en baba kanalım patladı, kanalı gören bi of çekerdi öyle baba bi kanaldı allah rahmet eylesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence kafasına göre işliyor yt botları. daha doğrusu şöyle. ne yapacağına karar veremeyince olumsuz karar veriyor diye düşünüyorum.
bu durumu ünlemde de yaşıyorum nadiren de olsa. mesela kendim çerçeve yapıyorum, dünya engeli geçiyorum. yüklüyorum videoları. 8 video var mesela tutuyo 4. sıradaki videoya ünlem veriyor. iyide çerçeve bana özel nasıl ünlem oluyor bu?
eski kanalları gidenlerin etiket ve açıklama durumu nasıl yazabilir mi ?
Etiketle alakası yok benim için,açıklamaları makale gibi yazıyorum etiketlerin de hepsi videoya özel
sence neye göre bu bot analiz ediyor. sen bi görüş söyle bakalım.
o söylediğin kanallara ben premium kanallar diyorum. o kanalların kontrol yapısı ile diğerlerinin kontrol yapısı bir değildir diye düşünüyorum.öyle veremez çünkü kurumsal ve ensesi kalın özgün kanalları da kapatır. eğer otomatik bir bot böyle bir kapatma yapıyorsa mutlaka bir analiz üzerinden yürüyordur. elimde şuan etiket ve açıklama verisi var. başka türlü bu durumu açıklayamıyorum.
o söylediğin kanallara ben premium kanallar diyorum. o kanalların kontrol yapısı ile diğerlerinin kontrol yapısı bir değildir diye düşünüyorum.
Yav arkadaş dengeler altüst olur youtube da cidden mantıksız işler dönüyor,bu gece bi ara youtube saçmalamıştı ondan sonra patlamış kanallar,burda yazılanlara göre hep en hacimli kanallar gitmiş çoğunun zaten spam ile ilgisi yok nasıl iş bu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.