Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
o geri bildirimden olumlu sonuç alamazsın...
ondan telif yiyenler videoyu sileceğini ve geri çekmesini söylesin çeker...
kendi videosu olmayana da telif atmaz.başkası ondan almıştır,sende o başkasından almışsındır...tom ve jerry kısmına değil içine koyduğu görüntüye atıyor...

youtube içine koyduğu görüntüye sahte telif uygulaması yapmadığına göre forumdan atılması da gereksiz...

---------- Mesaj saat 19:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:06 civarında gönderildi. ----------

ben sana kalkmayan onlarca örnek gösterirdim ama kanallar yok ortada,ilk mağdurlarındanım:)

Ayni seyi anlattim bende inanmak istemedi sanirim. Neyse nolursa olsun bu eminemeralin yaptigida yanlis. Koskoca cizgi film yani sadece icine koydugu goruntuye telif atinca video tamamen gidiyor. Icinden sadece o kisim ciksa eyvallah. Yoksa herkes ayni cakalligi yapabilir. Yaptigi seyin hakli bi yani yok malesef.

Mail atarsanız geri dönüş yapacaktır.

Arkadaş mailime cevap verdi ikinci telifide attı . Saygısız .
Bu forumada zorla üye olmuş :)

Arkadaş mailime cevap verdi ikinci telifide attı . Saygısız .
Bu forumada zorla üye olmuş :)

Eh uyardik ama. O telifler kalkmaz. Kendi icerigine telif atiyor cunku. Illaki cizgi film yuklemek istiyorsan indirip kendin yuklemen gerek. Yada onun olmayan videolari bulman lazim

isim gucum olmasa yeminle boyle kisilerin ne kadar kanali,ne kadar o kategoride kanal varsa alayini kapattiracam o derece yani.Kurunun yaninda yasda yanacak ama herkez bilecek ki telif atanda alanda kanal kapatilabiliyor deyip yeni kanallarla geri basladiginda telfi atmadan isine bakacak.

Telife itiraz ederim bana islemez vs hikaye oyle bi isletirimki jiletle kazisaniz o telifi cekemezsiniz kanaldan amma durun bakalim.Gun ola harman ola.

Sahte telifçilere gündoğdu. Bu yöntemi çoğu kişi bilmiyordu artık herkes böyle yapar

Hakaret değil deyimdi galiba
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak :D

Emine Meral isimli kişi ile uzun süre mail trafiğimiz oldu. O videonun ortasında kendi çocuğunun kısa bir videosu var 5-6 saniye. O telif hayatta kalkmaz yani boşa beklemeyin. Bunun yerine mail atsaydınız, kendisi telifi geri çekerdi. Ben de ilk başta çok tepki göstermiştim duruma, ancak şöylede bir şey var. Kişi Tom&Jerry videosu üzerinde kendi kısa videosunu yerleştirerek yeniden derlemiş. Zaten şunu anlamanız gerekir ki, sadece video Tom&Jerry olsa bu telif bildirimi dikkate alınmazdı. Bana anlattığı durumda ben kendisine hak verdim ( Bakın ben iletişime geçene kadar ve telifler kalkana kadar 4-5 kanalım patladı) o yüzden bu kişinin kanalında ki videoları kullanmazsınız olur biter. Ben de spam yapıyorum, geçen gün kendi kanalımda ki bir videoya baktım kategoriyle alakasız onlarca video buldum. Spam yapıyoruz da biraz dikkat etmek te lazım. Boşuna beklemeyin, kişiyle uzlaşın zaten kendisi iyi bir insan. Ayrıca sahte telifçi değil, banlanmasına da sonuna kadar karşıyım. Çok merak ediyorum kendiniz bir belgesel videosunu internetten indirseniz, kesseniz biçseniz, arasına intro yada benzeri birşey yerleştirseniz. Dünya engelinden, eşleşenden çıkartsanız videoyu. Sonra ben gelsem videonu tek bir copy paste yaparak kendi kanalıma çeksem. Siz bana telif atsanız, ben de sizin için sahte telifçi diye konu açsam ve siz banlansanız. Bu nasıl olurdu?
Empati, empati, empati. Lütfen forum yönetimi konu ile ilgili de açıklama yapsın [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

(Kişiyi hiç bir şekilde tanımışlığım yok, sadece 2-3 mail trafiğimiz oldu okadar)

Emine Meral isimli kişi ile uzun süre mail trafiğimiz oldu. O videonun ortasında kendi çocuğunun kısa bir videosu var 5-6 saniye. O telif hayatta kalkmaz yani boşa beklemeyin. Bunun yerine mail atsaydınız, kendisi telifi geri çekerdi. Ben de ilk başta çok tepki göstermiştim duruma, ancak şöylede bir şey var. Kişi Tom&Jerry videosu üzerinde kendi kısa videosunu yerleştirerek yeniden derlemiş. Zaten şunu anlamanız gerekir ki, sadece video Tom&Jerry olsa bu telif bildirimi dikkate alınmazdı. Bana anlattığı durumda ben kendisine hak verdim ( Bakın ben iletişime geçene kadar ve telifler kalkana kadar 4-5 kanalım patladı) o yüzden bu kişinin kanalında ki videoları kullanmazsınız olur biter. Ben de spam yapıyorum, geçen gün kendi kanalımda ki bir videoya baktım kategoriyle alakasız onlarca video buldum. Spam yapıyoruz da biraz dikkat etmek te lazım. Boşuna beklemeyin, kişiyle uzlaşın zaten kendisi iyi bir insan. Ayrıca sahte telifçi değil, banlanmasına da sonuna kadar karşıyım. Çok merak ediyorum kendiniz bir belgesel videosunu internetten indirseniz, kesseniz biçseniz, arasına intro yada benzeri birşey yerleştirseniz. Dünya engelinden, eşleşenden çıkartsanız videoyu. Sonra ben gelsem videonu tek bir copy paste yaparak kendi kanalıma çeksem. Siz bana telif atsanız, ben de sizin için sahte telifçi diye konu açsam ve siz banlansanız. Bu nasıl olurdu?
Empati, empati, empati. Lütfen forum yönetimi konu ile ilgili de açıklama yapsın @Muslera06 @mNote

(Kişiyi hiç bir şekilde tanımışlığım yok, sadece 2-3 mail trafiğimiz oldu okadar)

Siz bu eleman kimse kanallarini bi yazin su konuya lutfen.Video icinemi kendi seyini ekleyip hakkini aliyormus,telifini aliyormus bi gorelim.

Lutfen bu eleman kimse kanallarini yazin,sizlerde basin sikayeti bakalim ne olacak.Video icine attigi 5-6 saniyelik eklemeler kurtarackmi bu kezde onu.Ayrica video icinde saniye dakika belirttigin icin telif sikayetinde tom ve jerry kisminin oldugu saati belirler telifi sikayeti yaparsaniz ,video icine attigi ozgun parcasida kurtarmaz bunu..Yazin kanallarini ne kadar varsa.

Ben hayatımda böyle saçma birşey görmedim koskoca çizgi filmi 5.6 saniyelik arasına kendi video ekliyor diye mi onun oldu ? hahahah çok güldüm kısa zamanda kanallarının kapanması dileği ile.Böyle insanların bırak oksijen solumasını yaşaması hata..

Siz bu eleman kimse kanallarini bi yazin su konuya lutfen.Video icinemi kendi seyini ekleyip hakkini aliyormus,telifini aliyormus bi gorelim.

Lutfen bu eleman kimse kanallarini yazin,sizlerde basin sikayeti bakalim ne olacak.Video icine attigi 5-6 saniyelik eklemeler kurtarackmi bu kezde onu.

Hocam bana telif attığı kanalın maili üzerinden görüşmüştük sonra zaten kanal kapanınca gmail hesabını sildim, kayıtlı değil bende. Ancak dediğim gibi, kendisi dünya geneli veren videoları, önüne ortasına sonuna kendi çocuğunun videolarını koyarak, görüntüyü küçülterek, logo basarak aşmış. Bana çok uygun bir dil ile anlattı durumu, ki ben çok kaba bir mail atmıştım. İnsanız öfke ile konuştuklarım için daha sonra pişman bile oldum. Ancak bana anlattığı ve bir video üzerinde harcadığı zamanı göz önüne aldığımda ben kişisel olarak hak verdim.

Bu nasil bir emine meralmis, bunun cizgifilmlerini merak ettim simdi :)

arkadaşlar bundan sonra dizileri full indirip 10 saniye başlarına ve ortalarına intro koyarak yayın haklarını o firmalardan alıyoruz telif atarlarsa geri bildirim yapın :D :D ben böyle komik birşey duymadım görmedim ALLAH akıl fikir versin

Hocam bu kesme biçme işlemleri vds siz olmuyor mu ya bot kullanıyorum mecbur copy paste oluyor şu medceziri keserek aşabilir miyiz ya teliften bi aşsak hepimize ekmek çıkar :D

Evet arkadaşlar Serkan abiyi duydunuz kanalları şuklayın bizde şuklayalım hadi bakalım. Burası bir aile. Ve aile içinde saygısızlığa terbiyesizliğe hiç bir zaman yer yoktur.

Hadi bakalım DEMET AKALIN.

Hocam bana telif attığı kanalın maili üzerinden görüşmüştük sonra zaten kanal kapanınca gmail hesabını sildim, kayıtlı değil bende. Ancak dediğim gibi, kendisi dünya geneli veren videoları, önüne ortasına sonuna kendi çocuğunun videolarını koyarak, görüntüyü küçülterek, logo basarak aşmış. Bana çok uygun bir dil ile anlattı durumu, ki ben çok kaba bir mail atmıştım. İnsanız öfke ile konuştuklarım için daha sonra pişman bile oldum. Ancak bana anlattığı ve bir video üzerinde harcadığı zamanı göz önüne aldığımda ben kişisel olarak hak verdim.

Ustad ok eyvallah videoda oynar emek verir yukler kazanir saygim sonsuz.Bi
bakimada hakli ama telif atmadan uyar bari.Rica et kaldirmazsa karsidaki at ama direk o aldi bu aldi diye telif atarsa her kanala sonu pek iyi olmaz.

Hem bu yapilan iste bilmiyorumda senin hic bir sekilde hakkin olmayan bir videoyu ne sekilde duzenlersen duzenle 100/100 kendine ait olmadigi surece kimseye telif atma hakkini vermez.

Yabancilarin cogu bile telifi atmadan once bir mail atiyor be uyariyor,onlar kadar olamiyormuyuz.Youtube kimsenin ciftligi harman savurdugu yer degil kendi videosunu cekip koymadigi surece gececekler o isleri kusurabakmasinlar.

isim gucum olmasa yeminle boyle kisilerin ne kadar kanali,ne kadar o kategoride kanal varsa alayini kapattiracam o derece yani.Kurunun yaninda yasda yanacak ama herkez bilecek ki telif atanda alanda kanal kapatilabiliyor deyip yeni kanallarla geri basladiginda telfi atmadan isine bakacak.

Telife itiraz ederim bana islemez vs hikaye oyle bi isletirimki jiletle kazisaniz o telifi cekemezsiniz kanaldan amma durun bakalim.Gun ola harman ola.

Serkan abi bundan sonra bende güncel dizileri full indirip aralarına 5-6 saniye kendi ufak videomu koyup yayın hak sahibi olan kişi telif attığında geri bildirim yapıp adamlara dava açacağım :) Ne kıyak bir iş bu koskoca warner'in videolarını sahiplenmiş tipe bak

Bunları savunanları da gördümya daha ne görecez bakalım.
Rezillik diz boyu ya.
Görende sanacak T&J'yi kendi çekmiş düzenlemiş.
Bu kadar pişkin ve terbiye yoksunu nasıl olunuyor anlamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri