Sahte Tık mı ? Norma mi ?

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
3 gündür bende de patlama oldu. Bi tane videom patlama yapmış. Günde 5 dolardan 15 dolara çıktım :D

Arkadaşlar şimdi bu normal mi diyorsunuz ne diyorsunuz ne yapmalıyım ? Aynı hızda devam ediyor..

Tıklar az diye üzülen adam ben.
Tıklar fazla diye üzülen adam sen. Adamsın. bana yolla azcığını. :)

[MENTION=2908]MPVH[/MENTION] Aldığın izlenime göre tık az bile , Millet burda o kadar izlenim alıyorum neden tık yok diye feryad ediyor :D için rahat olsun arada olur öyle şeyler , tıkların bol ve daimi olsun kardeşim :)

[MENTION=2908]MPVH[/MENTION] Aldığın izlenime göre tık az bile , Millet burda o kadar izlenim alıyorum neden tık yok diye feryad ediyor :D için rahat olsun arada olur öyle şeyler , tıkların bol ve daimi olsun kardeşim :)

Allah rası olsun kardeşim sağol cümleten inş.

Şimdi sevineyim o zaman derken tbm düşüşe gecti

izlenim 217k tık 1312 tmb 6 dan 4 düştü son bir saatte 3 e düşmeden günü böyle kapatsa bari.

bende 10-15 k izlenime 750 tık falan geliyor sizin 150 k izlenime bence az tık gelmiş, muhtemelen kategori farkındandır.

Biz 20k görüntülenmeye 1k tık alıyoruz hocam.8 katı daha çok görüntülenme var ve neredeyse bir o kadar da düşük tık :)

Arkadaşlar Son 3 gündür 150 bin ortalama izlenme ile sırasıyla

322 Tık
611 Tık
ve bugün ise 968 tık almıs durumdayım su saate kadar tık 8 dk da 30 ortalama ile artıyor izlenme 164k

Acaba bu sahte tık mı yoksa gerçekmi şüphe etmeye basladım adsense saldırı olabilir mi Web sitelerinde yapılan adsense reklamlarına yapılan türden.. Adsensemiz banlanmasın şimdi birde kanal kaybetmeye alıştık ama giderse adsense ve 300 euro yanacak :S

Hocam şakasız 150k izlenime minimum 3000 tık olması lazım, tıkların çok çok düşük birde çoktur diye yakınıyorsun:D

100 bın en normalde 1600 ile 1900 arası tık yapması lazım...
problem olmaz normal yani seninkisi ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri