sadece hak eden insanlara iyilik yapın

keske karakter satılsada hayrımıza alıp dagıtsak bi kaç kisiye :)

kardesim sanada sözüm iyiler hep kaybettigini sanar ama kazanan hep onlardır aslında bunu böyle bil

Arkadaşlar ben zaten BU DEVİR dedim. Keşke herkes anamız bacımız gibi olsa. Şu an büyümekte olan nesilden ileride hiç bir baltaya sap olmaz şimdiden söylüyorum ileride demedi demeyin :) Kendim 18 yaşındayım. Gerçekten dostum diyebildiğim 2 tane arkadaşım var düşünebiliyor musunuz :D 'arkadaşım' çok fakat 'dost' dediğim 2 kişi var. Diğerlerinin yaptıklarını bi bilseniz sadece bana özel değil bu eminim bir çok kişiye yapılıyor öyle bir devirde yaşıyoruz ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Herkes uçkur peşinde, para peşinde, yalan peşinde.. Allah sonumuzu hayır etsin. Tabii bu bütün herkese değil %85'lik kısımdan bahsediyorum

Ah be Arif abi, ne kadar da haklısın her sözünde

Adamın kirasını ödeyecek parası yoktu. Bu işi öğrettik sonra arkamdan konuşmuş güya haram paraymis ama 4 haneleri cebe indirirken hiç ole demiyordu. Ne deyim anlayamazlar.Kimseye acimayin onu deyim.

bende amcaoğluna öğrettim bu işi sayemde 15 bine yakın parada kazandı kaynağımı verdım adama hertürlüde yardımcı oldum bugün baktım adam benim kategorideki videoları atmış bildiği halde ayıp be insanda biraz yüz olur

eskiler "acıma yetime, döner koyar g.tüne" demiş. ifade hoş değil, hak vermemek de elde değil.

Kadinlara ve kizlara guven olmaz ama aralarinda da namuslu ve durustleride oluyor. Onlarin gunahlarini almayalim.

Mesela kardes dedigim kisi eski sevgilimle, sevgili oluyor. Ne garip. Ben bu tur olaylari hele ki sirtimdan bicaklanmayi coktaaan ogrendim. Kardes dediklerimiz, sevdigim kiz dediklerimiz bizi vurur.

Bende zamanında ceremesini çok çekmiştim. O yüzden kesinlikle hayatıma fazla insan sokmamaya çalışıyorum az ama öz olması çok iyi gerçi bazen özlerede güven olmuyor

insanlar hayatlarıyla uğraşmam iyileklerimi genelde maddi olarak yaparım yani birine yaptığım ileride benim hayatıma etki etme imkanı varsa yapmam bu kadar net zamanında iyilikten cok basımıza iş geldi gereği yok.

bu nasıl manyak bir yaşam :D arabesk film gibi kötü yoldan kadın çıkarıyoruz sonra o kadın iftira atıyor.. karakola düşüyoruz muhtemelen intikam almaya çalışacağım sonra o yalda başka kadınla başım belaya girecek artık ölene kadar bu serüven devam edecek :D

usta sen de ne çektin be şu kızlardan :D

benim savaşım benim derdim değil diyip yürüyücektin kardeşim bu hayat böyle iyiliği allah'a yap cennete hizmet et bu kadar

"dostum" çok ama yeterki işleri düşsün

verme sırtını duvardan başka kimseye emanet her birinin içinde vardır bir ihanet ...

gibisinden daha yüzlerce ana fikri "İhanet,Çıkarcılığa" dayalı cümleler söylenebilinir zira bu karakteri oturmamış Tip'lere değmez..

"Herkese Ederi Kadar Değer" vericeksin yoksa fazla verdiğin değerle seni harcarlar. ;)

Son düzenleme:
önüme çıkan ilk namuslu kadınla evlenecem diyecem ama demim :) bi kulağımın arkası kaldı.... :D bilemiyorsun ki kardeş kimin ne yapacağını ama insanoğluna karşı dikkatli olmak gerek evet haklısın.

Hak eden insan var mı ki? :)

Herkes bile bilse hak edecek olani haketmeyecek olani dunyada kotuluk kalmazdi.Detayini bilmiyorum ama iftira atan attigi ile kalmaz acisini buyuk ceker bu dunyada.Bosver de gec dusunme bile.Kendi kaybeder o kesin.

ogp1Wm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri