Saçları dokulen youtuberlar?

iki günde saçlarım yağlanıyor son bir aydır yağlanma için çözüm varmı

15 Sayfa yazı olmuş bayada popüler konu.
Forumda baya saçsız kişi varmış.

iki günde saçlarım yağlanıyor son bir aydır yağlanma için çözüm varmı

Yağlanmayı önleyen şampuanlar var onları dene sık yıkamak saç uçlarını uyardığı için daha çabuk yağlanmaya neden oluyor.Ilık sıcak olmayan su ile kafanı yıka aıcak su daha çok yağlandırır.Genelde tavsiyeler bunlar bana sorarsan saçını kısa tut çünkü uzun saçta yağ daha çok yayılıp alan bulduğu için saça tutunuyor aşırı yağlanma varsa saç kaliteni de düşürür

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

bi bu kaldı denemediğim link var mı :D

Öyle herşeyi kullanma daha da beter yaparsın.Yaşın daha genç eğer genetik bir dökülme değilse kolay toplarsın.Arada bir 1-2 numaraya vurdurmak iyidir.Doktor önermeden alma bu vitaminleri vitamin eksikliği yoksa boş yere kullanırsın.Spor yap vücuda adrenalin yükle eğer terleme sorunun yok ise bol su iç yağlanma varsa günde bir kere sabahları durula.Ama herşeyden öte erkeklerde dökülme kaçınılmaz oluyor dışarıya bak %60'ı kel kalan %40'ın 30 üzerisinin yarısındna baya açılmalar var.Yani bizim neslimizde bundan kaçınman pek mümkün değil doğal çözümü bulamadılar.

Yağlanmayı önleyen şampuanlar var onları dene sık yıkamak saç uçlarını uyardığı için daha çabuk yağlanmaya neden oluyor.Ilık sıcak olmayan su ile kafanı yıka aıcak su daha çok yağlandırır.Genelde tavsiyeler bunlar bana sorarsan saçını kısa tut çünkü uzun saçta yağ daha çok yayılıp alan bulduğu için saça tutunuyor aşırı yağlanma varsa saç kaliteni de düşürür

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

Öyle herşeyi kullanma daha da beter yaparsın.Yaşın daha genç eğer genetik bir dökülme değilse kolay toplarsın.Arada bir 1-2 numaraya vurdurmak iyidir.Doktor önermeden alma bu vitaminleri vitamin eksikliği yoksa boş yere kullanırsın.Spor yap vücuda adrenalin yükle eğer terleme sorunun yok ise bol su iç yağlanma varsa günde bir kere sabahları durula.Ama herşeyden öte erkeklerde dökülme kaçınılmaz oluyor dışarıya bak %60'ı kel kalan %40'ın 30 üzerisinin yarısındna baya açılmalar var.Yani bizim neslimizde bundan kaçınman pek mümkün değil doğal çözümü bulamadılar.

genetik babamdan dolayı biraz yavaşlatsak yeter ilerde saç ektiririz futbol oynuyorum pek bi faydası yok streste var tabi

Çok şey denedim propecia adlı ilaç tek çözüm. Saçları kalınlaştırıyor ve dökülmesini engelliyor. Kullandığım sürede hiç saçım dökülmedi neredeyse. Ancak bazı kişilerde yan etki yapabiliyor. Araştırın bence.

bi bu kaldı denemediğim link var mı :D

[MENTION=57301]Jakabo[/MENTION]v arkadaşımız resmini koymuş eczanelerde var solgarın biotin 5000 mcg istiyorum de yada resmi göster verirler 64 tl fiyatı içinde 55 tane var yanlız 5000 mg olanı al

[MENTION=57301]Jakabo[/MENTION]v arkadaşımız resmini koymuş eczanelerde var solgarın biotin 5000 mcg istiyorum de yada resmi göster verirler 64 tl fiyatı içinde 55 tane var yanlız 5000 mg olanı al

fransadayım abi ben aynı marka var ama h vitamini yok

fransadayım abi ben aynı marka var ama h vitamini yok

Bende hollandalıyım türkiyede okuyorum hollandadan da aldığım oldu pharmacie ye git onlara resmi göster yoksa böyle vitamin sağlık ürünleri satan dükyanlar var öyle bi dükyanda da bulabilirsin

konu acalı 2 sene olmus

varmı daha kelleşen :)
veya çare bulan :)

konu acalı 2 sene olmus

varmı daha kelleşen :)
veya çare bulan :)

https://www.trendyol.com/Tum-Sac-Ti...344/28204135?gclid=CLSY2YXsgdMCFU6LsgodV_cFRw

strese ve yağlanmaya bağlı dökülmenin çaresini bu şampuanda buldum. Gratis'te çalışan bir arkadaş önerdi. İki-üç hafta kadar sonra dökülmeler bitti denilecek kadar azaldı. Arada tek tük düşüyor ama bu yaşta o kadarı da gayet olağan. Fiyatı biraz tuzlu gelebilir belki, şimdiye kadar kullanmadığım şampuan kalmamıştı. pantene, elidor, rejoice, blendax, syoss, loreal, clear man şıvarzkof, heden şoldırs hepsini denemişimdir. Pahalı mal kendini belli ediyor derler harbiden de öyle. Saçlara kuruduktan sonra şekil vermekte kolaylaşıyor. Ben normalde 10-15 veririm şampuana, bunu 43 liradan alırken tedirgindim. Ama kullandıktan sonra kuruşuna kadar helal olsun dedim.

Son düzenleme:
https://www.trendyol.com/Tum-Sac-Ti...344/28204135?gclid=CLSY2YXsgdMCFU6LsgodV_cFRw

strese ve yağlanmaya bağlı dökülmenin çaresini bu şampuanda buldum. Gratis'te çalışan bir arkadaş önerdi. İki-üç hafta kadar sonra dökülmeler bitti denilecek kadar azaldı. Arada tek tük düşüyor ama bu yaşta o kadarı da gayet olağan. Fiyatı biraz tuzlu gelebilir belki, şimdiye kadar kullanmadığım şampuan kalmamıştı. pantene, elidor, rejoice, blendax, syoss, loreal, clear man şıvarzkof, heden şoldırs hepsini denemişimdir. Pahalı mal kendini belli ediyor derler harbiden de öyle. Saçlara kuruduktan sonra şekil vermekte kolaylaşıyor. Ben normalde 10-15 veririm şampuana, bunu 43 liradan alırken tedirgindim. Ama kullandıktan sonra kuruşuna kadar helal olsun dedim.

tesekkur ederım denemekte fayda var,

Aktarlara sorun zeytinyağlı sabun. Tek kullanımda dökülmeyi 0lıyor. Hayatımda gördüğüm en etkili ürün. Bittiği zaman 1 hafta üşendim almaya. Kaç tel döküldü sayamadım. Bir kere kullandım dökülmeyi anında kesti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aktarlara sorun zeytinyağlı sabun. Tek kullanımda dökülmeyi 0lıyor. Hayatımda gördüğüm en etkili ürün. Bittiği zaman 1 hafta üşendim almaya. Kaç tel döküldü sayamadım. Bir kere kullandım dökülmeyi anında kesti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu zeytinyağı resmen doğa harikası ya iyi gelmediği şey yok

10 yılda sadece şakaklarım açılmıştı.
5 yıldır yt işindeym ilk videodaki adam gibi oldum.
ama sıkıntı yok.
many herşeyi kapatıyor.

O la la...:):):)

son nokta.
pide bitti reklamı vardıyaa
:( para bitti...( kel göründü)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri