Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bencu bu kişiler pskologa görünmeli.

bu zihniyeti savunan kişiler'de banlansın . akıları başına gelir veya bi kac gün dinlendirilsin en azından. gerekirse özel konu acın bu zihniyete izin vermiyelim bu forumda!

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/20156-bir-baska-sahte-telifci-2.html

dün yediğim sahte teliften sonra açtığım konuda beni banlayan [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] ya slm olsun...
adam gelip yabancı diziye sahte telif atıyor arada beni de kaynatıp bana da ban atıyor...ayrıca bu konuda ki emine 10 gün değil sanırım süresiz ban yerken o konudaki eleman neden sadece 10 gün ban yedi onu da merak ediyorum...

Belli ki çok kızgınsınız. Durumu hem özel mesajdan yazıp, hemde buradan yazmanıza anlam veremiyorum. Durumu sizlere özelden anlattım. Ne diye hala ifşa çabalarındasınız. Benim nasıl bir mücadele verdiğimi bilmiyorsunuzdamı konuşuyorsunuz, yoksa işinize gelmediği için mi ? Yaptığınız saygısızlık, yaşınıza hürmeten sizlere özelden cevap verdim. Bide bunu foruma reklam ediyorsunuz.

Teşekkürler.

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/20156-bir-baska-sahte-telifci-2.html

dün yediğim sahte teliften sonra açtığım konuda beni banlayan [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] ya slm olsun...
adam gelip yabancı diziye sahte telif atıyor arada beni de kaynatıp bana da ban atıyor...ayrıca bu konuda ki emine 10 gün değil sanırım süresiz ban yerken o konudaki eleman neden sadece 10 gün ban yedi onu da merak ediyorum...

Cezanizi neden aldiginizi biliyor musunuz ? Bilmiyor iseniz iseniz ben size tekrar hatirlatayim. Her ne sebeple olursa olsun halka (public) acik bir forumda bir sahisa karsi ''S.......z'' kelimesini kullandiniz.

Kurallarla ilgili olan konununun 5 maddesini iyi okuyun.

http://www.ytpara.com/site-hakkinda/14446-forum-kurallari-guncellenmistir-lutfen-okuyalim.html

Siz 1 gun ceza almissiniz ve buna sitem mi ediyorsunuz ?

Gelelim Ferdi cezasina. Kendisi yaptiginin yanlis oldugunu kabullendi. Her ne kadar telif attigi videolar kendine ait olmasa da (ki sizin siteminize bu konuda hak veriyorum) en azindan spam yapmayip, mevcut video uzerinde oynayip (kanal logosu koymasi bile azicik ugrastir) video yuklemesi ve bu ugras ile yukledigi videolarin baskalari tarafindan aynen yuklenmeside onun sitemine hak vermemi sagliyor. Kendisi ayrica forumda ticaret yapmaya calisan birisi.

Yaptiklarindan pisman (Sizinde olmaniz gerekiyor bence) ve aldigi cezaya ragzi geldi. Bir daha yapmayacagini yineledi.

Forumda kurallari esnetmiyoruz pek fakat burada kendi insiyatifi ile cift tarafli bir esneklik kullanmis [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] .

Sitem ettiginiz sekilde kurallarin uygulanmasini istiyor iseniz bitmis cezanizi mevcut forum kurallari geregince x15 ile 15gune cikartabilir ayni sekilde ferdinin cezasinida ayni oranda arttirabilir yetkili arkadas.

kişi attığı telifi geri çekmiş mi o zaman,onu da bileyim,2 telif az değil..ki ben bir sinirle o kelimeyi söylediğim için ondan gerekli özrü dilerim ama o da bana gelip bir kusura bakma videoları kaldırabilir misin demiş mi ? ben konuya açıkça yazmışım rica etseydin kaldırırdık yabancı diziye telifi niye yapıyorsun diye.@FGA

ayrıca bu konuda geçen benzer kelimeler...
bu mal niye foruma kabul edilmişti onu da anlamadım,baştan biliniyordu sahte telifci olduğu kaç kişiyi yakmıştı.
aynen serkan abi biz çok salakmışız boşuna zaman kaybetmişiz bunca zaman.Lütfen Bu kişiliksiz şahısın kanallarını bilen varsa linkleri paylaşsın yoksa bütün Tom Jerry'ciler ucucak bu gece
Telifci şerefsizler coştu. Az önce bi dizi kanalıma telif geldi, 2 tane bir 1 tane de yarım saat sonra. Kanalı videoları gizledim mecbur. Allah belalarını versin, kazandıklarını yiyemeden fitil fitil burunlarından getirsin ne diyeyim.. Yayın hakları sahibi dizi karışmıyor bu duruma, sanane, ne çekememezlik bu arkadaş.
bunun kadar aşşalık bir mahluk daha görmedim ben, YT de
bu adilerin kökü kurumadığı sürece bizlere rahat yoktur...
Ben Bukadar Uyanık ve Adi Şerefsiz Görmedim.

Ulan Nedir Bu , Adam Ol. Rahat dur.! ve Bu Yaptıgın İşi Bırak! Bu Forumdaki İnsanlar Seni Ytde Barındırmazlar Haberin Olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri