saçma sapan site

parcalacorp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.culpanbicak.com
Arkadaşlar nette tanıştığım bir kişi bana bu verrdiğim site üzerinde aylık 10.00 lıra (10 mılyar ) kazanacagımı söyledı de. sıteye uye olunca toplam 4956 lira (5 mılyar yanı ) yatırcakmısım ve sonra da gunde 100 reklam vıdeosu ızlıcekmısım. ben ınanmadım bilen birisi varsa bana yardım edebılırmı bu kısı benı dolandırmaya mı calısyo yoksa böyle bi kazanc sıstemı var mı

Site adı :

Cevap: https://aditmax.com/

yanı yalan oldugunu bılıyorum bende cunku kım kıme bı ayda 10.00 lıra verır tesekurler yardımınız ıcın.

Siteden belli zaten. Ayrıca 10 bin veriyorlarsa size önermezler.

para yatırma varsa zaten o riske girmemek gerek.5bin tlyi youtube yatır o bile daha garenti kar yaptırır

Saçma sapan bir site daha. Buraya başlık açarak ve mesaj içeriğine link bırakarak sadece adamların reklamını, backlink ihtiyacını karşılıyorsunuz.

Düzenledim. İnanıp kanarsan uygulamalı olarak aldananlar listesine de katılmış olursun. Bu tarz sitelerin sahte sms atıp kontör isteyen, kredi kartı bilgilerini isteyen embesillerden farkı yok. Bilişim suçlarına şikayet edin. Resmi sitelerinden bildirim gönderin. Barınmasınlar nette bu adamlar.

Buna Benzer bi sistem bende duydum bi arkadaştan ileriki bi tarihte araştırıcam belki farklı bi şey çıkabilir.
Düzenli para kazandıran herşey denenebilir.

Yanlız söylediğiniz site hakkında hiç şikayet bulamadım daha çarpılan olmadı demekki :)

Ne diyeyim bir de youtube işi yaparak para kazanmayı hedefliyorsun. Böyle şeylere inanmasan bile inanmak istemen hata.

Buna Benzer bi sistem bende duydum bi arkadaştan ileriki bi tarihte araştırıcam belki farklı bi şey çıkabilir.
Düzenli para kazandıran herşey denenebilir.

Yanlız söylediğiniz site hakkında hiç şikayet bulamadım daha çarpılan olmadı demekki :)

Hiç uğraşmayın, öyle kolay para vermezler :rolleyes:

Arkadaslar boyle sistemleri cok kullandim.Bunlarin en iyisi 1 ay calisir,sonra kapanir.Sistem uzerinde gordugunuz paralarin monopoly parasindan farki yoktur.Inanmamanizi tavsiye ederim.

Dolandırıcılıktan başka birşey değil, 5 bin lirayı senden alıp keyfine bakacakmış, aslında kendi gelirini söylüyor. 10 kişiyi inandırsa 50 bin lira :)

bu tür siteler iyi para dolandırıyo da haram para yenir yenmesine ancak bi yerlerindende çıkar adamın allah haramdan uzak tutsun. 100 - 200 bin çarpar kapatır kaçarlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri