Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Keşke banlanmadan neden böyle birşey yaptıgı sorulsaydı çok merak ediyorum amacı ne bunların :)

YTpara Meydanında sallandıralım!

Ben Bukadar Uyanık ve Adi Şerefsiz Görmedim. Şimdi Bu Arkadaşın Olayını Size Anlatayım...

Şimdi bu arkadaş makarna çuvalını çalıp götürürken yolda çuvaldan 1-2 paket düşüyor, o arada bizde yoldan geçiyoruz ve buldugumuz makarnayı,alıyoruz.

Uyanık Arkadaş Sonra Karakola gidip Bizim Onun Makarnasını Çaldığımızı Şikayet Ediyor, Olay Bundan İbaret.

Ulan Nedir Bu , Adam Ol. Rahat dur.! ve Bu Yaptıgın İşi Bırak! Bu Forumdaki İnsanlar Seni Ytde Barındırmazlar Haberin Olsun...

Arkadaslar okurken. cok guldum bu olaya hernekadar emek verirsen ver film yapimcisikadar emek vrrmemissindir bir yolunu buldun dunya ve eslesen 3 taraf atlattin guzel tebrik ederimde bunlari astin diye bunun haksahibimi oldun peki bende sana gelip tom jr bolumune telif basayim daha eskilerden yukledigim videolardan ne guzel olur demi allah askina arkadaskar kac tane video cektiniz emek verdiniz orjinal e sahip olupta yukledinizde para kazandiniz yt de olupda spam siz para kazanan kac kisiyiz boyle sacmalikmi olur verdigin emek varsa karsiligini aldiginda para var hem demekdeildirki kanalini kopyalayan herkesin videosu izlenecek para kazanacak paylasima acik olmak gerek herne olursa olsun tlif iyi birsey deil bir kanal acmak hic kolay deil

Harbiden savunanlar var okudumda konunun hepsini.
İyimiş yeni yöntem utanmasa Warnera kafa tutacak videom özgün diye

Warnerden yemedğim telifi bu bayandan yedim ben işe bak :D

Bunun Kadınmı Erkekmi Ne oldugu belli değil 50 tane cinsiyeti var, ya çocuk oluyor ya hüseyin zekeriya, bugunde emine olarak karşımıza çıktı, yanlız bu kişi çok fazla beddua aldı bu artık iflah olmaz...

---------- Mesaj saat 06:02:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:07:30 civarında gönderildi. ----------

.....

Bu bana telif falan yollamadı ama çok sınır oldum bu tıp ınsanlar bu ulkede çok var Ben bir gün bunlardan birine ölümüne dalacaığım ama bakalım hangısıne denk gelecek Ben küçük iken bakkalda bir çeşit cıkolata satılıyordu içinden hedıye cıkıyordu en ıyı hedıyesı ıde sulu boya ıdı Bana sulu boya çıktı i...ne bakkal orada gözümün önünde çikolatadan cıkan hedıye kuponunu gözümün önünde imha etti bana vermedı hedıyesını falan 6sınıftım o zaman amma üzülmustum zaten fakırdık yetımdım sulu boya alacak param yoktu kısaca ozamanlar çok üzülmüştüm Başka bir anımda onlarca olandan sadece bir tanesı Arabaya teyp almaya gittim orada oç esnaf heryerde 240 tl olan teypi 330tl ye iteledi Bana dedı yok çift bass girişi yok bilmem neyı var piyasada fıyatı bu ustelık bensana bunun bağlantısınıda bedava yapacaığım dedi Bende safım ınandım 3 gün sonra bir iki yere daha gıttım İnternetten baktım her yerde 240 tl Buradan bu insanlıktan nasibini almamiş ınsan müsfettelerine seslenıyorum oğlum bir gün birinizi öyle bir denk getircemkı Öyle bir dalacamkı ağız burun karışçak Bir gün birinizi eşşek sudan gelene kadar hırpalayacaığım Bursada bulunan ınsanlıktan nasıbını almamıs mahlukatlar bana denk gelmeyın oğlum artık sabır tavan yaptı artık error verıyorum

baştan sona kadar okudum yazıklar olsun bu işin de iyice cılkını çıkardınız artık ne uğraşırsınız onunla bununla yok sahte telifle siz kazanmanıza bakın yeter bu pasta çok büyük herkese elbet bir dilim düşer.

bana da atmıştı telif ve kanalımı kapattırmıştı.. mail attım geri çekti telifleri..

Arkadaşım telif attığın video tom ve jerry videosu . Sen bu videonun telif haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun ? Bu forumdan olduğunu duydum . Karşı telife cevap veremeyeceğinden ne yapacaksınız bakalım .

KZJ98g.png

edit//kanal bilgisi

Allah yardımcın olsun artık .

Merhabalar Hocam, geçmiş olsun öncelikle.

Emine Hanım, ben sahte telif atanlara hakkımı helal etmiyorum dedikten sonra kendisi özelden yazdı. Yok videonun orasıyla burasıyla oynuyorum diye, emek veriyorum diye telif atıyormuş. Daha sonrasında kendisine yapmamasını, [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abininde durumdan bilgisi bulunaraktan takipte kaldım. Ancak her ne kadar uyarılmış olmasına rağmen kendisi videolara telif atmaktan vazgeçmemiştir.

Bu kadar ukalaca ve çok bilmişlikle ancak kendi kanalları kapanacaktır farkında değil. Huylu huyundan vazgeçmez kadında olsa erkekte olsa bir kere içine şeytanın tüyü çok para kaçmaşsa, onu değiştiremezsiniz. Son söz olarak,
Alışmış kudurmuştan beterdir diyerekten tüm sahte telif yiyen ve yiyebilecek arkadaşlarıma Allahtan sabır dilerim.

Saygılarımla

Merhabalar Hocam, geçmiş olsun öncelikle.

Emine Hanım, ben sahte telif atanlara hakkımı helal etmiyorum dedikten sonra kendisi özelden yazdı. Yok videonun orasıyla burasıyla oynuyorum diye, emek veriyorum diye telif atıyormuş. Daha sonrasında kendisine yapmamasını, [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abininde durumdan bilgisi bulunaraktan takipte kaldım. Ancak her ne kadar uyarılmış olmasına rağmen kendisi videolara telif atmaktan vazgeçmemiştir.

Bu kadar ukalaca ve çok bilmişlikle ancak kendi kanalları kapanacaktır farkında değil. Huylu huyundan vazgeçmez kadında olsa erkekte olsa bir kere içine şeytanın tüyü çok para kaçmaşsa, onu değiştiremezsiniz. Son söz olarak,
Alışmış kudurmuştan beterdir diyerekten tüm sahte telif yiyen ve yiyebilecek arkadaşlarıma Allahtan sabır dilerim.

Saygılarımla

Hocam çok teşekkür ederim . Olan oldu artık :) Bereket şuana kadar toplu kanalların uçması falan olmadı yada adsensede bir sorun olsaydı daha kötüydü . Buna şükür

Çizgi film işine hiç girmedim nasıl varner brosdan eşleşen gelmiyor anlamadım? Siz onun kanalından mı çekiyorsunuz videoları? Demek adam aşıyor eşleşeni sizde ondan alıyorsunuz :D

Bende deneme amaçlı bir tom ve jerry yüklemiştim wb dünya genelinde engelledi.

Bu konuda varya bu kişiyi savunanlarıda banlamalısınız. Fikir zikir aynı. Böyle olmaz bu iş böyle gitmez.

Bakın beni az çok tanıyan tanır spam yapmam. Ama bu konuya hakikaten uyuz oldum. Yazık ya..
Söylediklerinize aynen katılıyorum hocam.
baştan sona kadar okudum yazıklar olsun bu işin de iyice cılkını çıkardınız artık ne uğraşırsınız onunla bununla yok sahte telifle siz kazanmanıza bakın yeter bu pasta çok büyük herkese elbet bir dilim düşer.

Haklısınız.Bende baştan sona okudum.Gerek foruma, gerekse youtube çoluk çocukla doldu.Şu son 1 haftada açılan konulara bakın %80 i gereksiz ve çoluk çocuğun açtığı saçma sapan konular.

Benim bir tane hesabımı kapattırdı.

Sayın Tom Jerry:

Emine My Kid's Video tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:

Tom And Jerry Jerry s Diary

Emine My Kid's Video tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:

Tom And Jerry Kitty Foiled

Sayın Tom Jerry:

Tom And Jerry Jerry s Diary

Tom And Jerry Springtime For Thomas

Sayın Tom Jerry:

Yayınlarınızdan birinde telif hakkı ihlalinde bulunulduğunun iddia edildiği üçüncü bildirimi aldık. Sonuç olarak, hesabınız feshedilmiştir.

İşi gücü yok peşpeşe göndermiş.

Ne emineymis be. Sizde ona goz actirmayin. O kadar kisi bir eminenin hakindan gelmesi lazim.Onun oldugunu bildiginiz tum kanallarini kapattirin. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis.

Artık ona gerek kalmadı. Dün kıyım yaptı wb Bundan sonra ekmek yok ordan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri