RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuda düzenlenecek bir durum yoktur

Başlangıç için yeterli bilgiyi verdiğimiz kanısındayız.
Sistemimiz dijital olarak karşınızdadır, tecrübeli destek ekibimiz sizin en yakın danışmanınız olacaktır.
Güven konusuna gelince, biz ne yaptığımızı biliyoruz. Bizimle çalışmak zorunda değilsiniz fakat bize gelen başvurularda kanalınızı niçin kabul etmediğimizi sorup ayrıca konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Biz seçerek alıyoruz, iyi olacağına inandığımız kanallar ile ortaklık kuruyoruz.

partner sağlam olarak ilerlesin ..

ödemeler alımlar vs düzenli olsun herşey uygun şekilde ilerlesin sorun yok..

şuan bu partle spam alan partner formda 5 tane oldu ..

hepsine 2-3 kanal bağlar nasibimde olan kazancı beklerim ..

Önemli içeriğinizi bağlamayın derim arkadaşlar.Bu yoklukda elinizdekinden de olamayın.Nedense yazılanlar çizilenler hiç içime sinmedi.İlk fırsatda detaylı araştırmaya gireceğim.

Mobil olarak gönderildi.

Önemli içeriğinizi bağlamayın derim arkadaşlar.Bu yoklukda elinizdekinden de olamayın.Nedense yazılanlar çizilenler hiç içime sinmedi.İlk fırsatda detaylı araştırmaya gireceğim.

Mobil olarak gönderildi.

Ben cok saglam bi kanal bagladim baska bir hub araciligiyla buyuk ihtimal 4-5 hane birikir bu ay mn gibi odeme yapiolarmis bakalim riske ettik kanali ama insallah odeme aliriz :D

şöyle bir resim koymuşlar sitelerine
bütün özellikler bizde var diyorlar ya hadi hayırlısı
1492ce_66346dbfaa2c478e8b3f2dd45de0a88e.png

Açık açık kimliğini açıklayamayan bir kişiye kanallarınızı ifşaa etmemeyi tavsiye ederim.
Hiç GÜVEN vermiyor..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gün geçmiyor ki spam alan bir partner daha çıkmasın
inşallah jet fadıl gibi vur-kaç yapmazlar :)

Hayırdır hocam seninmi yoksa bu bayi..

Benim değil hocam 2 kardeşim beraber aldılar 2 ay süren bir zamanda. Şuda var ilk görüşmeler ingilterede yapıldı. Kardeşim yurt dışındaydı ve bu proje olgunlaştıktan sonra Türkiyeye geldi. İkiside bu forumda yıllarda. Benide tanıyorsunuz. Basit bir proje değil bu. Sanırım isimleriyle yakında açıklama yapacaklar

Benim değil hocam 2 kardeşim beraber aldılar 2 ay süren bir zamanda. Şuda var ilk görüşmeler ingilterede yapıldı. Kardeşim yurt dışındaydı ve bu proje olgunlaştıktan sonra Türkiyeye geldi. İkiside bu forumda yıllarda. Benide tanıyorsunuz. Basit bir proje değil bu. Sanırım isimleriyle yakında açıklama yapacaklar
Hah hocam yahu niye gizlersiniz kimliğinizi :) böyle.. Zaten bildiğimiz isimlerdensin... konunun altına açıklamalarınızı yaparsanız güven sorunu kalmaz sanırım.. Hayırlı olsun hocam.. Umarım uzunca bir süre sorunsuz çalışma imkanı bulursunuz

Son düzenleme:
Hah hocam yahu niye gizlersiniz kimliğinizi :) böyle.. Zaten bildiğimiz isimlerdensin... konunun altına açıklamalarınızı yaparsanız güven sorunu kalmaz sanırım.. Hayırlı olsun hocam.. Umarım uzunca bir süre sorunsuz çalışma imkanı bulursunuz

Yapıcaz hocam şu an sitenin son tercümeleri yapılıyo inşallah site linkiyle beraber gelecek. Saklandığımız yok resmi girişi yaptık sadece insanlar bi anlasınlar dedik önce ama hala Freedommusunuz diyenler var :)

Ritual Network'ün sitesini biraz araştırdım. Kendi networkünüzü kurun > Başvurun kısmında Gereksinimler şıkkındaki linke tıklayınca tanıdık bir isimle karşılaştım :).

G5jD7N.jpg

1rREWY.jpg

%40 kesinti az olmuş hocam %50 ye %50 kardeş payı yapalım. :)

kolay gelsin...işiniz zor şimdiden kolay gelsin.izmir in neresi (içerde paramız kalırsa uğrarız :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri