RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ritual Network'ün sitesini biraz araştırdım. Kendi networkünüzü kurun > Başvurun kısmında Gereksinimler şıkkındaki linke tıklayınca tanıdık bir isimle karşılaştım :).

G5jD7N.jpg

1rREWY.jpg

buna bi acıklık getirebilirmisin [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION]

Freedom ile mi calısıyorsunuz ana bayi freedom mu ?

buna bi acıklık getirebilirmisin [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION]

Freedom ile mi calısıyorsunuz ana bayi freedom mu ?

Freedom ile çalışmıyoruz. Hiç bir şekilde bir bağlantımız yok. Kimin ile ne şekilde çalıştığımızı açtığımız konuda belirttik. Dikkatli okuyunuz lütfen. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Freedomun yan sanayisi olabilir
Kanal Alıp ödeyecekse isterse awenin yan sanayisi olsun ne fark eder :)

Artık o kadar çektik ki, güven oluşturmamız epey zor. Kısa vadede spam kanalları almamaya başlama riskiniz var mıdır? Kanal kapanma kotası ile nasıl mücadele etmeyi düşünüyorsunuz? Hangi şartlarda kapanan kanalın ödemesi yapılmaz? (Adsense ile alakası olmayan yeni kanal.)

Açıkçası Türkçe kullanımınız ve cevaplarınızdaki ironiler ciddi ve zekice bir imaj veriyor. Ama kanal ve kategorilerimizi teslim etmeden önce insanın aklına binbir türlü soru gelmiyor değil.

buca da neredesiniz ?

Dokuz Eylül Üniversitesi civarında Hasan ağa bahçesi tarafındayız. Şimdilik ses kayıt stüdyosu olarak ta kullandığımız home stüdyoda hizmet vermekteyiz. Çay kahve içmek adına her zaman misafirimiz olabilirsiniz. iletişim istediğiniz takdirde özel mesaj yolu veya skype destek yolu ile bizlere ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Hayırlı olsun, feedback'ler geldikçe netleşir durumlar, şu anda gelen yorumlar gayet normal bence güven problemi konusunda..

ödeme zamanına 2 gün kala kanalların partnerden atılmasına engel olacaksanız süper olur. o kadar kanal yaptım ama ne zaman ki ödenecek para 2 gün önceden attılar.

bu partner düzgün çalışsa bile burdakilerin çöp edeceğine yüzde 100 eminim. O yüzden hiç bişey uzun ömürlü olmayacaktır.

bu partner düzgün çalışsa bile burdakilerin çöp edeceğine yüzde 100 eminim. O yüzden hiç bişey uzun ömürlü olmayacaktır.

bu partnerle beraber spam alan partner formda 5 tane oldu hocam .. herkes buna yüklenirse çöp olabilir ama herkes kanallarını bu 5 partnere yayarsa daha uzun ömürlü olabilir partnerler

bu partnerle beraber spam alan partner formda 5 tane oldu hocam .. herkes buna yüklenirse çöp olabilir ama herkes kanallarını bu 5 partnere yayarsa daha uzun ömürlü olabilir partnerler

hangileri onlar hocam multi var bide beyond var benim bildiğim birde bu oldu 3

sizin diğer partner de var :)

hocam çok yerde yazdım bir daha yazayım :) o iki cms aynı partnere bağlı(en azından bana denilen bu) yani aynı adam var başlarında. Biri ödeme yaparsa diğeri de yapacak; yada ikisi de yapmayacak. Farklı partnerler değil onlar :)

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri