- Web sitesi
- www.ritualturkey.com
Siz şu ana kadar ikinci bunu iddia eden kişisiniz. Bir önceki arkadaştan da belge link v.s istedim ama çıkmadı bir şey. Rica etsem bana link gönderebilir misiniz. Ben araştırdım hakkında kötü bir şey bulamadım. Youtube da yaptığımız her şey ortada iken yarına ne olur kimse size bize garanti veremez. Daha önce söylediğim gibi. Sizler ve bizler adına en iyi sözleşmeyi yaptığımızı düşünüyorum. Hepimizin haklarını elimizden geldiği kadar en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Fakat ben şuna inanıyorum. Spam yapıyorsak partnerlerin de ömrü yaptığımız kanal kadardır. Belki çok uzun gider belki kısa bir süre gider. Bizler sonuna kadar gitme taraftarıyız illa ki fakat bunu spam da başarabilen henüz olmadı. Varsa da ben bilmiyorum. Bu nedene benim takip ettiğim politika öleceksek yaşayarak ölelim politikasıdır. Hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz. Hepimiz için en iyisi olur umarım. Şirket ile olan görüşmelerimizden ve hazırladığımız imzalanan evraklardan yola çıkarak konuşacak olursak bende bir güven teşkil ediyor firma. Yinede kanallarınızı tek partnere bağlamak yerine dağıtın ve riski azaltın derim.