Sahte telif Bros. Entertainment tr dizilerine.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
1:
İhlal edilen çalışma :VideoArka Sokaklar 320.Bölüm Tek Parça İzle.
DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesi [medcezir]
2:
Medcezir 25.Bölüm Tek Parça 720p HD İzle.

Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesimedcezir
Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar davacıya bak medcezie telif atıyor bide medcezir adıyla arka sokaklara inanılır gibi degil bıktırdınız artık bu forumdaysan çık pm at affedeyim zaten 2 kanal var elimde biri sensin biliyorum 2sinden biri hayatta sevmedigim şeyler yaptırma bana kanal kapatmak gibi herkes ekmeginde sende öyle ol .

1:
İhlal edilen çalışma :VideoArka Sokaklar 320.Bölüm Tek Parça İzle.
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesi [medcezir]
2:
Medcezir 25.Bölüm Tek Parça 720p HD İzle.

Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesimedcezir
Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar davacıya bak medcezie telif atıyor bide medcezir adıyla arka sokaklara inanılır gibi degil bıktırdınız artık bu forumdaysan çık pm at affedeyim zaten 2 kanal var elimde biri sensin biliyorum 2sinden biri hayatta sevmedigim şeyler yaptırma bana kanal kapatmak gibi herkes ekmeginde sende öyle ol .

aynı mail ile bnda geldi bugun kanalım 7 gün içinde kanalım kapanacak yardım

arka sokakları bilmiyorumda medcezir yabancı versiyonu wb nin mi ne öyle demişlerdi sanki.ama sahtedir arka sokaklar ne alaka.

Benim kanalıma da bulaşmışlar sanırım.1500 aboneli kanal gidecek onlar yüzünden.

bilmiyorum ama onu atn hangi kişiliksiz birisiyse bana ulaşsın hatta numara vermek yasak değilse numaramıda vericem onun yuzunden kanal 7 gün içinde feshedilecek ona ulaşırsam üstelik kaldıgı yer yakınsa onun yanınada ugrayacak kadar sinirliyim eger erkekse bana mesaj yazsın bekliyorum o ......

bilmiyorum ama onu atn hangi kişiliksiz birisiyse bana ulaşsın hatta numara vermek yasak değilse numaramıda vericem onun yuzunden kanal 7 gün içinde feshedilecek ona ulaşırsam üstelik kaldıgı yer yakınsa onun yanınada ugrayacak kadar sinirliyim eger erkekse bana mesaj yazsın bekliyorum o ......
Erkek olmadıgı kesinde bu şerefsizi bulmak lazım bernim şüphelendigim bir iki kanal var aslında ama emin olmaya çalışıyorrum

Muhtemelen dizi içinde warner bros a ait müzik olma ihtimali vardır. Sana dakika vermiştir. aksi taktirde sahte teliftir.

Kanalı buldum büyük ihtimalle kesin emin olursam başka şikayeci arkadaşlar vardı onlarla paylaşacam mesajda attım beklemedeyim

---------- Mesaj saat 00:18:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:58:54 civarında gönderildi. ----------

sahte telifi atan kanal bu FailActual şimdi bana mesaj atmış Evet saldırıya başlamanın zamanı geldi vs

Arkadaşım da aynı diziden aynı kişi tarafından telif yedi bildirim yaptı...

arkadaşın akasya durağına telif gelmiş.warner bross alacak hali yok ya.

gerçek kanalı bu bu kanala geri çek vs dedikten sonra sahte teliflri bana diger kanaldan yok savaş istiyorsan savaş başladı vs küfür mesajlar atmaya başladı arkadaşlar flaglayalım

gerçek kanalı bu bu kanala geri çek vs dedikten sonra sahte teliflri bana diger kanaldan yok savaş istiyorsan savaş başladı vs küfür mesajlar atmaya başladı arkadaşlar flaglayalım[/QUOTE]

Hop dur bakalım orada benim kanalımı ifşa ediyorsun ben mi atıyorum telifi ?
Ben bulduğun kanalı yazıyor musun?

gerçek kanalı bu bu kanala geri çek vs dedikten sonra sahte teliflri bana diger kanaldan yok savaş istiyorsan savaş başladı vs küfür mesajlar atmaya başladı arkadaşlar flaglayalım

Ben bulduğun kanalı yazıyor musun?[/QUOTE]

açıkcası ben hala şüpheliyim sanin kanala mesaj attıtan hemen sonra o kanaldan savaşmı istiyon tarzı mesaj bu kanaldan gelince FailActual açıkcası çözecegim ama aza kaldı, ve hala senden şüpheleniyorum ne yazıkki .

Ben bulduğun kanalı yazıyor musun?

açıkcası ben hala şüpheliyim sanin kanala mesaj attıtan hemen sonra o kanaldan savaşmı istiyon tarzı mesaj bu kanaldan gelince FailActual açıkcası çözecegim ama aza kaldı[/QUOTE]

Benim kanalıma gelen mesaj yok sen ne mesajı diyorsun ?

açıkcası ben hala şüpheliyim sanin kanala mesaj attıtan hemen sonra o kanaldan savaşmı istiyon tarzı mesaj bu kanaldan gelince FailActual açıkcası çözecegim ama aza kaldı

Benim kanalıma gelen mesaj yok sen ne mesajı diyorsun ?[/QUOTE]

nasıl yok iki mesaj yolladım youtube den benmi yalan söylüyorum senmi,her şekildede ispat ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri