi riskli dedik kaybedersiniz dedik bizi kimse dinlemez. Siz konu sahibi olarak kazandığınız bölümü ön planda tutarsanız bu insanlar kanar. Zaten bu insanlar yüzünden forex ayakta ya neyse.

Ayrıca kim miş o fetva kurulu forexe caiz diyormuş ????

Eğer siz olmayan bir parayla oynarsanız bu kumardır. Haramı falan geçiyorum 7 büyük günah olan kumardan bahsediyorum burada. Forex caizdir ama o 1 lotluk işlemler kumardır. Siz olmayan bir parayla işleme giriyorsunuz bunun neresi caiz olabilir Allah aşkına. Düpedüz kumar işte. Tekrar arayıp sorabilirsiniz.

Hocam o zaman buraya o kaybettiğiniz 10 bin liralık işlemleri de koysaydınız. İnanın insanlar çok çabuk kanıyor böyle şeylere. Yani siz istediğiniz kadar öğüt verin risklidir kaybedersiniz. Bak 3 kişi riskli dedik kaybedersiniz dedik bizi kimse dinlemez. Siz konu sahibi olarak kazandığınız bölümü ön planda tutarsanız bu insanlar kanar. Zaten bu insanlar yüzünden forex ayakta ya neyse.

Ayrıca kim miş o fetva kurulu forexe caiz diyormuş ????

Eğer siz olmayan bir parayla oynarsanız bu kumardır. Haramı falan geçiyorum 7 büyük günah olan kumardan bahsediyorum burada. Forex caizdir ama o 1 lotluk işlemler kumardır. Siz olmayan bir parayla işleme giriyorsunuz bunun neresi caiz olabilir Allah aşkına. Düpedüz kumar işte. Tekrar arayıp sorabilirsiniz.

Hocam zaten belirttim kaybettiğimi. O işlemleri koymam imkansız. Çünkü farklı brokerlarda işlem açmıştım. Uzun zaman önceydi.

Ben Ekonomi ve Finans okuyorum. Forex'i bilmeyen adam girmesin başı yanar. Ayrıca elinizdeki 3 kuruş paranızı kafa yorarak buraya yatırmayın! Kesinlikle parası olmayan adama forexi tavsiye etmiyorum.

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION] alıntı:
''Ayrıca kim miş o fetva kurulu forexe caiz diyormuş ????

Eğer siz olmayan bir parayla oynarsanız bu kumardır. Haramı falan geçiyorum 7 büyük günah olan kumardan bahsediyorum burada. Forex caizdir ama o 1 lotluk işlemler kumardır. ''

Hocam bir karar verin fore caiz mi haram mı?
Diyanet fetva kuruluna sordum hocam.

forex e caiz diyen fetva kurulu kesin para almıştır bunun için akıl mantık dini arkadaşlar islam sizce mantıklı mı mantıklıysa devam edin ayrıca ben günahı bi yana kaybınız için konuşuyorum benim için herbiriniz ayrı ayrı güzel insanlarsınız kaybınıza bu adamlara çarpılmanız içime dokunur yoksa çokta tınnn yani keyfiniz bilir

olanada tavsiye etmeee
[MENTION=5308]paragöz[/MENTION] sanırım daha önce forexe çok büyük miktarlar yatırıp kaybettiniz. Saygı duyuyorum hocam. Zaten olumlu - olumsuz yorumlarınızı bekliyorum yazmıştım açtığım konuda.
Bol kazançlar diliyorum.

Bende 2 yili askin suredir ilgileniyorum. Kendim manuel olarak basladim. Botlar'a cok ucuk fiyatlar istedikleri icin pek ilgilenmedim.
Zulu da(traderler bilir) devam ediyorum. Tavsiyem ; yeni baslamak isteyenler hic baslamasin ! Ekonomi okumus ve ekonomi hakkinda bilgi olanlarin isi bu.
Cok evini damini, arabasini satan gordum bu forex te. Aman dikkatli olun, ekonomi bilmeyen uzak dursun !

1.5 yildir olan bilanco grafigi asagida.

http://prntscr.com/3a79vj

sakın yaklaşmayın ben kredi çektim ev aldım yanımda beraber çalıştığım arkadaşım kredi çekti borsaya girdi benim iki katım kredi ödüyor hepsini kaybetti

Forex ve özellikle ikili opsiyon = Klasik kumarın modernize edilmiş hali

sakın yaklaşmayın ben kredi çektim ev aldım yanımda beraber çalıştığım arkadaşım kredi çekti borsaya girdi benim iki katım kredi ödüyor hepsini kaybetti

Hocam zaten yatırım şartlarında da belirttim ilk sayfada hangi durumda olanlar yatırım yapmalı diye.

bizim mahallede ibo dayı var 2 bilezik verene 6 ay sora 3 bilezik veriyo ibox isterseniz numarasını veririm:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri