Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuyu açabildin
Daha az komiğini yapın yine gülecem![]()
Şahsen Ben 20 Lira Verdim Bu Foruma 10000 Aldım![]()
Allahtan zamanında beleşe üye oldum![]()
Sen hiç marketten bilmediğin bi ürünü alıp kasiyere ben bunu aldım ama ne işe yarıyor diye sordun mu ?
Zamanı gelicek sorunlarına çağre olucak şeyleri sorabileceksin, ayrıyeten içerikdeki bilgileri bu şekilde üye oldukdan sonra tamamen gösteriyor, sumelanın şifresi puzzle leri bir araya getir ve Turkiye şartlarında aylık kazanamayacağın kadar para kazan.
@RockNRolla arkadaşa iadesini yapın lütfen, bizi sevmedi.Arkadaşlar sağolsun o kadar boş yorumlar attı ki, şimdi adsense hesabım 7 yıllık ve zaten kesinleşmiş bir ödemem var desem ona bile laf ederler
Sadece aktif ettikten sonra istediğim konuya erişemeyince nedenini merak ettim.
Neyse tek konuda altın vuruş yapmış oldum, şu saatten sonra forumda kimseyle muhattap olmam. Yardım, fikir, paylaşım vs konularına teşekkür mesajımı yazıp çıkarım.
Ustam bir nevi banlanan bir kişinin tekrar yeni hesapla gelmesini önlemek, dolandırıcılık olaylarını azaltmak için alınan bir önlem ustam.Sadece üyeliğimi aktif etmek için 20 TL ödedim. Ne işime yaradı bu?
Arkadaşlar sağolsun o kadar boş yorumlar attı ki, şimdi adsense hesabım 7 yıllık ve zaten kesinleşmiş bir ödemem var desem ona bile laf ederler
Sadece aktif ettikten sonra istediğim konuya erişemeyince nedenini merak ettim.
Neyse tek konuda altın vuruş yapmış oldum, şu saatten sonra forumda kimseyle muhattap olmam. Yardım, fikir, paylaşım vs konularına teşekkür mesajımı yazıp çıkarım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.