Rozetli(onaylı) kanallar flag yer mi?

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
her türlü yediriyorlar
bugün flagtan kapanan kanalımı 4. kez açtırdım.

ek olarak kısa bilgi:
kanalınız flagtan kapanıp pazar günü itiraz yaparsanız ingilizce olarak direk red cevabı geliyor. hafta içi yaparsanız türkçe hesabınız tekrar etkin hale getirildi cevabı geliyor :)

Alt kanallar için de oluyor mu?

Full özgün 100K kanalın kapandı ve ne yaptın?

Full özgün değildi ama telif gerektirmeyen hatta insanların yüklemem için videoları bana yolladıkları bir kanaldı. Her gün defalarca mail attım. 25 gün boyunca her mailime reddetme cevabı geldi ama bıkmadan yolladım en son açtılar. Garip :)

Full özgün değildi ama telif gerektirmeyen hatta insanların yüklemem için videoları bana yolladıkları bir kanaldı. Her gün defalarca mail attım. 25 gün boyunca her mailime reddetme cevabı geldi ama bıkmadan yolladım en son açtılar. Garip :)

açtıysan iyi. İngilizce mi yolladın?

Yani açtırdın, açık şu an?

açtıysan iyi. İngilizce mi yolladın?

Aynen açtırdım, bir İngilizce bir Türkçe yolladım hepsine Türkçe yanıt geldi. En son bir İngilizce yazdım bu sefer incelenmek üzere Youtube'a gönderildi dedi. Hiç öyle demiyordu. 1 gün sonra akşam da açıldı maili geldi.

Yani açtırdın, açık şu an?

Evet açık. Ama 100.000 abone diye çok şey düşünmeyin hafta sonu en yoğun zamanda video atıyorum ilk gün 1000 zor izleniyor bir haftada 10.000 izleniyor ve sonra sönüyor, kazancı 1k bile değil. :) Sadece çok izlenim ve çok abone geliyor o kadar. Yeni video bile atmıyorum artık pek.

Aynen açtırdım, bir İngilizce bir Türkçe yolladım hepsine Türkçe yanıt geldi. En son bir İngilizce yazdım bu sefer incelenmek üzere Youtube'a gönderildi dedi. Hiç öyle demiyordu. 1 gün sonra akşam da açıldı maili geldi.

Evet açık. Ama 100.000 abone diye çok şey düşünmeyin hafta sonu en yoğun zamanda video atıyorum ilk gün 1000 zor izleniyor bir haftada 10.000 izleniyor ve sonra sönüyor, kazancı 1k bile değil. :) Sadece çok izlenim ve çok abone geliyor o kadar. Yeni video bile atmıyorum artık pek.

Rozet yani Tİk geldimi hocam, kanalı açtırınca yoksa kayboldu mu?

her türlü yediriyorlar
bugün flagtan kapanan kanalımı 4. kez açtırdım.

ek olarak kısa bilgi:
kanalınız flagtan kapanıp pazar günü itiraz yaparsanız ingilizce olarak direk red cevabı geliyor. hafta içi yaparsanız türkçe hesabınız tekrar etkin hale getirildi cevabı geliyor :)

Kanal kapandıktan sonra girdiğiniz telefon Türkiye numarası mıydı?

Mesajı Türkçe mi yazdınız?

Gerçek isminizi mi kullandınız?

Ben Usa no ile kanala giriyorum, ingilizce metin yazıyorum, kanalın uydurma yabancı ismini kullanıyorum. Bir türlü açmadılar özgün kanalı.

Kanal kapandıktan sonra girdiğiniz telefon Türkiye numarası mıydı?

farketmiyor,
2 kırgızistan, 2 türkçeydi

Mesajı Türkçe mi yazdınız?

evet

Gerçek isminizi mi kullandınız?

evet

Ben Usa no ile kanala giriyorum, ingilizce metin yazıyorum, kanalın uydurma yabancı ismini kullanıyorum. Bir türlü açmadılar özgün kanalı.

ingilizce yazmana gerek yok, ip nereye aitse o dilden kontrol ediyorlar zaten

adam özgün kanalımı actırdım diyor , hala nasıl actırırım cok kapanmam oluyor diyosunuz, eger benim gibi spam olan bir kanali sürekli itiraz ederseniz bana olduguu gibi pcnizi mimletip kopmle kanallarınızdan olabilirsiniz, her duydugunuzu yapmayın düsünün biraz

manga grubunun resmi kanalı vardı.bunlar kardeş payı dizisinde bi sahnede çıkmışlardı,bunlarda o sahneleri atmışlardı kanala 2 telif attılar sonradan kanal kapandı.demek ki kapanabiliyor.

adam özgün kanalımı actırdım diyor , hala nasıl actırırım cok kapanmam oluyor diyosunuz, eger benim gibi spam olan bir kanali sürekli itiraz ederseniz bana olduguu gibi pcnizi mimletip kopmle kanallarınızdan olabilirsiniz, her duydugunuzu yapmayın düsünün biraz

hocam geçenlerde bi konuda daha postunuzu görmüştüm.Allah varya içimden olurmu öyle şey deyip 6.yada7.kez itirazı bastım ama bu sefer baya senaryo yazdım.aradan 2.gün geçti yaklasık 30 tane kanalım gümledi cogu eski güzel kanallardı uslu uslu kazandırıyorlardı.Hiç giriş çıkış yapmıyordumda baya bi pskolojik buhrana soktu beni.Eğer benim bu postuda görüp olurmu öyle şey diyecek arkadaslar olursa,gerçekten oluyor.Bi kanala itiraz ederken baya temiz iş yapın arkadaşlar

Flag da yer, telif de yer, kanal da kapanir..

hocam geçenlerde bi konuda daha postunuzu görmüştüm.Allah varya içimden olurmu öyle şey deyip 6.yada7.kez itirazı bastım ama bu sefer baya senaryo yazdım.aradan 2.gün geçti yaklasık 30 tane kanalım gümledi cogu eski güzel kanallardı uslu uslu kazandırıyorlardı.Hiç giriş çıkış yapmıyordumda baya bi pskolojik buhrana soktu beni.Eğer benim bu postuda görüp olurmu öyle şey diyecek arkadaslar olursa,gerçekten oluyor.Bi kanala itiraz ederken baya temiz iş yapın arkadaşlar

hocam gecmiş olsun uyardım ama ben bana olan sanada olmuş, salliyommu hocam ben kapandı kanallar işte keşke itiraz etmemeydin, diyorumda kimse inanmıyor, itirazda bulununca yt arastiriyor pc mimleniyor sonra gümletiyor kanalları, spamdan kapanan kanalı silin hemen hocam,bekletmeyin yenisini yapın gecmiş olsun hocam

maili hangi adrese yolladınız? mailde ne yazdınız acaba pm atabilir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri