Sabit Maas ile Calisacak Eleman Alinacakdir.(Calismasina gore +SSK)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar serkan hocam.
Belirttiğiniz şartlar bana uygundur. Hatta bu iş için 2 kişiyiz. İsterseniz iki kişide bu iş üzerine yogunlasabiliriz. Bir mailde belirtmiştim neden paraya ihtiyac duydugumu. Kendi iş yerim var. Ek gelir olarak bunu yapabilirim. Sabah 10 gece 3 pc basındayım zaten ki; forumda da spama düşmeyen mail adresleri satış konularım mevcut. Forumun %95'inin bilmediği bir şekilde mail adresi açmaktayım. Şartlar bana uygundur. Belirttiğim gibi 2 kişiyiz. Kendi iş yerim var. Personelim zaten kendi işini götürüyor. Ben boş boş oturuyorum açıkcası :) Bence bu işi yapacak kişinin paraya ciddi anlamda ihtiyacı olması gerekli ve bu kişi kesinlikle benim :)
Tahdir sizindir. Görüşlerinizi bekliyorum.
Mücahit KOŞAR

Biz 5-10 kanalla spam a düşüyoruz.Siz Günlük 80 kanaldan bahsediyorsunuz.Uzun süre dayanabilcek şekilde yapabilirseniz kanallar helal olsun derim :)

merhabalar serkan hocam.
Belirttiğiniz şartlar bana uygundur. Hatta bu iş için 2 kişiyiz. İsterseniz iki kişide bu iş üzerine yogunlasabiliriz. Bir mailde belirtmiştim neden paraya ihtiyac duydugumu. Kendi iş yerim var. Ek gelir olarak bunu yapabilirim. Sabah 10 gece 3 pc basındayım zaten ki; forumda da spama düşmeyen mail adresleri satış konularım mevcut. Forumun %95'inin bilmediği bir şekilde mail adresi açmaktayım. Şartlar bana uygundur. Belirttiğim gibi 2 kişiyiz. Kendi iş yerim var. Personelim zaten kendi işini götürüyor. Ben boş boş oturuyorum açıkcası :) Bence bu işi yapacak kişinin paraya ciddi anlamda ihtiyacı olması gerekli ve bu kişi kesinlikle benim :)
Mücahit KOŞAR

Ben oyumu açık veriyorum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

Günün 24 saatini hemen hemen pc başında geçiriyorum. kanal ayarları vs vs onların soun değil. yalnız kafama takıntek şey vps ve vds sorun. Hack yedik kısa bir süre önce gerçi kendim için yapmaya bilirim ama vps ve vds olayına gelince. o biraz zor.

günlük 80 mail 80 kanal doğrulama konusunda sıkıntı olur baya bi. Başvuracak arkadaşların okul vs gibi durumları varsa bence hiç yanaşmasınlar, çünki bunları yapmak için 1 gün bile çok az zaman. maaşı duyupda atlamayın derim bence.

Katılan Arkadaş'a şimdiden Hayırlı olsun Diyorum Açıkcası Benim için zor Bir iş bu. :( Malum Askerlik bitmedi daha

merhabalar serkan hocam.
Mücahit KOŞAR

Skype den ekledim görüşelim!

gecen de böyle bi konu açıldı ofis ortamında youtube a video atacak eleman aranıyor diye ve Triqalx konuyu kapattı... şirket adı verin dedi... hatta bu işi yapan adam sana niye çalışsın kendine çalışır diye bişeyler yazdı... ama burda ben öyle bişey yazdığını görmedim

gecen de böyle bi konu açıldı ofis ortamında youtube a video atacak eleman aranıyor diye ve Triqalx konuyu kapattı... şirket adı verin dedi... hatta bu işi yapan adam sana niye çalışsın kendine çalışır diye bişeyler yazdı... ama burda ben öyle bişey yazdığını görmedim

2 konuyu yan yana aç, bilgileri karşılaştır...

Farkı göremez isen pm at sana detaylı ben tekrar anlatırım...

Ama önce bir dene bence farkı görebileceksin!!!

İşe başvuracak arkadaşın çok sabırlı ve düzenli bir çalışma sistemine sahip olması gerekmektedir. En ufak bir aksaklık ortalığı karıştırabilir. Ona göre başvurmanızı öneririm. :)

Konuyu Toplam 49 Üye okuyor. :)

pm den görüşelim konu kirlenmesin

Yooo pm den görüşmeye gerek yok genelde şeffaf biriyimdir yine aynını yapacağım..

Bana attığın pm aşağıdaki gibi.

"
ben bugun orda işe başladım senin ne hakkın var ki adamın konusu kapatmaya ve benim ekmeğimle oynamaya, ya o konu kitli kalsa veya silinseydi benim rızkım belki ordan? şimdi o konuya yazdıklarınla konuyu değil, benim gibi youtube dan az kazanan hatta kazanamayan bi adamın gelir kapısını baltalamış sayılmıyomusun acaba?
"

Hayırlı olsun ne diyim Allah utandırmasın, fakat bana biraz saçma geldi...
O adamlar youtube den para kazanamayan birini aramıyorlarda....

Youtube den para kazanan ve onlarla çalışmak isteyen birini arıyorlar idi...
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum???

Bu arada bu konu ile o konu biraz farklı...

Biz burda kimsenin bize para kazandırmasını istemiyoruz...

Sadece işini yapıp kanalını açsın, kanal izlenmişmi, tıklanmışmı, kapanmışmı hiç önemli değil...

Yani sen kazandıramazsan seni kovabilirler ama bizim aradığımız arkadaşın kazanç ile hiçbir alakası yok...

Yeterince anlamadı isen tekrar söyle birdaha sıkılmadan usanmadan anlatırım!

kolay gibi gözüküyor ama günde 80 kanalı açmak ve her birine 100 video yüklemek kolay değil.bence bu işi 2-3 kişiye bölseniz daha iyi olur kanatindeyim.bunu 1 kişiye verseniz 1 hafta sonra kaçar :D dayanamaz

kolay gibi gözüküyor ama günde 80 kanalı açmak ve her birine 100 video yüklemek kolay değil.bence bu işi 2-3 kişiye bölseniz daha iyi olur kanatindeyim.bunu 1 kişiye verseniz 1 hafta sonra kaçar :D dayanamaz

:) hocam zaten konuyu okuyan tırsıp geri cıkıyor ..

Yooo pm den görüşmeye gerek yok genelde şeffaf biriyimdir yine aynını yapacağım..

"
ben bugun orda işe başladım senin ne hakkın var ki adamın konusu kapatmaya ve benim ekmeğimle oynamaya, ya o konu kitli kalsa veya silinseydi benim rızkım belki ordan? şimdi o konuya yazdıklarınla konuyu değil, benim gibi youtube dan az kazanan hatta kazanamayan bi adamın gelir kapısını baltalamış sayılmıyomusun acaba?
"

Sadece işini yapıp kanalını açsın, kanal izlenmişmi, tıklanmışmı, kapanmışmı hiç önemli değil...

Yani sen kazandıramazsan seni kovabilirler ama bizim aradığımız arkadaşın kazanç ile hiçbir alakası yok...

Pm atıp karşındakini dinledin mi acaba? 2 gündür konuşuyoruz ofiste ve bir defa bile para kazandıramazsanız bu departmanı kapatırız denmiyo!?

Biz planımızı yaparız videomuzu yükleriz olursa olur olmazsa olmaz bizim mantığımız böyle ama sen tutup konuya daha ilk mesajın forumda yenisin kurum adı belitmemişsin yazdın. adam yıllardır adsense işinde foruma yeni üye olan biri senden benden daha bilgili olamaz mı?
Bilgi düzeyin nickinin karşısında ki mesaj sayısıyla mı değerlendiriyosun?
Madem haklısın dediklerinde konuyu muslera hocam niye açtı?
Fazla kazanan sizin yanınızda niye çalışsın demişsin?
Bu seni niye ilgilendiriyo ki? Çalışan sen değilsen, çalışacak da seni ilgilendirmez yanılıyomuyum?

Triqalx net cevabi vermis.Lutfen bazi seyleri tam anlamadan kavramadan laf olsun diye,yada onceden bu oldu simdi boyle diye yorumlamiyalim anlamadan.

Bana bu isi yapacak Adam lazim,Yapabilecek kisi yazar gorusmemi yaparim,yapamayacak kisi isine bakar.Lutfen arkadaslar lutfen bos yazilar yazmayin..

Muslera06; Triqalx net cevabi vermis.Lutfen bazi seyleri tam anlamadan kavramadan laf olsun diye,yada onceden bu oldu simdi boyle diye yorumlamiyalim anlamadan.

Eyvallah.

Hocam mail hesabı açma işinde ben yardımcı olabilirim. Her gün 80 adet 15 DK onaylı + Para kazanma aktif hesapları uygun fiyata sağlayabilirim. Skype pm alabilirmiyim?

Pm atıp karşındakini dinledin mi acaba? 2 gündür konuşuyoruz ofiste ve bir defa bile para kazandıramazsanız bu departmanı kapatırız denmiyo!?

Biz planımızı yaparız videomuzu yükleriz olursa olur olmazsa olmaz bizim mantığımız böyle ama sen tutup konuya daha ilk mesajın forumda yenisin kurum adı belitmemişsin yazdın. adam yıllardır adsense işinde foruma yeni üye olan biri senden benden daha bilgili olamaz mı?
Bilgi düzeyin nickinin karşısında ki mesaj sayısıyla mı değerlendiriyosun?
Madem haklısın dediklerinde konuyu muslera hocam niye açtı?
Fazla kazanan sizin yanınızda niye çalışsın demişsin?
Bu seni niye ilgilendiriyo ki? Çalışan sen değilsen, çalışacak da seni ilgilendirmez yanılıyomuyum?

Yok sen anlamıycan beni!

Zaman kaybı...

Yinede şansımı demedim, yapacak birşey yok!

"
"

ben çok net anladım valla.

Başvurumu yeniliyorum Serkan abi

Şuana kadar kendime açtığım kanal sayısı +250 kapanan kanal sayısı 20

28 kasımda 1.yılımı dolduracağım bu işte.

Her gün 100 kanal bile açabilecek sisteme sahibim ki olur, sistemde sorun çıkar şuan 18:28 de bile facebook dan reel tanıdığım 354 de kişi açık online yani onlarla 1 yılın kanal ihtiyacını depolar yedekleye bilirim.

16 Eylüle kadar hergünüm müsait ondan sonra sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çalışamam 16 eylülden sonra, Haftasonları hep müsait olurum ki ben bu iş için günlük 5 saat düşünüyorum onu planlı bölüp 40 kanal 2.5 40 kanal 2.5 saate diye bölüp planlı bir şekilde götüreceğim bu işi

onun haricinde her dakka saat kaç olursa olsun iletişimde olup, internete girebilecek bi ortamda bulunuyorum.

Zaten diğer istediğin şartlarıda karşılayabilecek düzeydim. Para herkese ihtiyaçtır, yeter ki hakeden kazansın.

Bi aksilik çıktığında işleri o gün aksatmayacak kişiyi yerime koyabilecek kişiyim ki öyle bir şey sağlık sorunları olmadıktan sonra yaşanmayacaktır.

Bu işi tercihim gece 12 den 2,5 a kadar bi bölümünü bitirip öğleden sonra 2den de 4,5 kadar sürede tamamlayıp teslim etmek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri