Sahte sandım ama Gerçekmiş.

Sonucta bir sürü arkadaş var sadece ytparadan takip ettığım diğer sitelerde de araştırma yaptım epey arkadaş gerçek telife karşı bıldırımde bulunmus Biriside benım gerçek telife karsı bıldırımde bulundum acemı zamanlarımda Üzerinden 10 ay gectı bir sorun cıkmadı ama bu üzücü olay yaşayan arkadaşımızda uzun bır zaman önce karşı bıldırımde bulundum yazmıs Bizlerinde evlerine mahkeme kağıtları gelmeye başlamasın Bu karşı bıldırım ne kadar zamanda gecerlı oluyor Örnek vermek gerekırse benım üzerinden 10 ay gecmesıne rağmen bir tehlike varmı süresi bitiyormu veya bir köşeye yazıp sırası gelınce mahkemeye mı verıyorlar Bilen bir arkadaşımız cevaplarsa çok makbule geçer

Şuna bir açıklık getirin arkadaşlar, abiler, ablalar .. Şimdi telif yedik diye dava mı açılacak. Bildirim göndermesek yine açılıyormu.

Şuna bir açıklık getirin arkadaşlar, abiler, ablalar .. Şimdi telif yedik diye dava mı açılacak. Bildirim göndermesek yine açılıyormu.

geri bildirim göndermeyip içeriği kaldırırsan dava açılmaz açılanı duymadım daha ama sen gidipte böyle heleki gerçek telife geri bildirim gönderirsen sıkıntı çıkar

geri bildirim göndermeyip içeriği kaldırırsan dava açılmaz açılanı duymadım daha ama sen gidipte böyle heleki gerçek telife geri bildirim gönderirsen sıkıntı çıkar

Ben zaten yeniyim adam sahte atsa bile anlamam ki, Geri bildirim atmam zaten. Ama böyle yorumlar okudukça . Şimdi kanalı kapatasım geldi. Sıkıntı çıkmasın diye açıkcası tırstım yanı .

Geri bildirim atmadığınız zaman sorun olmaz arkadaşlar adam diyorki bu film benim yapımım diyor telif atıyor sende kabul ediyorsun karşı çıkmoyursun filmin o şirkete ait olduğunu kabul etmiş oluyorsun.

hocam kanımca geri bildirim atsakta sorun olmaz.geri bildiriminiz kabul edilirse telif yollayan kişiden youtube hak sahibi olduğuna dair kanıt istiyor.kanıtı yolladıktan sonra içeriğiniz telifli olarak kalmaya devam eder.youtubenin kişisel bilgileri zart diye paylaşacağını şahsen düşünmüyorum.youtube kişisel bilgiler konusunda çok hassas,bir de hangi şirketmiş o hemencecik kapıya dayanmış.

Konu içerisinde karşı bildirim ile ilgili sorular olduğu için yazıyorum.
Öncelikle ben yorumları okurken, "ilk mesajı kontrol edin resim ekledim" yazıyordu ve kontrol ettim. Ama resim göremedim, size sunulan belgeleri görmedn bir yorum yapmak istemiyorum.
( inanmak yada inanmamak değil, ezbere cevap vermek istemiyorum )

Karşı bildirim süreci nedir ve nasıl işler ?

Bir telif hakkı ihtarı aldığınızda, bu ihtar gerçek değildir. dediğinizde karşı bildirim yapmış olursunuz. Peki süreç nasıl işler ? Karşı bildirimi yaparken sizden ad, soy ad, telefon ve adres bilgisi dışında birde savunmanızı ister. Bunların ardından YT bu itiraza itimat eder ise karşıya der ki; şu ihtarınıza karşı bildirim aldık bunla ilgili materyali tekrar yayına almamak için bize dava açtığınıza dair bir belge sunun der. Hak ihlali gerçektir.! Hak sahibi uğraşmaz mahkeme vs. tekrar yayına alınır video, Hak ihlali gerçek dğildir, belge sunamaz buda geri yayına alınmasına neden olur, Hak ihlali gerçektir. Firma o karşı bildirimi alır almaz avukatlara gönderir ve mahkeme süreci başlar. Bu durum 10 gün içinde yetişir ise YT ye sunar materyal yayına alınmaz veya 10 günü geçer materyal yayına alınır, fakat dava sürecide başlamış olur. Telif haklarının ihlali genelde para cezası ile sonuçlanır ve adli sicilinize işlemez " Sabıka Kaydı "

hocam kanımca geri bildirim atsakta sorun olmaz.geri bildiriminiz kabul edilirse telif yollayan kişiden youtube hak sahibi olduğuna dair kanıt istiyor.kanıtı yolladıktan sonra içeriğiniz telifli olarak kalmaya devam eder.youtubenin kişisel bilgileri zart diye paylaşacağını şahsen düşünmüyorum.youtube kişisel bilgiler konusunda çok hassas,bir de hangi şirketmiş o hemencecik kapıya dayanmış.

Karşı bildirim yaparken YT altını çiziyor.

Kişisel bilgilerinizi davalı ile paylaşacağız, hakkınızda dava açılabileceğini unutmayın diye... anlamadıysanız avukata danışın diyede ekliyor.

Zart diye paylaşmıyor zaten, sizden onay alıyor :)

Karşı bildirim yaparken YT altını çiziyor.

Kişisel bilgilerinizi davalı ile paylaşacağız, hakkınızda dava açılabileceğini unutmayın diye... anlamadıysanız avukata danışın diyede ekliyor.

Zart diye paylaşmıyor zaten, sizden onay alıyor :)

Hocam peki bu arkadaş ne paylaşmış ki . Sağlam bir şirket telif yollasa geri bildirimi zaten kabul edilmez . Yüzlerce telif aldım her zaman geri bildirim yaptım ama 1 tane bile video geri yüklenmedi

Hocam peki bu arkadaş ne paylaşmış ki . Sağlam bir şirket telif yollasa geri bildirimi zaten kabul edilmez . Yüzlerce telif aldım her zaman geri bildirim yaptım ama 1 tane bile video geri yüklenmedi

Film yüklemiş, eski bir türk filmi.

YT itimat etmemiştir verdiğinzi bilgiye veya karşı taraf Warner Bros gibi sağlam bir firmadır. YT can atmıyor dav aaçılması için, firma gerçektir elinde belge vardır ancak çok tanınmış yada sık sık ihtarda bulunan veya YT ye sunduğu belgeler doğruştusunda arkadaşın karşı bildirimi yeterli gelip kabul etmiş olabilir ki zaten arkadaşda demiş uzun bir süre önce sildim diye... Yani dava o günden gündeme alınmış, YT tarafından yapılan karşı bildirimi de gerekçe gözterip, Mahkemeye çağrılmadan hakkında karar alınmasını sağlamış olabilir.

Arkadaşlar Ben müzik kanalı işliyorum. Karışık bir durum. Gecenlerde telif geldi . Amacım önce izlenim almak sonra youtube şarkıları ile değiştirmekti. Açık açık yazıyorum. Bu tekife bildirim göndermedim. Ama içime kuşku düşmedi değil Kanalı kapatsam mı gmail felan kökten silsem mi .

Arkadaslar muzik islerinden uzak durun digi nin nasil sakasi yoksa muyap inda yok risk etmeye degmez valla bu adamlar az kalsin shiftdelete diye forum sitesi varya onu kapattiriyorlardi hatta engellediler sonra geri acildi forumun avukati felan ugrasmista oyle actirdilar kapanma sebebi de uyenin biri youtube linkini alir muzigin forumda paylasir olay bu videoyu paylasanda muyap in kendi kanali

Arkadaslar muzik islerinden uzak durun digi nin nasil sakasi yoksa muyap inda yok risk etmeye degmez valla bu adamlar az kalsin shiftdelete diye forum sitesi varya onu kapattiriyorlardi hatta engellediler sonra geri acildi forumun avukati felan ugrasmista oyle actirdilar kapanma sebebi de uyenin biri youtube linkini alir muzigin forumda paylasir olay bu videoyu paylasanda muyap in kendi kanali

Benimki yabancı müzikti . Ama sildim hemen videoyu bildirim felan göndermedim. Aslında ekran çıktısını aldım mail bana şüpeli geldi. ama bildirim atmadım sahte olsun olmasın . atmamda .

konu ile iligili resim yada vb evrak paylaşmak istemiyorum . Şu an için bi mahkeme süreci başlamıs durumda bilgi vermek isterdim ama avukatım mahkemeden gelen evrakları koyma ve paşlaşımda bulunma ve konuyla ilgili bi konuşmamam gerektigini söyledigi için evrakları kaldırdım. Siz değierli arkadaşlarım biraz sabır istiyorum sizlerden ve dua allahın izni ile bu işden yırtacağım. Mahkeme sonucda tüm evraklark ve edindiğim bilgileri sizler ile paşlaşacağım. İyi çalışmalar .

konu ile iligili resim yada vb evrak paylaşmak istemiyorum . Şu an için bi mahkeme süreci başlamıs durumda bilgi vermek isterdim ama avukatım mahkemeden gelen evrakları koyma ve paşlaşımda bulunma ve konuyla ilgili bi konuşmamam gerektigini söyledigi için evrakları kaldırdım. Siz değierli arkadaşlarım biraz sabır istiyorum sizlerden ve dua allahın izni ile bu işden yırtacağım. Mahkeme sonucda tüm evraklark ve edindiğim bilgileri sizler ile paşlaşacağım. İyi çalışmalar .

hocam karşı bildirimden sonra mı mahkeme durumu oldu peki ?

Geçmiş olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri