Rütbe olayı ile ilgili

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Arkadaşlar siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum boş vakitlerimde ilgileniyorumda arkadaşlarla herkese dönüş yapamasamda büyük kısmına dönüş yapıyorum konular açıp paylaşımlar yapıyorum. Derdim hiç rütbe renkli yazı vs olmadı.. Bugün merak ettim , rütbeli şahısların konularına baktım. Mesajlarına baktım. Kimisi kaynatma derdinde kimisi herkesi aşağılıyor. kimisinin konusu bile yok. Birde bazılarında ben özgünüm , bazılarında gmail satıcısı vs gibi rütbeler yazılmış.

Site yöneticilerine veya üstüne alınanlara sormak istiyorum. Bu olay nedir. Ne gibi artıları var ve bu rütbeleri vs neye göre veriliyor. Rütbesi olan herkes bunu hakediyor mu ? cevaplarsanız sevinirim.

Lütfen konu dışı yazmayalım.

Hocam modlar ve premiumlar dışında pek rütbe alan kişiler görmüyorum ben, rütbe alan kişilerde satış yapanlar ve satışlarından memnun kalınanlar oluyor genelde.

Verilmiyor, satılıyor. Üye kontrol panelinde profiliniz kısmında ücretli abonelikte rütbe ve faydaları var bakabilirsin eğer sormak istediğini doğru anladıysamç

Hocam parayı veriyon hemen renkli rütbeyi yapıştırıyorsun.Bu forumda mesaj sayısı ile paylaşımla maalesef rütbe kazanılmıyor.

Hocam rutbe degil o,zaten alan sayili kisi var onlarda cook saglam paylasim yapmis veya ozgun oldugunu kanitlamis adamlar.

bence aldığı beğeniye göre level sistemi olsa daha iyi.. binevi +rep

+Rep , Begeni , Mesaj Sayısı gibi şeylerle rütbeler sizce ne kadar saglıklı olcak , ki rütbe denilen şeyin ne önemi var , Ne yani profilinde Süper Master XXX Double Üye yazınca ne olacak ?

Hadi mesaj sayısına göre rütbe sistemi açılsın , Hop arkasından Floodlar , mesaj kasmalar , şuan bile yeterince boş gereksiz mesaj atanlar var .

+Rep sistemi olsa , Yıl olmuş 2014 , +Rep sistemini en son 2010 yılında hatırlıyorum , Buda mesaj kasma gibi bi çaba içine sokucak üyeleri , GEREKSİZ.

GOLD , PLATİN , SİLVER Üyelerin satış amacı belli ( Para adminlerin yada kimsenin cebine gitmiyor hayır yapılıyor ) , Çok degerli paylaşımların yapıldıgı yer premium üyelik yerleri , Malumunuz normal herkesin görebildigi yerde paylaşınca BUM oluyor o taktik :)

вαттυѕαу;599662' Alıntı:
+Rep , Begeni , Mesaj Sayısı gibi şeylerle rütbeler sizce ne kadar saglıklı olcak , ki rütbe denilen şeyin ne önemi var , Ne yani profilinde Süper Master XXX Double Üye yazınca ne olacak ?

işte bende bunu soruyorum. öyle yazınca ne olacak. Birşey olmayacaksa neden var?

Şimdi ben bu soruları soruyorumda yanlış anlaşılmasın bana bi zararı dokunan bi yanı yok. Fark varsa öğrenmek için soruyorum.

en azından boş boş üye yazmasın gold platin silver üyelerin rank simgesini üye olarak farklı bir renkte yapın ekleyin de hoş görünsün

вαттυѕαу;599662' Alıntı:

Hadi mesaj sayısına göre rütbe sistemi açılsın , Hop arkasından Floodlar , mesaj kasmalar , şuan bile yeterince boş gereksiz mesaj atanlar var .

+Rep sistemi olsa , Yıl olmuş 2014 , +Rep sistemini en son 2010 yılında hatırlıyorum , Buda mesaj kasma gibi bi çaba içine sokucak üyeleri , GEREKSİZ.

GOLD , PLATİN , SİLVER Üyelerin satış amacı belli ( Para adminlerin yada kimsenin cebine gitmiyor hayır yapılıyor ) , Çok degerli paylaşımların yapıldıgı yer premium üyelik yerleri , Malumunuz normal herkesin görebildigi yerde paylaşınca BUM oluyor o taktik :)

Rütbenin ne gibi önemi var benim için şuan tek bir önemi var mesela imzama resim ekleyemiyorum hatta imza kullanamıyorum :D başkada işime yaramaz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri