Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YTpara Meydanında sallandıralım!
Harbiden savunanlar var okudumda konunun hepsini.
İyimiş yeni yöntem utanmasa Warnera kafa tutacak videom özgün diye
Warnerden yemedğim telifi bu bayandan yedim ben işe bak![]()
Arkadaşım telif attığın video tom ve jerry videosu . Sen bu videonun telif haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun ? Bu forumdan olduğunu duydum . Karşı telife cevap veremeyeceğinden ne yapacaksınız bakalım .
![]()
edit//kanal bilgisi
Allah yardımcın olsun artık .
Merhabalar Hocam, geçmiş olsun öncelikle.
Emine Hanım, ben sahte telif atanlara hakkımı helal etmiyorum dedikten sonra kendisi özelden yazdı. Yok videonun orasıyla burasıyla oynuyorum diye, emek veriyorum diye telif atıyormuş. Daha sonrasında kendisine yapmamasını, [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abininde durumdan bilgisi bulunaraktan takipte kaldım. Ancak her ne kadar uyarılmış olmasına rağmen kendisi videolara telif atmaktan vazgeçmemiştir.
Bu kadar ukalaca ve çok bilmişlikle ancak kendi kanalları kapanacaktır farkında değil. Huylu huyundan vazgeçmez kadında olsa erkekte olsa bir kere içine şeytanın tüyü çok para kaçmaşsa, onu değiştiremezsiniz. Son söz olarak,
Alışmış kudurmuştan beterdir diyerekten tüm sahte telif yiyen ve yiyebilecek arkadaşlarıma Allahtan sabır dilerim.
Saygılarımla
Çizgi film işine hiç girmedim nasıl varner brosdan eşleşen gelmiyor anlamadım? Siz onun kanalından mı çekiyorsunuz videoları? Demek adam aşıyor eşleşeni sizde ondan alıyorsunuz![]()
Söylediklerinize aynen katılıyorum hocam.Bu konuda varya bu kişiyi savunanlarıda banlamalısınız. Fikir zikir aynı. Böyle olmaz bu iş böyle gitmez.
Bakın beni az çok tanıyan tanır spam yapmam. Ama bu konuya hakikaten uyuz oldum. Yazık ya..
baştan sona kadar okudum yazıklar olsun bu işin de iyice cılkını çıkardınız artık ne uğraşırsınız onunla bununla yok sahte telifle siz kazanmanıza bakın yeter bu pasta çok büyük herkese elbet bir dilim düşer.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.