Risksiz Spamlenecek Video Bulma Taktiği

Hocam o kadar saçma bir açıdan bakıyorsunuz ki olaylara. Ona kalırsa o zaman youtube da suçlu bu kadar kanal açılmasına video yüklemesine mühadahale edemediği için. Ytpara da suçlu bu kadar spammer a yataklık yaptığı için.

2 yıl olacak neredeyse 2 yıldır youtubeda videoyap ile çalışıyorum toplamda yaptığım kanal sayısı 250'yi geçmemiştir. Bu sayı forumdaki bazı insanların 1 günde bastığı kanal sayısı kadardır. Demekki olay botta değil insan da bitiyor. Bot sana bu imkanı veriyor diye botu suçlayamazsın.

Açık konuşayım biz ülke olarak insan olarak açgözlüyüz, vurdumduymazız benciliz. Nerde bir açık var nerde bir hata var sonuna kadar sömürürüz. Bu sadece youtube içinde geçerli değil. Donanımhabere göz attığınızda bu pisliği daha rahat görebilirsiniz.

Botlar gelip geçer videoyap olmaz başkası olur. Youtube da biter, dailymotion gelir.

Kafa değişmediği sürece, eldekilerle yetinmediğimiz paylaşmadığımız sürece hep birlikte aç kalmaya mahkumuz.

Değerli Kardeşim Senin O Saçma Olmayan Bakış Açına Saygı Duyuyorum. Tabiki İnsan Zihniyetinin Faktörü de Var. Yalnız Hatırlar mısınız Bilmem Burada Bu işi Bilmeyen İnsanlar Bize de Birşeyler Öğretin Diye Yalvarırken, Herkes Ağız Birliği Yapmışçasına Biraz Emek Ver, Biraz Gayret Göster, Yok Balık Yemesini Değil Balık Tutmasını Öğren Diyerek Nutuk Atıyorlardı. Bu Durumda Bot Kullanan Adamın Ne Emeği Var? Render alan Adam ile Harcadığı Emek Bir mi? Render Alan Adamın Yaptığı Kanal Sayısı ile BOt Kullanan Adamın Kanal Sayısı Bir mi? Armut Piş Ağzıma Düş Zihniyetinin Sonuçları Bunlar. Kanal Kapak Fotoğrafına Kadar Çeken Bot Kullanıcısından da Bir şey Beklememek Lazım...

bot satışları yavaşladı sanırım. bu paylaşımları neden büyük vurgun öncesi yapmadın acaba merak ettim.
http://www.ytpara.com/1206685-post80.html
Adam 7 sinde neyse 70 indede odur. Dediklerini unutmuşsun.
Bilgi Paylaşımından Ziyade Bu İşlerin Bu Durumlara Gelmesinde İnsanların İşlerini Kolaylaştıracak Diye Bot Sahiplerinin Hiç mi Suçu Yok? Daha Geçen Gün Elemanın Biri Toplu Kanal Kapanmaları Bölümüne Atılan Bir Post http://www.ytpara.com/1251056-post3535.html 5800 Tane Kanalı Kapanmış Diye Belirtti ki Birde Daha Bu % 50 siymiş :) Bu Botlar Olmasaydı Sence Bu Kadar Kanal Yapabilir miydi? Biraz Daha Kanaatkar Olmazlar mıydı Spamcılar? Sonuç Bot Sahipleri Parayı Vurdular. Bot Kullanan Çok Az Kişi Köşeyi Döndü. Olan Sana Bana Oldu... Hala Bilgi Paylaşımından Bahsediyorsunuz...

Seni bot ile içerik kopyalayan herkese yılın başından beri karşı olduğunu bir konudan hatırlıyorum. Konu nescafenin konusuydu. Sana şunu diyim forumdaki özgüncülerin 1.000 katı kadar spamciler kazandı ve kazanıyor. Biliyorum ki bana garezin var. Ama piyasa özgüncüler için çöp olmadı ki. Onlar için ne dert var? özgüncü değilsin kopyacısın ama bot kullancısı değilsin demekki. O zaman şunu bil ben bu işe yt para ödemeye başladığı gün başladım. benim botum olmasaydı ben inanıyorum ki sen bu işleri öğrenmeyecektin de haberin yok. Bir türkiyenin yt ile tanışmasını araştır derim. Sonra kazandığın 3 kuruşda benim sayemde olduğuna inanmasanda gerçekler öylr

Değerli Kardeşim Senin O Saçma Olmayan Bakış Açına Saygı Duyuyorum. Tabiki İnsan Zihniyetinin Faktörü de Var. Yalnız Hatırlar mısınız Bilmem Burada Bu işi Bilmeyen İnsanlar Bize de Birşeyler Öğretin Diye Yalvarırken, Herkes Ağız Birliği Yapmışçasına Biraz Emek Ver, Biraz Gayret Göster, Yok Balık Yemesini Değil Balık Tutmasını Öğren Diyerek Nutuk Atıyorlardı. Bu Durumda Bot Kullanan Adamın Ne Emeği Var? Render alan Adam ile Harcadığı Emek Bir mi? Render Alan Adamın Yaptığı Kanal Sayısı ile BOt Kullanan Adamın Kanal Sayısı Bir mi? Armut Piş Ağzıma Düş Zihniyetinin Sonuçları Bunlar. Kanal Kapak Fotoğrafına Kadar Çeken Bot Kullanıcısından da Bir şey Beklememek Lazım...
+1 helal olsun dostum. Aciklaman cok yerinde olmus.

Ya arkadaşlar videoyap dünya spaminim %1 ni yapıyor. Hala konu baltayanlara şunu soruyorum bana bir tek foruma yararlı olduğunuz konunun linkini atarmısınız?

@greeleaf54 [MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] [MENTION=24711]blackangel[/MENTION]

eğer benden yararlı değilde yararlı konunuz varsa elinizden öpeyim. Yoksa defolun gidin. Pislik atmayın.

Boş kalmak yaramıyor kimseye bir de kapanmaların stresi olunca herkes çatacak, suçlayacak birini arıyor. Hazır biraz boş kalmışken birer kitap okuyalım stres alır iyi gelir. Bir de; kendimizi dev aynasında görmeyelim toplasan 100 hadi bilemedin 1000 diye abartayım kişi ancak çok fazla miktarda kanala sahiptir ki koca yutup bu kadar kanal için o kadar partneri şu kadar şıkıştırmaz ezmez. Onun yüzünden bunun yüzünden muhabbetini bırakalım bi soluk alalım yeni duruma bakalım olmadı kendi işimize bakalım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam ben sizin botunuzla hayatımda ilk defa internetten para kazandım çok sağolun.

Seni bot ile içerik kopyalayan herkese yılın başından beri karşı olduğunu bir konudan hatırlıyorum. Konu nescafenin konusuydu. Sana şunu diyim forumdaki özgüncülerin 1.000 katı kadar spamciler kazandı ve kazanıyor. Biliyorum ki bana garezin var. Ama piyasa özgüncüler için çöp olmadı ki. Onlar için ne dert var? özgüncü değilsin kopyacısın ama bot kullancısı değilsin demekki. O zaman şunu bil ben bu işe yt para ödemeye başladığı gün başladım. benim botum olmasaydı ben inanıyorum ki sen bu işleri öğrenmeyecektin de haberin yok. Bir türkiyenin yt ile tanışmasını araştır derim. Sonra kazandığın 3 kuruşda benim sayemde olduğuna inanmasanda gerçekler öylr

Eğer Bu Söylemin Bana İstinadeyse Evet Bot ile Şuursuzca Spam Yapanlara Karşıydım. Bununda Sorumlusu Bot Sahipleri Olarak Görüyordum ve Hala da Aynı Düşüncedeyim. Para Kazanma Uğruna İnsanların Her Talebine Cevap Verdiniz. Yine Söylüyorum Ben Kaliteli Spam Yapma Taraftarıyım. Bu Botlar Değil midir Ortalığı Çöp Hale Getiren. Bu Bot Kullanıcıları Değil midir Ben ve Benim Gibi Gecelerce Emek Verip, Zaman ve Para Harcayıp Render Alarak Oluşturduğum Kanalların 5'er 10'ar Kopyalarını Çıkartan? Alsın Renderını Adam Gibi Kaliteli Bir Şekilde Aynı İçeriği Çalışalım ama Ortalığı Bu Noktaya Getirmenin Ne Anlamı Vardı?

Bu Arada Forumda ki İtibarına Saygım Var. Yalnız Lütfen Beni Müşterilerinle Karıştırma. Benim Youtubeden Para Kazanma Hususunda En Ufak Bir Katkın Yok. Buna Emin Olabilirsin. Böyle Bir Platformun Olduğundan Habersizken Türkçe Kanallarımla Üç Beş Kazanıyordum. Sonrasında ALLAH Ondan Binlerce Kere Razı Olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hocanın Yönlendirmeleriyle Ufkum Genişledi. O Şekilde Çalışmalarımı Yönlendirdim ve O Şekilde Evimin Aşını Kazandım ama Şimdi ve Şimdiden Sonrası Sıkıntı. O Manada Ne Derseniz Deyin Arkadaş Olayların Bu Duruma Gelmesinde En Büyük Pay Sizlersiniz. Hayırlı Akşamlar...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Efe hocam sayende kanal yapmak çok daha kolay oldu benim açımdan ve iyi para kazandım. Bazılarının boş lafına üzülüp forumdan soğumayın :(

Hocam her iki tarafında görüşüne saygım var ancak sizin botunuzla bizlerin yt ile tanışmasının ne alakası var onu çözemedim ? Ne kadar kesin yorumlar yapıyorsunuz , arkadaşın kazandığı paranın sizin sayenizde olduğunu söylemeniz çok abartılı olmuş.

Eğer Bu Söylemin Bana İstinadeyse Evet Bot ile Şuursuzca Spam Yapanlara Karşıydım. Bununda Sorumlusu Bot Sahipleri Olarak Görüyordum ve Hala da Aynı Düşüncedeyim. Para Kazanma Uğruna İnsanların Her Talebine Cevap Verdiniz. Yine Söylüyorum Ben Kaliteli Spam Yapma Taraftarıyım. Bu Botlar Değil midir Ortalığı Çöp Hale Getiren. Bu Bot Kullanıcıları Değil midir Ben ve Benim Gibi Gecelerce Emek Verip, Zaman ve Para Harcayıp Render Alarak Oluşturduğum Kanalların 5'er 10'ar Kopyalarını Çıkartan? Alsın Renderını Adam Gibi Kaliteli Bir Şekilde Aynı İçeriği Çalışalım ama Ortalığı Bu Noktaya Getirmenin Ne Anlamı Vardı?

Bu Arada Forumda ki İtibarına Saygım Var. Yalnız Lütfen Beni Müşterilerinle Karıştırma. Benim Youtubeden Para Kazanma Hususunda En Ufak Bir Katkın Yok. Buna Emin Olabilirsin. Böyle Bir Platformun Olduğundan Habersizken Türkçe Kanallarımla Üç Beş Kazanıyordum. Sonrasında ALLAH Ondan Binlerce Kere Razı Olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hocanın Yönlendirmeleriyle Ufkum Genişledi. O Şekilde Çalışmalarımı Yönlendirdim ve O Şekilde Evimin Aşını Kazandım ama Şimdi ve Şimdiden Sonrası Sıkıntı. O Manada Ne Derseniz Deyin Arkadaş Olayların Bu Duruma Gelmesinde En Büyük Pay Sizlersiniz. Hayırlı Akşamlar...

Anladım ki soruma cevap veremiyorsun. Forumda katkısı olan kimsenin konusuna girip karalamaya artık devam etme. Forumda bir halta yaradığın yok demekki, yarayanlara da karışma. Senin gibiler yüzünden insanlar paylaşım yapmakdan karşıt görüşler çıkmasından korkuyor. Bana saygından bahsetmişsin, saygın olsa baltalamaya gelmezdin. Birşey diyim mi sana, sana hayatında başarıları herkese dilediğimin 10 katı kadar diliyorum. Çünkü başarman o derece zor

Insan gibi kullanmadılar ki botu. Daha öncede söylemiştim. Şuursuz spam yapanlarda suç.
Çamur atmayı bırakın.
Ateşi yemek yapmak için kullanirsan faydalidir ama araç kundaklama için kullanirsan bu ateşin faydasiz olduğu anlamına gelmez. Ateşi kullananda suç.

Sizle ayni mantiktan gitsek serkanytnin forumu hiç açmaması gerekiyordu. Yarariniz yok gölge bari etmeyin.

Hocam açıklamaların için sağol eline diline sağlık...

Eyvallah abi, botun sayesinde bende biraz kazandım çok şükür. Videoyapın emeği çoktur benim için. Paylaşım içinde teşekkürler güzel detay olmuş :)

ağzı olan konuşuyor, demiyolarki ben 1000 tane kanal yaptım ben günde 100 kanal yaptımda çöplüğe çevirdim yt yi sonrada gözünü açtı google diyemiyorlar, bi tutturmuşlar bot da bot

Bence bunları bilinçli olarak yazmıyorsunuz siz hocam. Düşünerek yazan bir insan bunları yazamaz. İnsan zihniyetinin de faktörü var değil faktör komple İNSAN.

Çok merak ediyorum siz neden bot kullanmadınız. Neden Vds kullandınız. Neticede Vds de sizinle youtube arasında bir bot değil mi. Niye kendi evinizdeki interneti kullanmadınız.

Yukarıdaki mesajımda da yazdım ya insanlar çok bencil, siz de öylesiniz. Sizin işinize gelmiyorsa çalışma yönteminize uymuyorsa her şey kötü.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad sayesinde bu yaşımda hayal edemeyeceğim kazançlar sağladım :)
Annemin, babamın hayallarini gerçekleştirdim. Bu hususta kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
Efe hocamı üzen olursa, efe hocamızın arkasındayız sonuna kadar. Onu üzeni bizde üzeriz. Biz öyle 3, 5 kişi değiliz bunuda bilin isterim :)

Ki 3, 5 kişi olsakta yine hakkınızdan geliriz evelAllah

siz her gün teknik ekibin kol gibi güncelleme çıkarttığının farkındamısınız ? enerjinizi sorunları çözmeye harcayın. birbirimizle kavga ederek sorunlar çözülmüyor. bir iki ay sonra iş aramaya başlarsınız ne demeye çalıştığımı anlarsınız.

Son düzenleme:
Hocam her iki tarafında görüşüne saygım var ancak sizin botunuzla bizlerin yt ile tanışmasının ne alakası var onu çözemedim ? Ne kadar kesin yorumlar yapıyorsunuz , arkadaşın kazandığı paranın sizin sayenizde olduğunu söylemeniz çok abartılı olmuş.

Hocam ben herkese öğrettim demiyorum:) Ben veya birisi öğretti. Vahiy inmedi diyorum. Sonuçta banada efe bu botu backlink için değilde bugün youtube para kazanma diye birşey açtı ona uyarlasana diye öneri veren arkadaidan öğrendim. Ama o para kazanma başladığı gün ben bilemedin 5 kişi biliyordu. ve bizler yaydık. Bir tarafdan herkes duydu. Benden veya başkasından farkmaz. Ama o arkadaş saygılı bir arkadaş, bende saygıyla cevap verdim.

Yoksa hocam kim nerden öğrenmişse öğrenmiş. Bana kimsenin borcu veya onlardan bir isteğim yok. Düşmanımda olsa bir türk kazandıysa ben onun adına cok sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri