Ruhi Çenetin Yeni Videosu

• Kullanıcı siberkaptan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ben izledim birşeyler yapılması lazım ama nedense kimse ses cıkarmıyor tek yapabilceğimiz çinden aldığımız ürünlere son vermek

Amacı ne neden paylaşılmış video diye tıkladım bir reklama geç dedim para kazandırdım bu elemana.
Video başında 20 milyon Türk, Çin zulmü vs diye birşeyler gevelemeye başlayınca direkt kapattım zaten.
Video gereksiz.

Bir Ruhi çenet kalmıştı, Uygur Türkü geyiği yapıpta, duyar kasmayan.
Sende yaptın tam oldu.

Videoyu izlemedim ama hemen gidip Çin mallarını boykota başladım.
Asus-Huawei-Xiaomi telefonlar alıp parçalamaya başlıcam.
:D

Bir haber linki atayım.
https://www.haberturk.com/ankamall-xiaomi-mi-store-acilisinda-izdiham-haberler-2540952-teknoloji

Kadın orada ' buraya imza atmazsan bunu ağzına veririm dediler ' diyor. Genç kızlara tecavüz ediliyor diyor. APTAL ÇIKMIŞ DUYAR KASIYOR DİYOR. banlanacaksam bu aptala hakaretten banlanayım.

Ruhi Çenet söylemese bilmiyorduk orda olanları. PEKİ SEN NAYAPTIN RUHİ...

R.Ç : video yaptımya, reklamlarıda açtım bol bol. finansal yardımmı; odane. video izleyenler gönderir galiba sanırsam.

Amacı ne neden paylaşılmış video diye tıkladım bir reklama geç dedim para kazandırdım bu elemana.
Video başında 20 milyon Türk, Çin zulmü vs diye birşeyler gevelemeye başlayınca direkt kapattım zaten.
Video gereksiz.

Sende yaptın tam oldu.

Bir haber linki atayım.
https://www.haberturk.com/ankamall-xiaomi-mi-store-acilisinda-izdiham-haberler-2540952-teknoloji

Bilader şu forum a üye olduğum dan beri nedense bir tek senin yorumların acayip boş geliyor bana. Her fikri kendi kafam da değerlendiririm ama nedense senin yorumların acayip boş geliyor.

Real de nasıl birisin bilmiyorum ama forumdan tanıdığım kadarı ile harbi boşsun.

Bilader şu forum a üye olduğum dan beri nedense bir tek senin yorumların acayip boş geliyor bana. Her fikri kendi kafam da değerlendiririm ama nedense senin yorumların acayip boş geliyor.

Real de nasıl birisin bilmiyorum ama forumdan tanıdığım kadarı ile harbi boşsun.

Ben yorumlarımı yaparım, senin yada başkasının ne düşündüğü umrumda değil.
Bilader vs yazmanda BOŞ LAF, kahvehanemi burasıda bana Bilader diye hitap ediyorsun?
Forum ne günlere kaldı.

Forum geniş, benden alıntı yapmanıza gerek yok, bana HAKARET ETMEYE ZATEN hakkınız yok.
Yukarda bana hakaret eden üyeyi zaten report ettim, yöneticiler online değil, geldikleri zaman ona cezasını vereceklerdir.
:cool:

Video gereksiz.

Sende yaptın tam oldu.

Bir haber linki atayım.

Hocam bak boş muhabbet yapma ne demek geyik ya sen nasil müslumansın onu gectim.sen Türk müsün onu da geçtim insanmısin ya bu nasıl.bi konuşma insanlar orda neler çekiyor hemde bizim kanımız hepsi kardesimiz,konusmalarına dikkat et

arkadaşlar konu siyasi bir konu. daha siyaset başlamadan birbirinize girmişsiniz :)
şimdi ben burda suriyelilere tonla yardım edileceğine bu adamlara edilseydi vs vs derim , başkası gelir hülohülo meeeeeeee der . yani bunun sonu yok.
eğer senin ülken çinden kredi almaya muhtaç kalmışsa , soykırım bile yapsalar ses çıkarmaz kimse.

Ruhi sağ gösterip :D sol vuruyorsun. Video amacına ulaşmış :)

arkadaşlar konu siyasi bir konu. daha siyaset başlamadan birbirinize girmişsiniz :)
şimdi ben burda suriyelilere tonla yardım edileceğine bu adamlara edilseydi vs vs derim , başkası gelir hülohülo meeeeeeee der . yani bunun sonu yok.
eğer senin ülken çinden kredi almaya muhtaç kalmışsa , soykırım bile yapsalar ses çıkarmaz kimse.
Akıllı bir adamın yorumu haklısın hocam.Valla haklısın kimsenin birseye tahammülü kalmadı malesef

Hocam bak boş muhabbet yapma ne demek geyik ya sen nasil müslumansın onu gectim.sen Türk müsün onu da geçtim insanmısin ya bu nasıl.bi konuşma insanlar orda neler çekiyor hemde bizim kanımız hepsi kardesimiz,konusmalarına dikkat et

Tane Tane çocuğa anlatır gibi anlatırımda anlamazsınız.
Konuyu açan üye zaten butür konular açarak forumu karıştırıyor.
Şu konuyuda açan kişi odur.
https://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/138721-kurtce-bilmelimiyiz.html

- Bu konu siyasi bir konudur.
Burda boş geyik muhabbeti yaparak bu konuyu KİMSE ÇÖZEMEZ.
- Ülke insanı olarak Siyasi konularda hangi ülkeyle ters düşsek o ülkeden ithal edilen ürünlere saldırıp yok ederek tepki göstermeye çalışırız.
Örnek : Hollanda - Portakal Bıçaklamak.
Örnek : Abd - Çakma İphone parçalamak. ( hatta vekil yapmıştı bunu :D )
Örnek : Çin - Çinli diye UYGUR TÜRKÜ DÖVMEK.

Kısaca olay siyasi bende birşey yapılamayacağı için o şekilde mesaj attım.
Tabi DUYAR KASAN HUMANİST klavye güçleri hemen DİN-İMAN-KAN bağı, vicdan diyerek, LİNÇ kampanyasına başladı.

Evden çıkmayan 7/24 klavye başındaki ergenler, bizi birşey bilmiyor sanıyor.
Ondan cevap vermeyip gülüp geçiyorum.

UYGUR denen yerden ülkeye ne olduğu belirsiz YÜZBİNLERCE mülteci alındı ve alınmaya DEVAM EDİYOR.
- Yaşadığım ilçeye 250 bin kadarı DEVLET ELİYLE yerleştirildi, her hafta CUMA NAMAZINDA, bunlara yardım toplanıyor.
Resmi rakamları imamlar kendi söylüyorlar, ben uydurmuyorum.
Bunlar bilinenler.
Ne yapalım?
20 MİLYON UYGURU, gelin ülke sizin diye burayamı alalım?
- Bunların %99'u ŞERİATÇI tayfa kadınlarının ellerinde bile eldiven var sadece gözleri açık çarşaflılar.
Erkekler desen Bağdadi sakalıyla dolaşıyor.

- VERGİLERİMİZLE -
Resmi rakamlara göre 3.7 milyon - gayri resmi 7.5milyon - SURİLİ din kardeşimize zaten bakıyoruz.
- DÜNYANIN mülteci ÇÖPLÜĞÜNE dönen ülke olduk.
Yarın bunların içinden CANLI BOMBACISI çıkacak, HATAY-KİLİS-ANTEP-URFA bağımsız olsun diye TERÖR örgütü kurup, silahlı mücadeleye başlayacaklar.

- Ben ülkemde ne SURİLİ nede bir başka ülkenin Vatandaşını istemiyorum.
Bu kadar basit.
Hepsi kapı dışı edilmeli.

VERGİLERİMLE, Şeriatçı, Canlı bomba adayı tipleri ülkemde istemeyen ben evet insan değilim, siz klavye başından duyar kasanlar çok insansınız.

( yazar burda siyaset yapmamış, gerçekleri bir bir yazmıştır )

Tane Tane çocuğa anlatır gibi anlatırımda anlamazsınız.
Konuyu açan üye zaten butür konular açarak forumu karıştırıyor.
Şu konuyuda açan kişi odur.
https://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/138721-kurtce-bilmelimiyiz.html

- Bu konu siyasi bir konudur.
Burda boş geyik muhabbeti yaparak bu konuyu KİMSE ÇÖZEMEZ.
- Ülke insanı olarak Siyasi konularda hangi ülkeyle ters düşsek o ülkeden ithal edilen ürünlere saldırıp yok ederek tepki göstermeye çalışırız.
Örnek : Hollanda - Portakal Bıçaklamak.
Örnek : Abd - Çakma İphone parçalamak. ( hatta vekil yapmıştı bunu :D )
Örnek : Çin - Çinli diye UYGUR TÜRKÜ DÖVMEK.

Kısaca olay siyasi bende birşey yapılamayacağı için o şekilde mesaj attım.
Tabi DUYAR KASAN HUMANİST klavye güçleri hemen DİN-İMAN-KAN bağı, vicdan diyerek, LİNÇ kampanyasına başladı.

Evden çıkmayan 7/24 klavye başındaki ergenler, bizi birşey bilmiyor sanıyor.
Ondan cevap vermeyip gülüp geçiyorum.

UYGUR denen yerden ülkeye ne olduğu belirsiz YÜZBİNLERCE mülteci alındı ve alınmaya DEVAM EDİYOR.
- Yaşadığım ilçeye 250 bin kadarı DEVLET ELİYLE yerleştirildi, her hafta CUMA NAMAZINDA, bunlara yardım toplanıyor.
Resmi rakamları imamlar kendi söylüyorlar, ben uydurmuyorum.
Bunlar bilinenler.
Ne yapalım?
20 MİLYON UYGURU, gelin ülke sizin diye burayamı alalım?
- Bunların %99'u ŞERİATÇI tayfa kadınlarının ellerinde bile eldiven var sadece gözleri açık çarşaflılar.
Erkekler desen Bağdadi sakalıyla dolaşıyor.

- VERGİLERİMİZLE -
Resmi rakamlara göre 3.7 milyon - gayri resmi 7.5milyon - SURİLİ din kardeşimize zaten bakıyoruz.
- DÜNYANIN mülteci ÇÖPLÜĞÜNE dönen ülke olduk.
Yarın bunların içinden CANLI BOMBACISI çıkacak, HATAY-KİLİS-ANTEP-URFA bağımsız olsun diye TERÖR örgütü kurup, silahlı mücadeleye başlayacaklar.

- Ben ülkemde ne SURİLİ nede bir başka ülkenin Vatandaşını istemiyorum.
Bu kadar basit.
Hepsi kapı dışı edilmeli.

VERGİLERİMLE, Şeriatçı, Canlı bomba adayı tipleri ülkemde istemeyen ben evet insan değilim, siz klavye başından duyar kasanlar çok insansınız.

( yazar burda siyaset yapmamış, gerçekleri bir bir yazmıştır )

Kardeşim söz konusu iskence çeken insanlar ve bu insanlar senin ırkından insanlar ya bunu paylasmak siyaset mi ? Sesimizi çikartmayıp herseyi politikacilara mı birakalım,haksızlığa karşı susan kisi o haksızlığı yapmıs kisi gibi degilmidir..

Kardeşim söz konusu iskence çeken insanlar ve bu insanlar senin ırkından insanlar ya bunu paylasmak siyaset mi ? Sesimizi çikartmayıp herseyi politikacilara mı birakalım,haksızlığa karşı susan kisi o haksızlığı yapmıs kisi gibi degilmidir..

Tane tane yazdım hala aynı şeyleri yazıyorsunuz.
HİÇBİRŞEY YAPAMAZSIN, ne sen ne ben NEDE BAŞKA BİR ÜLKE BİLE YAPAMAZ.
ABD bile birşey yapamaz.
ÇİN'E karşı şu anda hiçkimse hiçbirşey yapamaz.

Senin Uygur özer bölgesi dediğin yer, Xinjiang ( Sincan ) uygur özerk bölgesi diye geçer.
Çindeki PETROL-DOĞALGAZ-ALTIN madenlerinin ÇOK olduğu bir yerdir.
Abd uygur Türklerinin kaşı gözü sevdasına o halkı savunuyor gibi yapıyor.
Asıl amacı zaten karışıklık çıkartmak.
ÇİN, Suriyeye benzemez, ordaki madenleride kimseye bırakmaz.

Kimse boşuna yaygara yapmasın.
Hiçbir dünya ülkesinin umrunda değil ordaki insanlar, asıl amaç ordaki MADENLER.

Hadi siz duyar kasmaya devam edin.

Tane tane yazdım hala aynı şeyleri yazıyorsunuz.
HİÇBİRŞEY YAPAMAZSIN, ne sen ne ben NEDE BAŞKA BİR ÜLKE BİLE YAPAMAZ.
ABD bile birşey yapamaz.
ÇİN'E karşı şu anda hiçkimse hiçbirşey yapamaz.

Senin Uygur özer bölgesi dediğin yer, Xinjiang ( Sincan ) uygur özerk bölgesi diye geçer.
Çindeki PETROL-DOĞALGAZ-ALTIN madenlerinin ÇOK olduğu bir yerdir.
Abd uygur Türklerinin kaşı gözü sevdasına o halkı savunuyor gibi yapıyor.
Asıl amacı zaten karışıklık çıkartmak.
ÇİN, Suriyeye benzemez, ordaki madenleride kimseye bırakmaz.

Kimse boşuna yaygara yapmasın.
Hiçbir dünya ülkesinin umrunda değil ordaki insanlar, asıl amaç ordaki MADENLER.

Hadi siz duyar kasmaya devam edin.

Hocam neden anlamak istemiyorsun,bugun birsey olmazsa en azindan sesimiz çıkmaya devam etmeli susarsak bu olay tarihe bile geçmez unutulur gider biz bu lekeyi tarihe kazisak bile birseyi basarmıs olacağız 👍

Hocam neden anlamak istemiyorsun,bugun birsey olmazsa en azindan sesimiz çıkmaya devam etmeli susarsak bu olay tarihe bile geçmez unutulur gider biz bu lekeyi tarihe kazisak bile birseyi basarmıs olacağız 👍

Tamam olursunuz.
Bunu dersem artık alıntı yapmayı bırakacak mısın?
Tamam sen Youtube'da sesini duyur, Taksime çık pankart elinde yürüyüş yap.

Tamam olursunuz.
Bunu dersem artık alıntı yapmayı bırakacak mısın?
Tamam sen Youtube'da sesini duyur, Taksime çık pankart elinde yürüyüş yap.

Her zaman elimden geleni yaparım hocam Eziyet ceken haksızlıga ugrayan ne kadar insan varsa en azından bunu paylasırım insanlara duyururum özellikle Müslümanlara ve Türklere yapılan her haksızlığa karsı ayakta dururum. #SUSAMAM

Her zaman elimden geleni yaparım hocam Eziyet ceken haksızlıga ugrayan ne kadar insan varsa en azından bunu paylasırım insanlara duyururum özellikle Müslümanlara ve Türklere yapılan her haksızlığa karsı ayakta dururum. #SUSAMAM

Bende zaten bunu diyorum işte, susmayın tabi Twitter'da yazın, YT'de video çekin.
Böyle devam.

Video gereksiz.

Sende yaptın tam oldu.

Bir haber linki atayım.

Bence sen gereksiz sin bu forumda tek ve en sevmedığım kişisin melesefkı ne zaman foruma gırsem senın sacma sapan yorumlarını okumak zorunda kalıyorum Ruhi Çenet gibi bir marka Uygur Turklerinin soykırımı ıcın video yapmıs bu herif gereksiz diyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri