Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
beyler bu konu uzuyor ne senin ne onun kanalı kalcak yakında youtubede adamlar kanal kapatmaya başlamış :D

aslında konu kapatılsın yada özele alınsın, çoluk çocuk okuyor. milletin boş zamanı çok eğlencesine takılıyorlar. sonra yine zararlı biz oluyoruz.

şimdi kanalım kapansa tüm kazandırdığı paralar gider mi ?

Diyelimki Yolda Gidiyorsun, Sana Birisi Geldi Bıçak Salladı, Ne yapacaksın, ÖyleBekleyecekmisin ?

Peki Sana Bıçak sallamasalardı ne yapacaktın, Kimseye Zarar vermeden Yolundan Gidecektin. Şimdi Ben Burdanda Şunu Çıkartıyorum Bu Adam Kafayı Sağlam Çekmiş Gelene Geçene Sallıyor. Yoksa Ben Bugune Kadar Kimsenin Videosunu dislike bile yapmadım. ve yapmamda. bu ve bu kişiler haricinde hem okadar zamanda yok hayat kısa. önünüze işinize bakın.

yok hocam sen yapıyorsun demıyrum yanlıs anlama ben anlatmak ıstedıgım senın yaptgın yoldan kafadakı vıdeoların kanalları kapatılabılınır onu cıkartıyorum ben burdan cunku cok hesabımız gıdıyor herkesın gıdıyor benım hesaplarımın cogunun bu yolla gıdıldıgıne ınanıyorum. ve 7 kısı arkadas bu ısı yapıyruz ne yanı bızdemı yapalım bana yapıyorar dıe masumları da mı atalım kafadan ?? sana hitaben değil inş. anlamısındır

sırf bu sahte telif olayı yüzünden bir çok kanalım kapatıldı insallah bir gün gelir kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşerler

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocamız vasıtasıyla Emine Meral bu resimlerin konuya iliştirilmesini istemiş , telif atmadan önce uyarıyorum demiş.

xB4WoV.jpg

KZJj1g.jpg

forumu aylardır takip etmeme rağmen okuldu oydu buydu başlamak nasip olmadı şu işe şöyle konuları görüyorum iyice tırsıyorum arkadaş bu ne böyle ya :(

en doğrusu telif atmadan önce uyarmak.

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] hocamız vasıtasıyla Emine Meral bu resimlerin konuya iliştirilmesini istemiş , telif atmadan önce uyarıyorum demiş.

xB4WoV.jpg

KZJj1g.jpg

hak versem bi dert vermesen bi dert..Neden siler misin diyor acaba? tamam logo falan koyduda video onun mu ? böyle şey olmaz istediği kadar logo koysun youtube botları gözünde haklı olabilir ama vicdan olarak rahat mı?

Bu Emine neyin kafasını yaşıyorsa, içtiği sudan yada yediği yemekten bende istiyorum.
Warner Bros bile kanala Telif atmazken, Çizgi filmin ortasına 5 saniye felan dandik dundik görüntüler ekliyor diye Çizgi Filmin yapımcısı mı oluyor?
He gülüm he işte hep bunlar ÖZGÜN VİDEO.

Bu şahıs forumda en az 10 kişiye sahte telif atmıştır.
( bana atmadı ama atsaydı bedelini öderdi )
Diyeceğim oki, Bu şahsın kanallarını bilen varsa forumda paylaşsın.
Tüm kanallarını gümletelim.
Bakın o zaman birdaha çizgi filme 5 saniyelik görüntü koydum o video benimdir diye millete Telif atabilecek mi?

[MENTION=4347]daralll[/MENTION]

Lutfen biraz mantikli dusunelim yahu. Mesaj atsa ne olur? Kim 2 gunluk kanalinin gelen kutusuna bakiyor mesaj var mi yok mu diye? Ayrica mesaj atmasi ona telif atma hakkini vermez. Millet botla rastgele cekiyor, herkeste ubersuper hizli internet baglantisi yok. Herkesten videoyu indirip kendilerinin editlemelerini tekrar yuklemelerini bekleyemezsin. VDS diyeceksin belki simdi ama onlarinda fiyatlari ortada.

Eger youtubea kendine ait olmayan bisey yukluyorsan kopyalanmasinida goze alacaksin arkadas.

bu kadının yaptıgını botlar 2 dkya yapıyor :D sadece gülüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri