Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşla kısa bi mailleşme yaptık ve telifleri ( 2 tane ) geri çektiğini söyledi . Kısa sürede kalkar herhalde telifler . 4 tane atmış tek tek :)

ne yani adam tom ve jerry yimi sahiplenmiş? logosu falan basılımı bu adamın? Hep konu açılıyor eminemeral telif attı diye niye atıyor o zaman?

Hayir ya 5-6 saniyelik kendi cocugunun oldugu bi goruntuyu koyuyor cizgi filmin arasina. Telifide o goruntuye atiyor lafta. Youtube sanki aradan sadece o goruntuyu kaldiriyormus gibi. Telif attiginda komple video gidiyor sonucta. Boyle insana laf anlatilmaz. Ne dersen de kendi bildigini okumaya devam edecektir o. Hangi kanallar onun bilmiyorum ama bu isten kurtulmak icin ne kadar tom ve jerry kanali varsa kapatilmasi gerekli ki bu sahis tamamen temizlensin. Onun icinde forumdaki herkesin kendi kanallarini belirtmesi gerek, onlarin arada kaynayip kanallarini kaybetmemesi acisindan.

Serkan abi bundan sonra bende güncel dizileri full indirip aralarına 5-6 saniye kendi ufak videomu koyup yayın hak sahibi olan kişi telif attığında geri bildirim yapıp adamlara dava açacağım :) Ne kıyak bir iş bu koskoca warner'in videolarını sahiplenmiş tipe bak
Aynen hepimiz salakmisiz.Niye bi Titanic filmi gibi en cok izlenecek seylerin basina "Selaymun Aleykum,iyi seyirler" Sonunada "Hadin Allaha Emanet Olun" diye ekleme yaparak adamlarin filmlerini haklarini sahiplenmedikki.Vay akilsiz basimiza vay..

Kanallari yazin lutfen yoksa bu gece oturacam ne kadar Tom Jerry var hepsine ben gonderecem 100 lerce telif.

Aynen hepimiz salakmisiz.Niye bi Titanic filmi gibi en cok izlenecek seylerin basina "Selaymun Aleykum,iyi seyirler" Sonunada "Hadin Allaha Emanet Olun" diye ekleme yaparak adamlarin filmlerini haklarini sahiplenmedikki.Vay akilsiz basimiza vay..

Kanallari yazin lutfen yoksa bu gece oturacam ne kadar Tom Jerry var hepsine ben gonderecem 100 lerce telif.

Evet abi bende bekliyorum haydin benle birlikte forum dışı olarak 6 kişi şikayet edeceğiz..

Böyle insanların ne çıkarı varda telif atarlar anlamam. Bu kadar mı karaktersizlik olur. Spam yapıyorsan spam yapanada saygı göstereceksin. Birde zaman ayırıyıp telif atıyorlar ya. Git video yükle kardeşim o zaman zarfında. Ne biçim insanlar var arkadaş. Milletin ekmeğiyle oynayan. Sanki özgün bir kanalı var da telif atıyor.

Bu tip insanları belirliceksin bu işten sıkılana kadar pes edene kadar kanallarını kapattıracaksın ki ibreti alem olsun..

Böyle insanların ne çıkarı varda telif atarlar anlamam. Bu kadar mı karaktersizlik olur. Spam yapıyorsan spam yapanada saygı göstereceksin. Birde zaman ayırıyıp telif atıyorlar ya. Git video yükle kardeşim o zaman zarfında. Ne biçim insanlar var arkadaş. Milletin ekmeğiyle oynayan. Sanki özgün bir kanalı var da telif atıyor.

Bu tip insanları belirliceksin bu işten sıkılana kadar pes edene kadar kanallarını kapattıracaksın ki ibreti alem olsun..

Ona sorsan o kadar cok zaman emek harcamis ki videolari indirip duzenleyip tekrar upload etmek icin sorma gitsin. Gorende gunde 12 saat karin tokluguna video kesip biciyo sanacak.

aynen serkan abi biz çok salakmışız boşuna zaman kaybetmişiz bunca zaman.Lütfen Bu kişiliksiz şahısın kanallarını bilen varsa linkleri paylaşsın yoksa bütün Tom Jerry'ciler ucucak bu gece

Vallahi Elimdeki bir botla 1000'den fazla,Farkli mail,farkli isim,farkli kanallardan telifi attigimda,Kanal sahibi hangisine itiraz edecegini sasirir.Yani illa ekmeginizle oynatacak,yapmak istemedigimiz seyleri bize yaptiracaksiniz.

Koskocaaaa youtube dar geldi 3-5 kisiye vallahi helalll.

Oh görüntü ekle logo ekle telif hakkını al ne güzel bir dünya ya .Biz enayiymişiz herhalde.

Arkadaşla kısa bi mailleşme yaptık ve telifleri ( 2 tane ) geri çektiğini söyledi . Kısa sürede kalkar herhalde telifler . 4 tane atmış tek tek :)

alper arkadaşımız o şahısın kanallarını yazarsan Serkan Abi ilgilenicek bu akşam yoksa bütün Tom Jerry'ciler ucucak bu gece

merhaba bu gibi durumlarda ne yapmamız gerekiyor karşı bildirimde ne yazmalıyız? çevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Vallahi Elimdeki bir botla 1000'den fazla,Farkli mail,farkli isim,farkli kanallardan telifi attigimda,Kanal sahibi hangisine itiraz edecegini sasirir.Yani illa ekmeginizle oynatacak,yapmak istemedigimiz seyleri bize yaptiracaksiniz.

Koskocaaaa youtube dar geldi 3-5 kisiye vallahi helalll.

Serkan abi hiç acıma böylelerine bas gitsin Warner'in sahibi Emine arkadaş sanırım :D Linkleri yollasalarda bassak telifi

Ustad ok eyvallah videoda oynar emek verir yukler kazanir saygim sonsuz.Bi
bakimada hakli ama telif atmadan uyar bari.Rica et kaldirmazsa karsidaki at ama direk o aldi bu aldi diye telif atarsa her kanala sonu pek iyi olmaz.

Hem bu yapilan iste bilmiyorumda senin hic bir sekilde hakkin olmayan bir videoyu ne sekilde duzenlersen duzenle 100/100 kendine ait olmadigi surece kimseye telif atma hakkini vermez.

Yabancilarin cogu bile telifi atmadan once bir mail atiyor be uyariyor,onlar kadar olamiyormuyuz.Youtube kimsenin ciftligi harman savurdugu yer degil kendi videosunu cekip koymadigi surece gececekler o isleri kusurabakmasinlar.

Hocam bakın beni yanlış anlamayın, ben demiyorum bu kişi %100 haklı. Kişi ile görüştüğümde insan bir uyarır dedim, ancak Emekthor kardeşimin açtığı konu sonrası çizgi film piyasasının halini biliyorsunuz. Benim videolar bile hava da uçuştu. Kişi bana videosunun yüzlerce kişi tarafından çekildiğini söyledi. Daha önce uyarıda bulunuyormuş ve ondan sonra telif atıyormuş silinmezse video. Ancak yüzlerce kişi videoyu yükleyince mecbur kaldım diyor. Objektif olarak baktığımda sizde haklısınız oda haklı. Ancak terazi koysak, kişisel fikrim o kişi biraz daha ağır basıyor. Lütfen sizde önce bir düşünüp öyle durumu değerlendirin. Bakın benim attığım videoları kaç kişi yükledi hiç bilmiyorum. Tom&Jerry, Curious George, Chip and Dale, Donald Duck. Ben bunlara telif nasıl atayım, youtube kabul edermi zaten? Adam diyor ki benim videonun düz hali youtube da bir ton yerde var, ancak adsense ile çalışıyorsanız dünya geneli veriyor. Partner vermiyormuş. Bu yüzden ordan çeksinler diyor. Olay bu kadar basit. ZAten adamın videosunun normal halleri her yerde var biraz mantıklı olun lütfen

merhaba bu gibi durumlarda ne yapmamız gerekiyor karşı bildirimde ne yazmalıyız? çevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

İşin kötüsü karşı bildirim hakkıda sakat. Yani video onunda değil telif yiyeninde değil. Bu gibi durumlarda geri bildirim yapmak kanalı kapattırabilir. Dikkatli olmak lazım.

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] abi sen 1 yıldır bu işin içinde o falan demiştin. Kanallarını biliyorsundur atsana. Bekliyor bak herkes.

aynen çok saçma bundan sonra dikkat edin bende dizilerin arasına kendi videomu koyucam benden çekenler yandı valla :D :D

Bune utanmazlık ya. Böyle insanlardan iğreniyorum vallahi. Koskoca platform dar gelmiş milletin ekmeğine göz dikiyo.

Kaldiriyormu telifi kaldirmiyormu onu sen bi ogren.Kaldirmiyorsa gerek ben gerekse forum olarak ne gerekiyorsa yapalim arkadasim.

Bundan sonra boyle haksiz yere telif yiyen varsa yazsin forum iel birlikde hareket edip ne gerekiyorsa yapalim.Ama sakin su telif atti bana diye kanitsiz kureksiz konu acmayin sizin caniniz yanar.

Hocam bakın beni yanlış anlamayın, ben demiyorum bu kişi %100 haklı. Kişi ile görüştüğümde insan bir uyarır dedim, ancak Emekthor kardeşimin açtığı konu sonrası çizgi film piyasasının halini biliyorsunuz. Benim videolar bile hava da uçuştu. Kişi bana videosunun yüzlerce kişi tarafından çekildiğini söyledi. Daha önce uyarıda bulunuyormuş ve ondan sonra telif atıyormuş silinmezse video. Ancak yüzlerce kişi videoyu yükleyince mecbur kaldım diyor. Objektif olarak baktığımda sizde haklısınız oda haklı. Ancak terazi koysak, kişisel fikrim o kişi biraz daha ağır basıyor. Lütfen sizde önce bir düşünüp öyle durumu değerlendirin. Bakın benim attığım videoları kaç kişi yükledi hiç bilmiyorum. Tom&Jerry, Curious George, Chip and Dale, Donald Duck. Ben bunlara telif nasıl atayım, youtube kabul edermi zaten? Adam diyor ki benim videonun düz hali youtube da bir ton yerde var, ancak adsense ile çalışıyorsanız dünya geneli veriyor. Partner vermiyormuş. Bu yüzden ordan çeksinler diyor. Olay bu kadar basit. ZAten adamın videosunun normal halleri her yerde var biraz mantıklı olun lütfen

Varya aşırı saçmalımışsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri