Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Hocam demeyin öle :D şimdi önüne gelen 2-4 k video çeker birde sahte telif basar konudanda ders almazlar arkadaşlar bakın hepinize söylüyorum bulduğunuz her 2-4 k ya kafamıza göre sakın telif atıp yayınlamayalım burda kadının videoları tamam 2-4 k ama çocuk videosu var içinde neyse onuda geçtim bizlerinde 2-4 k kanalları var sakın bu eminenin ayşenindir diye önüne gelen telif basmak gibi hataya düşmesin bizim kanallar patlar gider sıkıntı olur sonra :D

Valla gizlemiş hocam bu arada farkettimki benim kanaldan 5-10 video youtube topik olmuş bin aboneli biyerde inşallah ilerde izlenim olarak fayda sağlar :D
onunda topikte videolar vardı gizlenmiş hep
inannın bende daha yeni 3-4tl kazanmaya başladım günde tl olarak yani :D

Seninkiler 1080P degilmiydi :D

Allah bu sahte telifçilerin kanallarını kapatsın.
Adsensesini banlasın.
Bilgisayarına virüsler salsın...

arkadaşlar gaza gelip de emin olmadığınız kanallara telif atmayın. bikaç kanalla borç harç ödemeye çalışan binerce insan var. herkes ekmeğine bakmalı, böyle şerefsizler tam tespit edilmeden müdahale edilmemeli bence. sonuçta masum insanların da canı yanabilir. yurdum insanı işte vatanını çok sever ama vatandaşını sevmez maalesef...

bizim videolar palazlanınca ızlenmeye baslayınca bu yuzden sanırım hesap devredısı kalıyor toplu kısıler tarafından

yanlıs okumadıysam orda bu vdeo baska kullanıcı tarafından yuklendi diyor.. karsı bildirim yapman kanallarını kapattırabiler ( KENDİNİN)

Videoyu onun kanalindan mi kopyaladin? Eger oyleyse atladigin bisey var. O sahis videolarin icine kendi kisa bi videosunu yerlestiriyor. O sekilde atiyor telif bildirimlerini. Yani senin karsi bildirimin kabul edilmeyecek.

Ben şimdi tv showlarına kendi logomu ekleyip yüklesem ve telif gönderen tv kanallarına karşı teliflecevap verirsem, youtube tv kanalına; tamam show senin ama oda kendi kısa introsunu koymuş mu dicek. Sçma bir yorum bence

Ben şimdi tv showlarına kendi logomu ekleyip yüklesem ve telif gönderen tv kanallarına karşı teliflecevap verirsem, youtube tv kanalına; tamam show senin ama oda kendi kısa introsunu koymuş mu dicek. Sçma bir yorum bence

Sacma bi yorum mu? Adamin yaptigi isi anlatiyorum. Youtube sadece 3-4 saniyelik goruntu yuzunden karsi bildirimi kabul etmiyor. Warner Bros tutar bu adama telif gonderirse tabii bisey yapamiyor ama farkli kisilere telif atinca hakliymis gibi gorunuyor youtube tarafindan.

Yani sen herhangi bi diziye 3. tarafi gecirip kendin 5-10 saniye bolum eklesen, ve senden ayni videoyu kopyalanlara telif gondersen telifin kalici olur. Karsi bildirim yapildiginda karsi bildirim kabul edilmez. Kanalina ancak gercek telif hakki sahipleri tarafindan telif gonderilebilir.

Sacma bi yorum mu? Adamin yaptigi isi anlatiyorum. Youtube sadece 3-4 saniyelik goruntu yuzunden karsi bildirimi kabul etmiyor. Warner Bros tutar bu adama telif gonderirse tabii bisey yapamiyor ama farkli kisilere telif atinca hakliymis gibi gorunuyor youtube tarafindan.

Yani sen herhangi bi diziye 3. tarafi gecirip kendin 5-10 saniye bolum eklesen, ve senden ayni videoyu kopyalanlara telif gondersen telifin kalici olur. Karsi bildirim yapildiginda karsi bildirim kabul edilmez. Kanalina ancak gercek telif hakki sahipleri tarafindan telif gonderilebilir.

Yüzde yüz hazırladıgımız kendı vıdeomuzda bile bir kaç saniye şarkı fonu eklesek telif yediğimizde ses çıkaramayız. Bir filmin içine bir kaç saniyelik video eklemek o videoyu size ait yapmaz. Telif gönderen arkadaşı haksız buluyorum. Telif alan arkadaş haklı bence. Videoyu izleyip yarısındaki introyu görse tamam dicem bir yere kadar da, hepimiz spamcı sayılırız, kaç tanemiz video izliyoruz.

Emine'nin gazabına uğramayan kalmadı zaten

Yüzde yüz hazırladıgımız kendı vıdeomuzda bile bir kaç saniye şarkı fonu eklesek telif yediğimizde ses çıkaramayız. Bir filmin içine bir kaç saniyelik video eklemek o videoyu size ait yapmaz. Telif gönderen arkadaşı haksız buluyorum. Telif alan arkadaş haklı bence. Videoyu izleyip yarısındaki introyu görse tamam dicem bir yere kadar da, hepimiz spamcı sayılırız, kaç tanemiz video izliyoruz.

Sen konudaki mesajlari cidden okudun mu? Biz neden bahsediyoruz zaten burada? Bu kadar insan ne diye yakiniyor? Bizde biliyoruz adamin haksiz oldugunu. Bize gore adam haksiz ama YOUTUBE'un gozunde hakli. O telifi kendi geri cekmedigi surece hic bi sekilde kaldirilamaz cunku cizgi film icinde kendi icerigi var. Yani ayni mantik, sen nasil 2 saniyede olsa sarki koyamiyorsun, adamda kendi koydugu 2-3 saniyelik kisma telif atiyor. Neden ben adami savunuyormusum gibi yorum yaptigini anlayamadim acikcasi. Neyse, tekrar bi yorum atmadan once lutfen diger sayfalarda yazilanlarida oku.

Sen konudaki mesajlari cidden okudun mu? Biz neden bahsediyoruz zaten burada? Bu kadar insan ne diye yakiniyor? Bizde biliyoruz adamin haksiz oldugunu. Bize gore adam haksiz ama YOUTUBE'un gozunde hakli. O telifi kendi geri cekmedigi surece hic bi sekilde kaldirilamaz cunku cizgi film icinde kendi icerigi var. Yani ayni mantik, sen nasil 2 saniyede olsa sarki koyamiyorsun, adamda kendi koydugu 2-3 saniyelik kisma telif atiyor. Neden ben adami savunuyormusum gibi yorum yaptigini anlayamadim acikcasi. Neyse, tekrar bi yorum atmadan once lutfen diger sayfalarda yazilanlarida oku.

Ben mesajları okudumda sen hala telifçiyi savunuyosun. kendi koyduğu 2-3 saniyelik videoya telif atıyormuş. Oh ne ala memleket. Bütün kralvideoları alam içine intro koyam, alan kişi olursada telifimi rahat rahat atam. Niye,? çünkü içinde 3 saniyelik videom var. Sorun cıkarsa ben kendi 3 saniyelik videoma telif atıyorum. Adamın haksız yere banlandığını da iddia ediyosunuz bide. Bütün herkes zaten bu kişiden çektiğini belirtmiş özellikle

birader adam haksız tamamda hala algoritma mıdır nedir o sistemi çözemediniz sanırım..Sen adamın videosunu olduğu gibi alıp attığın için video başka bir video ama onun kendi özgün içeriği gibi görünüyor..Tamam sen haklısın ama
youtube botlarına karşıda adam haklı sen haksızsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri