Sahte telif Bros. Entertainment tr dizilerine.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Benim de özgün varda günlük 100 izlenim anca geliyor.31 Abone. :D
YGS - LYS geçsin oyun kanalı açıcam. :)

aman sınavlara dikkat 2 bin soru çözdüğüm günü hatırlıyorum ve sonucunu aldım İstanbul Üniversitesindeyim youtube de ilaç ama
ama
ama
Derslerinizi aksatmayın sonra pişman olursunuz hatta şimdi burdan çık ve dinlen sabah kalk ders çalış aklını buraya verme bu iş her zaman var
Başarılı olmanız dileğiyle

1:
İhlal edilen çalışma :VideoArka Sokaklar 320.Bölüm Tek Parça İzle.
DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesi [medcezir]
2:
Medcezir 25.Bölüm Tek Parça 720p HD İzle.

DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesimedcezir
Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar davacıya bak medcezie telif atıyor bide medcezir adıyla arka sokaklara inanılır gibi degil bıktırdınız artık bu forumdaysan çık pm at affedeyim zaten 2 kanal var elimde biri sensin biliyorum 2sinden biri hayatta sevmedigim şeyler yaptırma bana kanal kapatmak gibi herkes ekmeginde sende öyle ol .

Kardeşim öncelikle direk sana gerçek diyemem ama bundan 3 ay once bir bilişim projesi için Saran Holdinge gittim sağ olsun bilgi işlem müdürü uzun uzun konustuk laf lafı açtı laf lafı getirdi o zamanlar telif haklarını aldıklarını yada yayıncı firmaların bu hakları kendilerine verip korumasını sağlamaları için çalışmalar yaptıklarını söylemişti

Türkiye'de Warner Bros filimlerinin korunması telif hakkı Saran Holdinge ait
Bizzat kendi gözlerimle gördüm kulaklarım ile duydum

Bence arayıp sorman da fayda var saran holdingi

aman sınavlara dikkat 2 bin soru çözdüğüm günü hatırlıyorum ve sonucunu aldım İstanbul Üniversitesindeyim youtube de ilaç ama
ama
ama
Derslerinizi aksatmayın sonra pişman olursunuz hatta şimdi burdan çık ve dinlen sabah kalk ders çalış aklını buraya verme bu iş her zaman var
Başarılı olmanız dileğiyle

Teşekkürler hocam.Bu tekrar girişim. :)

Bunların yüzde doksanı forumda şerefsiz haysiyetsiz ve bunlar topluluklar oluşturuyorlar tek degiller neyse, iki yüzlü adamım diye gezen haysiyetsiz bunlar banlayın beni zaten kafam iyice bozuldu çok şeyler dönüyor bu forumda illaki oluyor bu gibi insanlar olacakta ne yazıkki bana koyan telif degilde burdan ve 1 kişi degiller ne kulisler dönüyor yazıklar olsun size ,çok güzel insanlarda var tabi, ama bu haysiyetsizler kendilerini akıllı zannediyorlarya ona üzülüyorum.yapın yapın devam edin amaç trde rakipsiz olmak size inat 4 5kişi tutup 100lerce partner alıp tr dizi yükliyecem.amaç kazanmak degil,ben zaten trden para kazanmadım hiç yabancı içerik çalışıyorum normalinde, hadi bakalım sabah akşam telif atın.

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] hocam bu işler böyle siz benden iyi bilirsiniz, bu kadar da sinirlenmeyin

hem arka sokaklar ve medcezire telif gelmiş hemde türkçe içerik çalışmadım dyorsunuz

yanlış anlamayın, acaba bir anlatım bulanıklığı mı oldu

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] hocam bu işler böyle siz benden iyi bilirsiniz, bu kadar da sinirlenmeyin

hem arka sokaklar ve medcezire telif gelmiş hemde türkçe içerik çalışmadım dyorsunuz

yanlış anlamayın, acaba bir anlatım bulanıklığı mı oldu

türkçe içerikli kanallarımdan para kazamıyorum demek istemedim saglam kazancım yabancı içerik onu kastettim

Bana da saldırdı bu şerefsizler kanalım kapandı ve 5000$ dan daha fazla kaybım oldu.Kanalın getireceği geliri kaybetmem de ayrı bir sorun.Bu şerefsizler acilen yok edilmeli.

Bende size acizane bir tavsiye
kategorinizi kimseye demeyin, hesabınızdan türkiyeden yayın yapıldığı anlaşılmasın. Özellikle hesapların burdan alındı beli olmasın elisa peter gibi

çünkü son hesaplarımdan sonra baya içimde br şeyler kırılmış gibi yaşımdan utanmasam ağalayacaktım. ama gitti hesaplar neyseki sağlık olsundedim

ve öyle bir kategori buldum ki bu zekiyeler ömür boyu youtube yi tarasalar bu kategoriyi bulamazlar :D telif yok rekabet yok rakammlar uçuk dil ingilizce değil :D ülkede youtube yayını yok :D tek bela ünlem

Arkadaşlar lütfen herkes hangi dizilerden telif yediğini yazsın. Ona göre önlem alalım. Sahte gerçek fark etmez.

Warner Bross The Oc. yapimcisi (Medcezirin hikayesinin orjinal filmi) Ay Yapimin bildigim kadari ile dagitim ile ilgili bir anlasmalari daha var Warner Bross ile . Dizilerinde artik Warner Bross etiketlerinide gordugumu hatirliyorum. Kisacasi boyle bir durum var ise Warner Bross 'un telif atmaya hakki vardir.

Arka sokaklar yapimcisi eger Warner Bross ile boyle bir anlasma sagladi ise maalesef o dizi icinde boyle bir telif atma hklari doguyor.

Arka sokaklar icin emin olmasamda Ay Yapimin Warner Bross ile anlasma yaptigina emin gibiyim. (Hafizam Star tv de dizinin sonunda WARNER BROSS logosunu gordugumu yanlis hatirlatmiyorsa)

Warner Bross The Oc. yapimcisi (Medcezirin hikayesinin orjinal filmi) Ay Yapimin bildigim kadari ile dagitim ile ilgili bir anlasmalari daha var Warner Bross ile . Dizilerinde artik Warner Bross etiketlerinide gordugumu hatirliyorum. Kisacasi boyle bir durum var ise Warner Bross 'un telif atmaya hakki vardir.

Arka sokaklar yapimcisi eger Warner Bross ile boyle bir anlasma sagladi ise maalesef o dizi icinde boyle bir telif atma hklari doguyor.

Arka sokaklar icin emin olmasamda Ay Yapimin Warner Bross ile anlasma yaptigina emin gibiyim. (Hafizam Star tv de dizinin sonunda WARNER BROSS logosunu gordugumu yanlis hatirlatmiyorsa)

doğru hatırlıyorsunuz bu konu hakkında kesin eminim genel hikaye ve ilk 18 bölüm Warner amcanın :) ama e-posta ?

medcezirin dağıtımcısı warnerbros beyler

FailActual adlı kanal atıyor daha mesajı varda agza alınmıycak sözler
ben anlamadım buna telif atmışlar oda banamı atıyor,

Evet dostum şimdi sıra bende ama bunu sen istedin bana yaptığin şerefsizliği sana pahalı ödeceğim.

bu hafta sahte telif gönderilmeyen bir sen varsın neden sadece sen varsın acaba?

neden böyle bir şerefsizlik yaptıgını sordugumda bu tür mesajlar atmış bana
yani telifi atan bu şahıs.ama bu face maille nasıl atıyor be youtube bukadar çaresizmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri