- Web sitesi
- www.sencene.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam Allah senden de razı olsun, cümlemizden razı olsun. İnsallah cümlemizin sııntıları gider ,feraha erişiriz.Hocam böyle bir hizmet için gerçekten Allah razı olsun böyle hizmetler sadece kendiniz düşünmediğiniz anlamına geliyor ben kazanayım başkaları öğrenip kazanamasın düşüncesi yok
son anda yetişemedik amaçalışmayı çok isterdim sizinle Allah sana ve çalıştığın arkadaşlarına hayırlı bol kazançlar nasip etsin
(Kim, bir müslümanın sıkıntısını giderip, onu sevindirse, Allahü teâlâ, kıyamette en sıkıntılı anlarda, onu sıkıntılardan kurtarır.) [Buhari]
Allah sıkıntıda olan herkesin sıkıntısını gidersin
Bir Müslümanın, Müslüman din kardeşine, arkasından gıyaben yapacağı dua makbuldür. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli melek; Âmin, duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin. diye dua eder.
Yörük demek Türk demektir. Yörükler Atalarımız gibi hala göçebedir, yer yer yerleşik hayata geçmiş olsalarda, örf ve adetlerini bırakmamışlardır.
Hocam Allah senden de razı olsun, cümlemizden razı olsun. İnsallah cümlemizin sııntıları gider ,feraha erişiriz.
Hocam 32 yıldır yörüküm bu sözü ilk defa duyuyorum desem inanır mısın :S . Cehaletin bedeli ...
ben anlatmaya başlarsam piyasa biter,o yüzden susuyorum![]()
wildwood bu konuda büyük bir üstad bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. kendisiyle önceki çalışma grubunda çalıştım. 1 hafta en fazla 10 günde verdiğiniz ücreti günlük olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.
içerik bulamıyorum ne yükleyeceğimi bilmiyorum bu işte acemiyim diyorsanız wildwood'a kesinlikle güvenin. kimse bildiğini paylaşmıyor diyoruz forumda. bu adam hem balık tutmayı öğretiyor hem de balıklar veriyor irili, ufaklı.
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] skype'a bi bak be hocam, hal hatır soracağız.![]()
Sınıf tekrarı var mı hocam![]()
arkadaşa ve yöntemlerine kefilim..
Şimdiden bol kazaçlar dilerim.
Konuya yazdm skypede ekledm mutlaka görüşelimtesekkurler hocam guzel yorumlarin icin , hocam skypten gelicem pc de bi islem var bitmesini bekliyorum , mobilim suan . birazdan skypteyim..
artik sen anlatta biz dinleyelim hocam
Eywallah daralllim
sagolun hocam , tesekkurler .
1 kisi alinmistir ( daha once söz vermisim ) . kendisi hizmet aldigini aciklamak isterse aciklayabilir... 3 kisi daha alinacaktir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.