şu sahte telifçilerin yüzünden özgünü çözeceyiz ama ona telif atamaaycaklar hehe![]()
Ona da atan var ContentFactory mi neydi.Birkaç konuda gördüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu sahte telifçilerin yüzünden özgünü çözeceyiz ama ona telif atamaaycaklar hehe![]()
Ona da atan var ContentFactory mi neydi.Birkaç konuda gördüm.![]()
adam iyi mail almış ama
bende alırım ondan n.k atar bu sefer3 tana ekendime ait video var 1 defa izlendi bile
![]()
Benim de özgün varda günlük 100 izlenim anca geliyor.31 Abone.
YGS - LYS geçsin oyun kanalı açıcam.![]()
1:
İhlal edilen çalışma :VideoArka Sokaklar 320.Bölüm Tek Parça İzle.
DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesi [medcezir]
2:
Medcezir 25.Bölüm Tek Parça 720p HD İzle.
DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesimedcezir
Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar davacıya bak medcezie telif atıyor bide medcezir adıyla arka sokaklara inanılır gibi degil bıktırdınız artık bu forumdaysan çık pm at affedeyim zaten 2 kanal var elimde biri sensin biliyorum 2sinden biri hayatta sevmedigim şeyler yaptırma bana kanal kapatmak gibi herkes ekmeginde sende öyle ol .
aman sınavlara dikkat 2 bin soru çözdüğüm günü hatırlıyorum ve sonucunu aldım İstanbul Üniversitesindeyim youtube de ilaç ama
ama
ama
Derslerinizi aksatmayın sonra pişman olursunuz hatta şimdi burdan çık ve dinlen sabah kalk ders çalış aklını buraya verme bu iş her zaman var
Başarılı olmanız dileğiyle
[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] hocam bu işler böyle siz benden iyi bilirsiniz, bu kadar da sinirlenmeyin
hem arka sokaklar ve medcezire telif gelmiş hemde türkçe içerik çalışmadım dyorsunuz
yanlış anlamayın, acaba bir anlatım bulanıklığı mı oldu
türkçe içerikli kanallarımdan para kazamıyorum demek istemedim saglam kazancım yabancı içerik onu kastettim
Warner Bross The Oc. yapimcisi (Medcezirin hikayesinin orjinal filmi) Ay Yapimin bildigim kadari ile dagitim ile ilgili bir anlasmalari daha var Warner Bross ile . Dizilerinde artik Warner Bross etiketlerinide gordugumu hatirliyorum. Kisacasi boyle bir durum var ise Warner Bross 'un telif atmaya hakki vardir.
Arka sokaklar yapimcisi eger Warner Bross ile boyle bir anlasma sagladi ise maalesef o dizi icinde boyle bir telif atma hklari doguyor.
Arka sokaklar icin emin olmasamda Ay Yapimin Warner Bross ile anlasma yaptigina emin gibiyim. (Hafizam Star tv de dizinin sonunda WARNER BROSS logosunu gordugumu yanlis hatirlatmiyorsa)
doğru hatırlıyorsunuz bu konu hakkında kesin eminim genel hikaye ve ilk 18 bölüm Warner amcanınama e-posta ?
Sahte olabilir ama Fake mailler gereksiz düşmüyor muydu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.