Sahibindende ucuz güzel bilgisayar

zQrrQ

Kayıtlı Üye
eger kampanyaları da yakarlarsan ınankı daha da ıyısını dızersın ben olsam almam

Usta internet kafeden cıkma olabilir makineler.Hdd miktarına bakınca böyle bir tahmin yürüttüm eğer internet kafeden cıkma ise yıpranmıslardır cok kullanıldığı için iyi olmaz . Önce onu bir araştırmak lazım bence.

hiç alma bunu, 2. nesil işlemci var, 1000 1100 liraya çok daha iyisini alabilirsin

Ekran kartı çok kötü işlemci eski nesil bide ikinci el kesinlikle alınmaz

Tam buldum demiştim arkadaşlar bizim youtube işlerinde kullanacağımız render i vds de yapacağız 700 lira 800 civarı bi ürün tavsiye erdermisniz

kurumlardan alınan pc ler forumlarda muadili bilgisayarları çok daha ucuza edinebilirsin.

Ne için kullanacağına bağlı hocam sadece nete girip sosyal ağlarda takılmak içinse kullanılır ama daha ötesine gidemez.

Bizim işler icin arkadaşlar oyun falan oynamiyorum zaten render i vds de yapıyorum youtuber için ama orta youtuber :) 700 800 tl civarı

Bizim işler icin arkadaşlar oyun falan oynamiyorum zaten render i vds de yapıyorum youtuber için ama orta youtuber :) 700 800 tl civarı

Dostum toplama yap kesnlikle burada pek bir cevap bulamazsın donanımhabere konu açarsan yada ordaki konulara bakarsan tavsiye verirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri