Sağlık Bakanlığı Tarafından Hakkımda BEYAZ KOD Verildi :)

Benim mesajıma anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak yanıldığınız bir başka nokta da o 10 bilinçsiz davranışlar sergileyenin, 11. hiçbir suçu olmayana yansıtılmasıdır. Bu yanlış sadece sağlık sektöründe değil her sektörde geçerlidir. Bir başkasının yarattığı sinirin ortaya çıkardığı agresifliği başka suçu olmayan bir kişinin çekmesi gerçekten yanlıştır. Sonuçta bizlerde insanız ama bunu ortadan kaldırmak için gerekli eğitimleri alıyoruz ve mesleki etik kuralları çerçevesinde insanlara yaklaşmamız gerekiyor.
Not: Belirtmek isterim burada konu sahibinin durumuyla herhangi bir yorumda bulunmak istemedim. Size böyle davranan birisine fevri bir şekilde agresif davranmış olabilirsiniz. Ancak bu davranışları tüm doktorlar böyledir, önlüklerine güveniyorlar tarzı yaklaşımda bulunanlarla bir iki kelam etmek istedim. Yanlışım var ise affola.

Değerli Kardeşim Genelleme Yapmamak Gerekli Haklı Olabilirsin ama Gerçek Olan Şu ki Bu Ülkenin Cumhurbaşkanı "Ben Bu Milletin Hizmetkarıyım" Diyebiliyorsa O Bazı Diye Nitelendirdiğimiz Doktorlar Bu Sözden Feyz Almalı. Eşim Sözleşmeli Sağlık Personeli ve O Vesileden Dolayı Etrafındaki Doktor Arkadaşlarını Analiz Etme Şansım Oldu. Abartmadan Söylüyorum Çoğunun Kalbi Yok, Acıması Yok, Vicdanı Yok, Merhameti Yok, Dini Yok, ALLAH Korkusu Yok. Heee Öylede Doktorlar da Var ki Hastasını iyi Etmek için 3 Ay Nasıl Tedavi Etmesi Gerektiğini Düşünen, Fikir Alan, Sorup Soruşturan, Kazandığı Paranın Son Kuruşuna Kadar Annesinin Ak Sütü Gibi Hak Edenlerde Var. Biz Elma ile Armudu Ayırabiliyoruz. Aslında Arkadaşların Verdiği Tepkilerin Çoğu Elmalara Değil Armutlara...

Değerli Kardeşim Genelleme Yapmamak Gerekli Haklı Olabilirsin ama Gerçek Olan Şu ki Bu Ülkenin Cumhurbaşkanı "Ben Bu Milletin Hizmetkarıyım" Diyebiliyorsa O Bazı Diye Nitelendirdiğimiz Doktorlar Bu Sözden Feyz Almalı. Eşim Sözleşmeli Sağlık Personeli ve O Vesileden Dolayı Etrafındaki Doktor Arkadaşlarını Analiz Etme Şansım Oldu. Abartmadan Söylüyorum Çoğunun Kalbi Yok, Acıması Yok, Vicdanı Yok, Merhameti Yok, Dini Yok, ALLAH Korkusu Yok. Heee Öylede Doktorlar da Var ki Hastasını iyi Etmek için 3 Ay Nasıl Tedavi Etmesi Gerektiğini Düşünen, Fikir Alan, Sorup Soruşturan, Kazandığı Paranın Son Kuruşuna Kadar Annesinin Ak Sütü Gibi Hak Edenlerde Var. Biz Elma ile Armudu Ayırabiliyoruz. Aslında Arkadaşların Verdiği Tepkilerin Çoğu Elmalara Değil Armutlara...

Ben sizin nasıl biri olduğunuzla ilgili olayı anlatışınızdan, kullandığınız üsluptan falan az çok bilgi edinebildim zaten. Ancak benim demek istediğim burada herhangi bir meslek grubunun veya bir grubun illa doktorlar diye diretmiyorum, bu şekilde ortamlarda paylaşılmaması. Çünkü aramızda elma ile armutu ayıramayan insanlarda mevcut. Siz böyle değilsiniz, ben böyle değilim ama bu tür şeyler okuyan, ayrım yapamayan insanlar "Çoğu doktor, çoğu mühendis zaten böyleydi, sende onlardan birisin" diyerek haksız olduğu konuda bile haklılığını kabul edip yaptığı yanlışı kabullenmiyor. Bir de üstüne saldırıya geçiyor. Konuya yazdığım önceki bir mesajımda bununla ilgili bir anımı paylaşmıştım.
Yani demek istediğim burada ben spesifik olarak sizin konunuz üzerinden gitmiyorum. Daha çok doktorlara, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere vb. karşı internet veya çeşitli medya araçları ile oluşturulan bu kini, öfkeyi önlemek istiyorum. Şuanda doktor mesleği hakkında oluşturulan algı gerçekten insanlarda şiddete yönlendiren bir algı ve hiç hoş değil. Yani örnek vermek gerekirse o kadar çok iğrenç şey yapan öğretmen var ki size anlatamam. Kesinlikle sizinde çevrenizde böyle insanlar vardır. Ancak ben hiçbir yerde işte bu öğretmenlerin hepsi böyle, kıçlarını büyütüp para alıyorlar, zaten verdikleri bir eğitimde yok, yaa bunlar kırtasiyeler ile anlaşıyorlar ve istedikleri kitapları öğrencilere aldırtıyorlar, çoğu takım elbisesine güveniyor, asalım, keselim vb. tabirler görmüyorum. Ama sizde kabul edersiniz ki şuanda toplumda kesinlikle bu mesleğe mensup kişilere ön yargı ile yaklaşılıyor ve bence bu çok yanlış bir olay. [MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] hocam sizin olayınızı tenzih ediyorum. Daha çok genel tabloyla ilgili konuşuyorum. Tekrar belirtmek ister teşekkürlerimi iletirim.

Kral çıplak diyorum ve bu konudan uzaklaşıyorum :)

Son düzenleme:
Şu doktorları dövmek lazım kafasındakiler rahatsızlanınca veteriner hekime gitsin. Hekime değil. Ha zaten rahatsızlar haberleri yok..

Yurtdışında yaşıyorum, ağır bir hastalığım var. 3 ayda bir Türkiye'ye gidiyorum kontrol için. Hem de devlet hastanesine gidiyorum. Çok da iyi ilgileniyorlar. Hiç yaşadığım yerde doktora gitmeyi bile düşünmedim özel sigortam olmasina rağmen. Burda doktorları dövmek lazım diyenleri görünce şok oldum. Ne yazık ki ülkemizde insanlar şiddetle sorunlarını çözebileceklerini düşünüyorlar.

Nazik olmayacaktın köpek muamelesini sen yapacaktın . Gidip şikayet ediyorsun sonra dövücem zor tutuyorum diyorsun. Aramadan önce bir hikaue uydurma gerekiyordu . İleriyi planman lazım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elma ile armut birbirine karışmıyo. Hele doktorlarla ögretmenler hiç karışmıyor. Turkiyede doktor dediğin tam dayaklık. Boşuna dövüp öldürmüyolar. Gerçi dayak yetmez bunlara. Yine de akıllanmazlar. Dayaktan başlamak lazım

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

Arkadaşlar bu doktorlardaki ilgisizlik ve zalimlik alışkanlığı çok sene öncesine dayanan bi geri kalmış hastalık. Toplum olarak iş ahlakı kültürünü geliştirebilmemiz için doktorlara anlayabileceği şekilde iletişime geçmeliyiz. Mevcut durum itibariyle tek etkili iletişim yöntemi şiddet kullanmaktır. Unutmamak lazımki doktorlara atılan her dayak farkındalık yaratmak için birer piramit taşıdır.
Bir insan ne yapmış olursa olsun bu derece şiddet yanlısı olamaz ya boşuna dövüp öldürmüyorlar ne demek. Eğer ki forumda serbestse bunlar bende buraya senin gibi insanlar hakkında düşüncelerimi bir güzel belirteyim doktorluk gibi kutsal bir mesleği bu derece kirletemezsiniz. Yazdıklarımı anlayacak seviyede olduğunuzu düşünmüyorum. Size bir daha cevap yazmıyacağım ve bana cevap vermemenizi de rica ediyorum.

Elma ile armut birbirine karışmıyo. Hele doktorlarla ögretmenler hiç karışmıyor. Turkiyede doktor dediğin tam dayaklık. Boşuna dövüp öldürmüyolar. Gerçi dayak yetmez bunlara. Yine de akıllanmazlar. Dayaktan başlamak lazım

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

Arkadaşlar bu doktorlardaki ilgisizlik ve zalimlik alışkanlığı çok sene öncesine dayanan bi geri kalmış hastalık. Toplum olarak iş ahlakı kültürünü geliştirebilmemiz için doktorlara anlayabileceği şekilde iletişime geçmeliyiz. Mevcut durum itibariyle tek etkili iletişim yöntemi şiddet kullanmaktır. Unutmamak lazımki doktorlara atılan her dayak farkındalık yaratmak için birer piramit taşıdır.

Mesleğiniz nedir hocam?

Mesleğiniz nedir hocam?
Sayın hocam eğer ki arkadaşın yaptığı kural ihlali değilse bende onun gibi insanları genelleyerek bir kaç nefret söyleminde bulunmak istiyorum, kin kusmak istiyorum.
Edit: Yani mümkün olduğunca seviyemi koruyayım diyorum. Ancak gerçekten insanı çileden çıkartıyorlar. Herkesten özür dilerim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri