Sabit Maas ile Calisacak Eleman Alinacakdir.(Calismasina gore +SSK)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başvurumu yeniliyorum Serkan abi

Şuana kadar kendime açtığım kanal sayısı +250 kapanan kanal sayısı 20

28 kasımda 1.yılımı dolduracağım bu işte.

Her gün 100 kanal bile açabilecek sisteme sahibim ki olur, sistemde sorun çıkar şuan 18:28 de bile facebook dan reel tanıdığım 354 de kişi açık online yani onlarla 1 yılın kanal ihtiyacını depolar yedekleye bilirim.

16 Eylüle kadar hergünüm müsait ondan sonra sabah 6 dan öğlen 1 e kadar çalışamam 16 eylülden sonra, Haftasonları hep müsait olurum ki ben bu iş için günlük 5 saat düşünüyorum onu planlı bölüp 40 kanal 2.5 40 kanal 2.5 saate diye bölüp planlı bir şekilde götüreceğim bu işi

onun haricinde her dakka saat kaç olursa olsun iletişimde olup, internete girebilecek bi ortamda bulunuyorum.

Zaten diğer istediğin şartlarıda karşılayabilecek düzeydim. Para herkese ihtiyaçtır, yeter ki hakeden kazansın.

Bi aksilik çıktığında işleri o gün aksatmayacak kişiyi yerime koyabilecek kişiyim ki öyle bir şey sağlık sorunları olmadıktan sonra yaşanmayacaktır.

Bu işi tercihim gece 12 den 2,5 a kadar bi bölümünü bitirip öğleden sonra 2den de 4,5 kadar sürede tamamlayıp teslim etmek olacaktır.

kardesım benı ekler mısın bı skype'ına.
caner.serbest .. nıckını belırtırsen sevınırım.

Merhabalar hergün cep onayını kendimizmi hallecegiz yoksa sizmi saglayacaksınız

Bu işi aslında ben almıştım. Aksilikler 2-3 günde sıkıntı oluşturdu ki bugün tamamladığım 22-23 kanalı teslim edemeden spama düşürdük veya spam oldu. 6 VDS ile çalışıyordum ve IPler farklı olmasına rağmen böyle oldu.

Tavsiyem 1 adet gitsin ajanda alsın yakından bir yerden. Yazsın oraya mailleri. Sonra gece videoları indirmek için listelesin ve uyumazdan önce indirmeye bassın. 80 kanal 100 er videodan günlük 8K video yapıyor ve eşleşme, engelleme gibi durumlar dolayısı ile 12K civarında videoyu indirmeye bassın. Sabah uyanınca her kanala 120 civarı video yüklemeyi yapsın ve akşamüstüne kadar yüklemeleri bitip o günü halletsin. Gece yine ayarlasın sabaha kadar indirmesi otomatik olsun... Sürekşi tekrarlasın ilk 1-2 gün sonra rahat yapabilir alışan kişi. 2 kişiyse zaten daha hızlı olur düşüncesindeyim.

Hayırlısı.

Bu isi 1 kisiden daha cok toplamda 4 kisiye falan verseniz daha iyi olmaz mi? Sonucta silinmesi gereken videolar dahil 10k videoyu gecer gunluk.Butun mesajlari okumadim ama ya bu kanallar spamdan kapanirsa ne olacak? Spamdan kapanan kanallarin sorumlulugu kimde olacak yani? Yanlis anlamayin,1 kisi acarsa kesinlikle yuksek miktarda spamdan kapanan kanal olur gibi geliyor,o yuzden soruyorum.

Bu işi bizzat yapmış biri olarak belirtmek isterimki günlük 80 kanal yetiştirmek cok zor ha derseniz kanallar aynı videoları atabilirsiniz o zaman yetiştirmek sorun değil ama günde 8k video eder youtube 1000'den fazla videoyu göstermiyor. Kategorilerde toplasanız çok video olan 40-50 kategori cıkar her kategori için 1000 video oluyor eğer youtubedan indiricekse. Zaten başka yerde olan videoların cogu youtubedada var. Bunların arasında ücüncü taraftır dünya genelidir 300 ünü silseniz 700 video kalır burda 7 kanal demek her kategori için 7 kanala farklı video atılabilir en fazla sonra dönüşümlü olarak aynı videolar kanallara atılır hergün farklı videolar bulmak imkansız. Derseniz aynı videoları atmak sorun yaratmaz o zaman yapabilirim :)

bkz : funny - YouTube

rz88u.jpg

<KD>
Hazır bu kadar bilgili arkadaş bir araya gelmiş birisi de söylesin spama düşmeden bu iş nasıl yapılır diye :) Sürekli spama düşen arkadaşlarımız var,iyi olur
</KD>

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam youtubede tecrübem şöyle 2 ay civarlarda uğraştım 20 dolar kazandım ama youtube hesabım kapandı baya bir araştırdım yt ile para kazanmayı ama sonra banlanınca tekrar başlamadım vds felende almıştım 200 kanala yakın açtım video toplu toplu vds ile attım iş konusuna gelirsek hep evdeyim günde 14 16 saat paso sürekli kanal açarım isterseniz sizin dediğiniz şekilde yaparım yanlız tel onaylama yok 15 dakkayı geçermi videolar onu bilmiyorum ama tel onaylama hakkı doldu benim herneyse ben haftadan haftaya çalışırım memnun kalırsanız devam edersiniz ama harfiyen ne derseniz yaparım benle çalışmak isterseniz özel mesaj yada skype : ugur39911 ekleyebilirsiniz teşekkürler

Ben yaparım ben ederim demekle olmaz bu işler.
Eğer ben bu işe başvuracak olsaydım Musleranın forumda hangi alanları örnek gösterdiğine bakar ve bu dakikadan itibaren bahsettiği özelliklere sahip 80 kanalı açardım. Ve tahmini gecen süreyi hesaplar işe uygun olup olmadığıma bakar sonuç uygunsada referans çalışma ile iş başvurusu yapardım.

Yukarıda yazdıklarım konu için arkadaşlara öneriydi.

Aşağıdakiler ise genel youtube-ytpara için kişisel düşüncelerim

Kanal kopyalamaya karşı biriyim.
Çünkü bu işler sonuç olarak kaliteli çalışan insanlara maddi-manevi zarar getiriyor.
Sorarım size bu forumda bir insan çıksın desinki benim kanalım kopyalanınca ben hiç üzülmüyorum. Buna inanmam. Eğer takmıyosada demektirdi kanalı için ciddi emek harcamamıştır. Ben kanallarıma eklediğim videolar için hergün onlarca face sayfası, youtube kanalı, forumlar ve işimle ilgili başka web sitelerini takip ediyorum (zaman harcıyorum) ve ortaya o tarzda olmayan kanallar çıkarıyorum. Sonra Adamın biri kanalımı 5 dk kopyalıyor ve ardından kopyalamaların ardı arkası kesilmiyor.

Birde şunu söylemek istiyorum ytparanın bu forumdaki gençleri yönlendirdiği şey bir defa yanlıştır. Nedeni size iş-para veren youtubenin nerdeyse sözleşmesindeki hiç bi kurala uymuyorsunuz.

İnanmıyorsanız açın bakın sözleşmeye.

hocam günde o kadar mail o kadar tel onayı nasıl olucak artı 80 bence çok fazla yani biraz fazla değilmi sizcede

Eğer ben bu işe başvuracak olsaydım Musleranın forumda hangi alanları örnek gösterdiğine bakar ve bu dakikadan itibaren bahsettiği özelliklere sahip 80 kanalı açardım. Ve tahmini gecen süreyi hesaplar işe uygun olup olmadığıma bakar sonuç uygunsada referans çalışma ile iş başvurusu yapardım.

Çünkü bu işler sonuç olarak kaliteli çalışan insanlara maddi-manevi zarar getiriyor.
Sorarım size bu forumda bir insan çıksın desinki benim kanalım kopyalanınca ben hiç üzülmüyorum. Buna inanmam. Eğer takmıyosada demektirdi kanalı için ciddi emek harcamamıştır. Ben kanallarıma eklediğim videolar için hergün onlarca face sayfası, youtube kanalı, forumlar ve işimle ilgili başka web sitelerini takip ediyorum (zaman harcıyorum) ve ortaya o tarzda olmayan kanallar çıkarıyorum. Sonra Adamın biri kanalımı 5 dk kopyalıyor ve ardından kopyalamaların ardı arkası kesilmiyor.

Birde şunu söylemek istiyorum ytparanın bu forumdaki gençleri yönlendirdiği şey bir defa haramdır. Nedeni size iş-para veren youtubenin nerdeyse sözleşmesindeki hiç bi kurala uymuyorsunuz.

Beğenmeyen yemez. kimseyi bişeye yönlendirmiyoruz. Zorla da yap demiyoruz.

Bu arada sen elınde kamerayla kendı cekımlerını yapıp, onları montajlayıp kendı ozgun vıdeonu mu yapıyorsun? Yoksa en fazla baskalarının vıdeolarını ındırıp edıtleyerek compilation videoları mı oluşturuyorsun?

Elinde kamerayla vıdeo uretenler harıcınde bu konuda bu işi yapan kımsenın bısey soylemeye hakkı oldugunu dusunmuyorum.
Oyun vıdeoları yapanlar harıc.

Beğenmeyen yemez. kimseyi bişeye yönlendirmiyoruz. Zorla da yap demiyoruz.

Bu arada sen elınde kamerayla kendı cekımlerını yapıp, onları montajlayıp kendı ozgun vıdeonu mu yapıyorsun? Yoksa en fazla baskalarının vıdeolarını ındırıp edıtleyerek compilation videoları mı oluşturuyorsun?

Elinde kamerayla vıdeo uretenler harıcınde bu konuda bu işi yapan kımsenın bısey soylemeye hakkı oldugunu dusunmuyorum.
Oyun vıdeoları yapanlar harıc.

Elinde bahsettiğin kamera ile gelip bu yazdıklarımı başkası yazınca doğru ama aynılarını ben yazınca yanlış ?

Hocam söyledikleriniz doğrudur kısmen.
youtube sözleşmesine kendi de uymuyor ve bunun dışında youtube bu sorunu isterse çok kısa sürede engeller ama işine gelmiyor. Yani, "kim suçsuzsa ilk taşı o atsın" olayı :)

Birde şunu söylemek istiyorum ytparanın bu forumdaki gençleri yönlendirdiği şey bir defa haramdır. Nedeni size iş-para veren youtubenin nerdeyse sözleşmesindeki hiç bi kurala uymuyorsunuz.

Elinde bahsettiğin kamera ile gelip bu yazdıklarımı başkası yazınca doğru ama aynılarını ben yazınca yanlış ?

e yani sence de değil mi?
ben hem bu işi yapıcam, hem para kazanıcam hem de bu işten başkaları da kazansın diye forumda emek veren insanları "insanları harama surukluyorsunuz" dıye zan altında bırakcan?...

Ha adam cıkar gelır kendi yapıyodur her kurala uyuyordur, eleştirir. O adama zaten cevap vermem. Kanalının kopyalanmasına o adamın ben de karsı cıkarım. Ama zaten sen gıtmıs baskasından kopya vıdeolarla kanal olusturmussun, gercek sahıbının haberı bıle yok, sonra cıkıp buraya bunları yazıyorsun...
Bana göre yanlış evet.

Hocam söyledikleriniz doğrudur kısmen.
youtube sözleşmesine kendi de uymuyor ve bunun dışında youtube bu sorunu isterse çok kısa sürede engeller ama işine gelmiyor. Yani, "kim suçsuzsa ilk taşı o atsın" olayı :)

Engelleyebildiği kadar engelliyor.
Forumu bi dolaşın hergün garanti, spamdan kanalım kapatıldı. yok adsensem banlandı diye konu göreceğinize garanti verebilirim.

İlk mesajımda yazdıgım ilk kısım (referans amaçlı iş yapıp iş başvurusu yapma) hakkında mesajlarınızı konuya kişisel düşünceler kısmında yazdıklarım hakkında düşüncelerinizi ise pm ile yollarsanız konuyuda dağıtmayız.

Hocam dediklerinizi tam anlamadım.
ama şunu söyleyebilirim : sözleşme mevzusuyla ilgili eleştiriniz konuyla ilgili değil. Forum manevi yüksek değerlerle ilgili değil. En nezih işin bu olduğunu iddia etmiyorum ama insanların karnı doyuyor şu anda...

Engelleyebildiği kadar engelliyor.
Forumu bi dolaşın hergün garanti, spamdan kanalım kapatıldı. yok adsensem banlandı diye konu göreceğinize garanti verebilirim.

İlk mesajımda yazdıgım ilk kısım (referans amaçlı iş yapıp iş başvurusu yapma) hakkında mesajlarınızı konuya kişisel düşünceler kısmında yazdıklarım hakkında düşüncelerinizi ise pm ile yollarsanız konuyuda dağıtmayız.

Birde şunu söylemek istiyorum ytparanın bu forumdaki gençleri yönlendirdiği şey bir defa yanlıştır. Nedeni size iş-para veren youtubenin nerdeyse sözleşmesindeki hiç bi kurala uymuyorsunuz.

Bu islerin arkasinda olan biteni bir bilseniz ah diycem ama bilmiyorsunuz,bilmediginiz icinde boyle yaziyorsunuzki bu yuzden herseyi normal karsiliyorum,saygi ile karsiliyorum.Dediklerine Mantik olarak 100/100 katilmakla birlikde,isin ic yuzunu bilmedigin icinde 100/100 katilmiyorum.

Dediklerin son cumlelerindeki yazdiklarin benim burdaki yaptiracagim is yada icerigi ile hic uyusmuyor birak bunlarda bende kalsin.Ve eminim bu isin ic yuzunu bilseniz degil gunde 80 kanal 500 kanal acacak elemanlar arar her maasi verirdiniz.Bu yuzden saygi ile karsiliyorum ancak ben kendi isime gucume odakli kendi isimde calisacak arkadas ariyorum.

Benimle bu isi yapacak aradas benden aylik alacagi sabit maas disinda bana ,benim soylediklerimi uygulayacgi icin,isterse ayni benim dediklerimi kendinede vakti kaldiginca yaptikca verdigim kadarda alacakdir,alamasada yarisini kesin alacakdir.

Ben calistigim,calisma yaptigim kisile yakin ilgilenirim cunki is yapiyor bana yanlisinda hatasinda iyiliginde kotulugunde uyariyi yaparim,yonlendirmeleri yaparim sebebini nedenini soylerim ve bu sayede oda kendini gelistirir,kendi kazancida artar.

Herneyse bunlar cok uzun ve cok derin seyler dahada girmem detayina.
Lutfen arkadaslar kendi isimize bakalim,bu is buyuk is,zor yapilir,zor yetistirilir,olmaz,spama duser,kazandirir,kazandirmaz,kanal kopyalamak youtube gore suc,iyi dgeil hos degil vs leri birakin ben dusuneyim bunlar sizin sorunlariniz degil.

hocam günde o kadar mail o kadar tel onayı nasıl olucak artı 80 bence çok fazla yani biraz fazla değilmi sizcede
iste bu isin sirri burda,sana gore cok fazla bana gore cok az.. ;)

Yanlis degil yazdiklarin ustad dogru vede cok dogru katiliyorum ama benim isim farkli,benim isim disardan goruldugu gibi degil.Lutfen yanlis anlama ve anlasilmasin Aramizda cok buyuk daglar var,ucurumlar var bu yuzden yanlis anlamiyorum sizi.

Saygilarimla

muslera hocam cok önemli bir konu konusucam istek yollamıstım kabul edermisiniz.

Bu islerin arkasinda olan biteni bir bilseniz ah diycem ama bilmiyorsunuz,bilmediginiz icinde boyle yaziyorsunuzki bu yuzden herseyi normal karsiliyorum,saygi ile karsiliyorum.Dediklerine Mantik olarak 100/100 katilmakla birlikde,isin ic yuzunu bilmedigin icinde 100/100 katilmiyorum.

Dediklerin son cumlelerindeki yazdiklarin benim burdaki yaptiracagim is yada icerigi ile hic uyusmuyor birak bunlarda bende kalsin.Ve eminim bu isin ic yuzunu bilseniz degil gunde 80 kanal 500 kanal acacak elemanlar arar her maasi verirdiniz.Bu yuzden saygi ile karsiliyorum ancak ben kendi isime gucume odakli kendi isimde calisacak arkadas ariyorum.

Benimle bu isi yapacak aradas benden aylik alacagi sabit maas disinda bana ,benim soylediklerimi uygulayacgi icin,isterse ayni benim dediklerimi kendinede vakti kaldiginca yaptikca verdigim kadarda alacakdir,alamasada yarisini kesin alacakdir.

Ben calistigim,calisma yaptigim kisile yakin ilgilenirim cunki is yapiyor bana yanlisinda hatasinda iyiliginde kotulugunde uyariyi yaparim,yonlendirmeleri yaparim sebebini nedenini soylerim ve bu sayede oda kendini gelistirir,kendi kazancida artar.

Herneyse bunlar cok uzun ve cok derin seyler dahada girmem detayina.
Lutfen arkadaslar kendi isimize bakalim,bu is buyuk is,zor yapilir,zor yetistirilir,olmaz,spama duser,kazandirir,kazandirmaz,kanal kopyalamak youtube gore suc,iyi dgeil hos degil vs leri birakin ben dusuneyim bunlar sizin sorunlariniz degil.

iste bu isin sirri burda,sana gore cok fazla bana gore cok az.. ;)

Yanlis degil yazdiklarin ustad dogru vede cok dogru katiliyorum ama benim isim farkli,benim isim disardan goruldugu gibi degil.Lutfen yanlis anlama ve anlasilmasin Aramizda cok buyuk daglar var,ucurumlar var bu yuzden yanlis anlamiyorum sizi.

Saygilarimla

abi neymiş iç yüzü söylede bilelim bizde :) yanlış anlama abi kötü niyetle sormuyorum :o

abi neymiş iç yüzü söylede bilelim bizde :) yanlış anlama abi kötü niyetle sormuyorum :o
Sevgili dostum o bende sakli yanlis anlasilmasin.Buda ne diye ornek verecek olursak bilgi,bilgi ve bilgi.Cok arastirmak,denemeler yapmak uygulamak,bir kac gun yada hafta kazanmamak ugruna sabirla sonuclari gormek adina gunlerini vakitlerini zamanini harcamak.Sadece bu......

Sevgili dostum o bende sakli yanlis anlasilmasin.Buda ne diye ornek verecek olursak bilgi,bilgi ve bilgi.Cok arastirmak,denemeler yapmak uygulamak,bir kac gun yada hafta kazanmamak ugruna sabirla sonuclari gormek adina gunlerini vakitlerini zamanini harcamak.Sadece bu......
peki abi saygılar iyi çalışmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri