Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Ben mesajları okudumda sen hala telifçiyi savunuyosun. kendi koyduğu 2-3 saniyelik videoya telif atıyormuş. Oh ne ala memleket. Bütün kralvideoları alam içine intro koyam, alan kişi olursada telifimi rahat rahat atam. Niye,? çünkü içinde 3 saniyelik videom var. Sorun cıkarsa ben kendi 3 saniyelik videoma telif atıyorum. Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide. Bütün herkes zaten bu kişiden çektiğini belirtmiş özellikle

Hastamisin arkadasim sen? Ben adamin haksiz yere banlandigini falan mi soylemisim? Yada telif atan sahsi korudugumu hangi postumda gordun? Bosyere demiyorum butun postlari oku diye. Sacma sapan konusma. Ben adamin hangi taktikle telif attigini soyluyorum sen gelmissin ne diyorsun. Okuma ozurlumusun anlamadim ki? Kusura bakma, sert konusuyorum belki ama cidden hak ettin suan.

Selamlar.. Bir şey söylemek isterim , Burda bukadar bilgili tecrübeli yardım sever ve paylaşımda bulunan arkadaşlara, yada para kazanıcam hevesi ve çabası içerisnde olan insanlara, kendisine bile ait olmayan bir içerikle alakalı nasıl olurda böle bir şerefsizlik yapabiliyor hayret içerisindeyim. belki beni forumdan atarlar diye ona o... çocukları diyemiyorum. banada böle7 tane telif geldi hemde yabancı içerikden.

birader adam haksız tamamda hala algoritma mıdır nedir o sistemi çözemediniz sanırım..Sen adamın videosunu olduğu gibi alıp attığın için video başka bir video ama onun kendi özgün içeriği gibi görünüyor..Tamam sen haklısın ama
youtube botlarına karşıda adam haklı sen haksızsın.

Arkadaş ben youtube telif atanı haklı çıkarır, diğerini haksız çıkarır gibi birşey de demiyorum. Algoritma konusunda sıkıntım yok şükür. Forum içi etik kurallarına aykrı bu hareket onu belirttim. Ki hepimiz spamcıyız ve birbirimize karşı biraz daha saygılı davranmamız gerekir diye düşünüyorum ve o yönde yazdım. Yazdıklarımdada sadece bunun bir saygısızlık ve haksızlık oldugunu belirttim. Hepimiz spam yapıyosak birbirimizi niye telifliyoruz. Teliflerin ne kadar can yaktığını bilmiyormuyuz. Videoyu ceken arkadas sanki inadına mı gitti çekti. Botla çekti, farkında bile değildi büyük ihtimal. Telfiatan anlayamıyormu sanki bunu. Birisi telifçi haklı der, sen algortima dersin.

Hastamisin arkadasim sen? Ben adamin haksiz yere banlandigini falan mi soylemisim? Yada telif atan sahsi korudugumu hangi postumda gordun? Bosyere demiyorum butun postlari oku diye. Sacma sapan konusma. Ben adamin hangi taktikle telif attigini soyluyorum sen gelmissin ne diyorsun. Okuma ozurlumusun anlamadim ki? Kusura bakma, sert konusuyorum belki ama cidden hak ettin suan.

Adamın haksız yere banlandıgını iddia edenler var dedim(adamı savunanlar için genel tabirle), sana özel bir şey söylemedim.

Arkadaş ben youtube telif atanı haklı çıkarır, diğerini haksız çıkarır gibi birşey de demiyorum. Algoritma konusunda sıkıntım yok şükür. Forum içi etik kurallarına aykrı bu hareket onu belirttim. Ki hepimiz spamcıyız ve birbirimize karşı biraz daha saygılı davranmamız gerekir diye düşünüyorum ve o yönde yazdım. Yazdıklarımdada sadece bunun bir saygısızlık ve haksızlık oldugunu belirttim. Hepimiz spam yapıyosak birbirimizi niye telifliyoruz. Teliflerin ne kadar can yaktığını bilmiyormuyuz. Videoyu ceken arkadas sanki inadına mı gitti çekti. Botla çekti, farkında bile değildi büyük ihtimal. Telfiatan anlayamıyormu sanki bunu. Birisi telifçi haklı der, sen algortima dersin.

adamın karakterini tartışmıyoruz karakteri yok zaten orası ayrı mesele..Sen algoritmayı anladıysanda sorun yok..Daha sakin olun.

bu adilerin kökü kurumadığı sürece bizlere rahat yoktur...

İnsanın bukadar acınası bi duruma düşmesi ne yazık...

kanal kapattırmak ne kadar kolaymış Allah korusun böyle tipleri bizden.

Adamın haksız yere banlandıgını iddia edenler var dedim, sana özel bir şey söylemedim. Gözlük tak ve tekrar oku.

Yahu sen benim postumu alintilayip "Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide" demedin mi? Al iste,

Ben mesajları okudumda sen hala telifçiyi savunuyosun. kendi koyduğu 2-3 saniyelik videoya telif atıyormuş. Oh ne ala memleket. Bütün kralvideoları alam içine intro koyam, alan kişi olursada telifimi rahat rahat atam. Niye,? çünkü içinde 3 saniyelik videom var. Sorun cıkarsa ben kendi 3 saniyelik videoma telif atıyorum. Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide. Bütün herkes zaten bu kişiden çektiğini belirtmiş özellikle

Madem bisey iddaa ediyosun onu soyleyenin postunu alintilayarak yap. Benle alakasi olmayan biseyle beni niye iliskilendiriyosun?

kanal kapattırmak ne kadar kolaymış Allah korusun böyle tipleri bizden.

kardeş ama şöyle bi durum daha var tamam onlar telif atıyor adılık yapıyor. ama suanda bırsey daha ogrendım ıstenırse senıde benıde vıdeomları atabılıyorlarmıs ve benım kanallarımın nasıl devre dısı kaldıgını anladım ve herkese yol gosterıldı suanda sımdı bilemiyorum artık

Yahu sen benim postumu alintilayip "Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide" demedin mi? Al iste,

Madem bisey iddaa ediyosun onu soyleyenin postunu alintilayarak yap. Benle alakasi olmayan biseyle beni niye iliskilendiriyosun?

Yanlış anlaşıldıysam yada direkt sana karşı sözlemiş gibi anlaşıldıysam özür dilerim. Konunu başlardaki sayfalarında haksız yere banlandıgğını söyleyen birisini gördüm ve adamı savunanları bir cepheye koyarak "Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide" dedim. Ama sana karsı degıldı ki konunun başlarında böyle bir ifade mevcut.

kanal kapanınca adsenseye birşey oluyor mu ? kanal kapanınca kazandığımız paralar gidiyor mu ?

[MENTION=5937]RIGEL[/MENTION] sen burda haksızsın adamın postuna cevap verdın başkasına yazsan alıntı yapmazdın ortaya atardın [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] burda sonuna kadar haklı

youtube bu ne yaptıgı belli değil senın olmayan bir videoya telif atabiliyorsan ohoo burdaki 5 6 saniyelik videoyu tartışmaya gerek yok

[MENTION=5937]RIGEL[/MENTION] sen burda haksızsın adamın postuna cevap verdın başkasına yazsan alıntı yapmazdın ortaya atardın [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] burda sonuna kadar haklı

youtube bu ne yaptıgı belli değil senın olmayan bir videoya telif atabiliyorsan ohoo burdaki 5 6 saniyelik videoyu tartışmaya gerek yok

Arkadaşın yanlış anlayaağını o an düşünemedim ve kendisi de belirtince özrümü diledim. Haksız oldugumu inkar etsem özür dilemezdim. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri