Sağlam life ve quiz partner kanal satışı yapan arkadaşlar kimler?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru adres [MENTION=15171]Katip[/MENTION]
slm hocam..hocam fiyatları biraz pahalı değil mi
hocam fiyatları biraz pahalı değil mi
slm hocam..
fiyatlar neye göre pahalı dediniz bilmiyorumda tekil olarak düşünürseniz belki bütçenizi zorlar ama toplu aldığınızda tanesi 9 tlye düşüyor hesaplarsanız ve bu fiyat gayet uygun çünkü 10 abone şartı daha geldi quize.. + olarak sağlamlık ve güven istiyorsanız üçe beşe bakmamak lazım![]()
hocam fiyatları biraz pahalı değil mi
Hocam [MENTION=15171]Katip[/MENTION] fiyatlarında bir abartı yok ki ayrıca kendisi işini çok iyi yapan ve forumda çok güvenilen bir kişi.. zaten aldığımız ürün kaç liralık birde siz bu kanallardan k $ lar kazanmayı hedeflerken bence 2 - 3 TL yi aramayın derim..Az fazla olsun kafanız rahat olsun![]()
hocam toplu alımlarınızda indirim oluyor 1200 tl demişsiniz o 1000 tl ye düşüyor yani 200 tl lik bir indirim oluyor ayrıyetten 10 kanal başına da 1 tane hediye ediyorum yani 100 tane alımda 110 tane almış oluyorsunuz ve bunu 1000/110 yaptığınızda 9 tlye denk gelmektedir.. neyse fazla uzamış konu rahatsız ettikKatip hocamın temiz çalıştığına ve güvenilir biri olduğunu forumca herkes söyledi.Bende güveniyorum.Mail almak istediğimde pm atıcam arkadaşa cevaplar için tşk.
hocam toplu alımlarınızda indirim oluyor 1200 tl demişsiniz o 1000 tl ye düşüyor yani 200 tl lik bir indirim oluyor ayrıyetten 10 kanal başına da 1 tane hediye ediyorum yani 100 tane alımda 110 tane almış oluyorsunuz ve bunu 1000/110 yaptığınızda 9 tlye denk gelmektedir.. neyse fazla uzamış konu rahatsız ettik![]()
ekibim dağılabilirsiniz[MENTION=12961]mexis[/MENTION] [MENTION=11589]ytynk93[/MENTION] [MENTION=7884]cotoni[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION]
sıradaki avımızın peşine düşelim![]()
hocam toplu alımlarınızda indirim oluyor 1200 tl demişsiniz o 1000 tl ye düşüyor yani 200 tl lik bir indirim oluyor ayrıyetten 10 kanal başına da 1 tane hediye ediyorum yani 100 tane alımda 110 tane almış oluyorsunuz ve bunu 1000/110 yaptığınızda 9 tlye denk gelmektedir.. neyse fazla uzamış konu rahatsız ettik![]()
ekibim dağılabilirsiniz@mexis @ytynk93 @cotoni @suhatuna @fth
sıradaki avımızın peşine düşelim![]()
aşk olsun benim sattığım quiz kanallar sağlam deilmi![]()
Hic almadim ama karakter olarak saglamsin
Kisinin karakteri isini yansitir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.