RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz şu ana kadar ikinci bunu iddia eden kişisiniz. Bir önceki arkadaştan da belge link v.s istedim ama çıkmadı bir şey. Rica etsem bana link gönderebilir misiniz. Ben araştırdım hakkında kötü bir şey bulamadım. Youtube da yaptığımız her şey ortada iken yarına ne olur kimse size bize garanti veremez. Daha önce söylediğim gibi. Sizler ve bizler adına en iyi sözleşmeyi yaptığımızı düşünüyorum. Hepimizin haklarını elimizden geldiği kadar en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Fakat ben şuna inanıyorum. Spam yapıyorsak partnerlerin de ömrü yaptığımız kanal kadardır. Belki çok uzun gider belki kısa bir süre gider. Bizler sonuna kadar gitme taraftarıyız illa ki fakat bunu spam da başarabilen henüz olmadı. Varsa da ben bilmiyorum. Bu nedene benim takip ettiğim politika öleceksek yaşayarak ölelim politikasıdır. Hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz. Hepimiz için en iyisi olur umarım. Şirket ile olan görüşmelerimizden ve hazırladığımız imzalanan evraklardan yola çıkarak konuşacak olursak bende bir güven teşkil ediyor firma. Yinede kanallarınızı tek partnere bağlamak yerine dağıtın ve riski azaltın derim.

kafamda deli sorular :)

arakadaşlar. konuya mudahil olmak istemiyorum. herkes kendi bacagından asılır diyecem ama dayanamadım. yazık o kadar emeğe.

arkadaşlar ben bu partnerı denedim.
bana mı denek geldi bilmiyom ama ödeme yapmadan kanalları attı.

içerik çizgi filmdi. dizileri de attı.
belki içeriktendir ama aklınızda olsun.

Geçirmiş olduğumuz şu zor zamanlarda güvenilecek, yeniden ayağa kalkmamızı sağlayacak bir partnere ihtiyacımız var. Bilemiyorum ama bende bu network e güveniyorum. Adsense nin istikrara yeni kavuşmaya başladığı şu günlerde yine de ne olur ne olmaz fakat adsense ye de güven olmaz diyorum ve elimizde sağlam bir partner olması gerektiğini düşünüyorum. Ritual network te 1 kanalım var ve az önce ikincisini de ekledim. Davet bekliyorum. Skype den de arkadaşa yazdım. Artık ne olacak be bitecek hep birlikte göreceğiz ödeme zamanı geldiğinde. Evet %60 kazanç paylaşımı belki bazılarımız için az olabilir ama şu zor zamanlarda bu bile ilaç gibi gelecektir. Ben Quiz felaketinden sonra 3 aydır para alamadım Youtube de ve şu an gerçekten de zor durumdayım. Ödenmedsi gereken faturalarım ve bir de kredim var. Ben inanmak istiyorum güzel şeyler olacağına ve bu networke.. Hepinize sevgiler saygılar. Umudunuzu yitirmeyin dostlarım...

Son düzenleme:
Hocam herkes kendi araştırmalarını ve deneyimlerini paylaşıyor tabiki ancak yinede arkadaşın partneri için ödeme zamanı gelmeden önce erken yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Bizim partner için de bu tarz deneyimleriniz , araştırmalarınız olduysa lütfen çekinmeden paylaşın da azından bizlerde ona göre adımlar atalım. Sonuçta bizler de sizin için alternatifler yaratmaya çalışıyoruz. Belirttiğim gibi kanallarımız çöpe gitti , scam network çıktı gibi yorumları en azından şu aşamada biraz abartılı bulduğumu belirtmek isterim.

Hocam herkes kendi araştırmalarını ve deneyimlerini paylaşıyor tabiki ancak yinede arkadaşın partneri için ödeme zamanı gelmeden önce erken yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Bizim partner için de bu tarz deneyimleriniz , araştırmalarınız olduysa lütfen çekinmeden paylaşın da azından bizlerde ona göre adımlar atalım. Sonuçta bizler de sizin için alternatifler yaratmaya çalışıyoruz. Belirttiğim gibi kanallarımız çöpe gitti , scam network çıktı gibi yorumları en azından şu aşamada biraz abartılı bulduğumu belirtmek isterim.

edit.

Son düzenleme:
başvuru yaparken kullanıcı adı şifre oluşturmadık alta bulunan login whit youtube ye basıyorum ilerleme olmuyor çözüm sunun

RouteNote Community
YouTube Hesabına katılarak YouTube ile olan iş ortaklığınızı iyi şartlarda sonlandırmayı kabul edersiniz. YouTube Hesabınız,
RouteNote Community
YouTube Hesabına bağlandıktan sonra
RouteNote Community
, eskiden size ait olan YouTube Hesabı tarafından oluşturulan tüm YouTube gelirlerini alacaktır ve
RouteNote Community
, o YouTube Hesabının devam eden yönetiminden sorumlu olacaktır.
Bu kırmızı kısımda yazan şey kanalda suan için birikmiş olup da adsenseye yansıyan parayı da mı alacak ? [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 00:10 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

RouteNote Community
YouTube Hesabına katılarak YouTube ile olan iş ortaklığınızı iyi şartlarda sonlandırmayı kabul edersiniz. YouTube Hesabınız,
RouteNote Community
RouteNote Community
, eskiden size ait olan YouTube Hesabı tarafından oluşturulan tüm YouTube gelirlerini alacaktır ve
RouteNote Community
Bu kırmızı kısımda yazan şey kanalda suan için birikmiş olup da adsenseye yansıyan parayı da mı alacak ? @RitualTurkey

Bu sorunun cevabını bilen var mı arkadaslar? acil birisi cevap verirse ona göre davetiyeyi kabul etcm yada etmicem.

RouteNote Community
RouteNote Community
RouteNote Community
RouteNote Community
Bu kırmızı kısımda yazan şey kanalda suan için birikmiş olup da adsenseye yansıyan parayı da mı alacak ? [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION]

Bu sorunun cevabını bilen var mı arkadaslar? acil birisi cevap verirse ona göre davetiyeyi kabul etcm yada etmicem.

Sayımlar sıfırdan başlayacak. Eskiye ait adsense yansıyan paraları alamaz.

RouteNote Community
RouteNote Community
RouteNote Community
RouteNote Community
Bu kırmızı kısımda yazan şey kanalda suan için birikmiş olup da adsenseye yansıyan parayı da mı alacak ? @RitualTurkey

bütün partner davetiyelerini kabul ederken o yazı çıkar hocam. Adsenseden taşıyorsnız bağlamadan önceki kazanç adsense de kesinleşirç bağladıktan sonraki partnerde kesinleşir. Sadece bu partner için değil tüm partnerler için durum bu şekilde

Ne zaman ödeme alacağım?
https://ritualnetwork.freshdesk.com...9000003832-when-will-i-receive-my-invitation-

Kanalın kazanç raporu kesinleştikten 30 gün sonra YouTube tarafından tarafımıza ilgili kanalın kazanç ödemesi yapılır.
Tüm ödemelerin tamamlanması 15 gün zaman alır.
Bu nedenle, ilgili ayın kazanç raporları, o ay bitiminden 45 sonra rapor edilir, örneğin, Ocak ayı kazancı 15 Martta kesinleşip yayınlanmaktadır.

Ağınıza yeni katıldım, ilk ödemeyi ne zaman alırım.

Bize katıldığınız ayın bitimini takip eden 45 gün içinde ilk ödemenizi alırsınız.
Ödemeler ile ilgili bir liste aşağıda sunulmuştur.

Ocak ayı kazançları 15 - 20 Mart arasında ödenir.
Şubat ayı kazançları 15 - 20 Nisan arasında ödenir.
Mart ayı kazançları 15 - 20 Mayıs arasında ödenir.
Nisan ayı kazançları 15 - 20 Haziran arasında ödenir.
Mayıs ayı kazançları 15 - 20 Temmuz arasında ödenir.
Haziran ayı kazançları 15 - 20 Ağustos arasında ödenir.
Temmuz ayı kazançları 15 - 20 Eylül arasında ödenir.
Ağustos ayı kazançları 15 - 20 Ekim arasında ödenir.
Eylül ayı kazançları 15 - 20 Kasım arasında ödenir.
Ekim ayı kazançları 15 - 20 Aralık arasında ödenir.
Kasım ayı kazançları 15 - 20 Ocak arasında ödenir.
Aralık ayı kazançları 15 - 20 Şubat arasında ödenir.

Davetiyem ne zaman gelecek?
https://ritualnetwork.freshdesk.com...9000003832-when-will-i-receive-my-invitation-

Ağımıza katılmak için kabul edilmiş, ancak henüz bir davet almamış olan arkadaşlarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz.
Her gün binlerce başvuru alıyoruz ve her bir başvuru ile özel olarak ilgileniyor, çeşitli uygulamaların kurulumunu yapıyoruz.
Ağımıza kabul edildikten sonra genel olarak davetiyeniz 48 saat içinde gönderilmektedir fakat bazı durumlarda her nasılsa bu süre 7 güne çıkabilmektedir. Ayrıca CMS ekibimiz hafta sonları ofiste bulunmadığından davetiye gönderimleri hafta sonları yapılamamaktadır.
Davetiyenizi 7 günden fazla zamandır bekliyorsanız "ritual.turkey" skype destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Denemelik bi kanal yollayayım memnun kalırsam diğer kanallarım ile katılabilirm. Bu arada başlık çok iyi "Ne istediğinizi biliyoruz"
iyi a nlaşıcaz ozaman :D

Kanalların incelenmesi çok yavaş işliyor. Kaç gündür zor bela bi kanalıma davetiye geldi oda spamdan kapandı. Enazından siz erken ana bayiye gönderseniz güzel olurdu, süreç çok yavaş işliyor.

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] hocam 1 haftadır analistik güncellenmedi yt demi sorun var yoksa partnerde mi anlamadım ?

Kanalların incelenmesi çok yavaş işliyor. Kaç gündür zor bela bi kanalıma davetiye geldi oda spamdan kapandı. Enazından siz erken ana bayiye gönderseniz güzel olurdu, süreç çok yavaş işliyor.

Aslında çok hızlı işliyor. Cumartesi pazar ve pazartesi günleri hariç davetiyeler günlük geliyor.

@RitualTurkey hocam 1 haftadır analistik güncellenmedi yt demi sorun var yoksa partnerde mi anlamadım ?

MPVH
user_online.gif
cevaplarmısınız hocm

Üye

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri