Benim mesajıma anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak yanıldığınız bir başka nokta da o 10 bilinçsiz davranışlar sergileyenin, 11. hiçbir suçu olmayana yansıtılmasıdır. Bu yanlış sadece sağlık sektöründe değil her sektörde geçerlidir. Bir başkasının yarattığı sinirin ortaya çıkardığı agresifliği başka suçu olmayan bir kişinin çekmesi gerçekten yanlıştır. Sonuçta bizlerde insanız ama bunu ortadan kaldırmak için gerekli eğitimleri alıyoruz ve mesleki etik kuralları çerçevesinde insanlara yaklaşmamız gerekiyor.
Not: Belirtmek isterim burada konu sahibinin durumuyla herhangi bir yorumda bulunmak istemedim. Size böyle davranan birisine fevri bir şekilde agresif davranmış olabilirsiniz. Ancak bu davranışları tüm doktorlar böyledir, önlüklerine güveniyorlar tarzı yaklaşımda bulunanlarla bir iki kelam etmek istedim. Yanlışım var ise affola.
Değerli Kardeşim Genelleme Yapmamak Gerekli Haklı Olabilirsin ama Gerçek Olan Şu ki Bu Ülkenin Cumhurbaşkanı "Ben Bu Milletin Hizmetkarıyım" Diyebiliyorsa O Bazı Diye Nitelendirdiğimiz Doktorlar Bu Sözden Feyz Almalı. Eşim Sözleşmeli Sağlık Personeli ve O Vesileden Dolayı Etrafındaki Doktor Arkadaşlarını Analiz Etme Şansım Oldu. Abartmadan Söylüyorum Çoğunun Kalbi Yok, Acıması Yok, Vicdanı Yok, Merhameti Yok, Dini Yok, ALLAH Korkusu Yok. Heee Öylede Doktorlar da Var ki Hastasını iyi Etmek için 3 Ay Nasıl Tedavi Etmesi Gerektiğini Düşünen, Fikir Alan, Sorup Soruşturan, Kazandığı Paranın Son Kuruşuna Kadar Annesinin Ak Sütü Gibi Hak Edenlerde Var. Biz Elma ile Armudu Ayırabiliyoruz. Aslında Arkadaşların Verdiği Tepkilerin Çoğu Elmalara Değil Armutlara...