Bendede senin izlenimin yarısı kadar TIK![]()
![]()
![]()
Ahaha çocuk gibisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahaha çocuk gibisinizistemsizce kahkaha attım benim tıkım senin tıkını döver hesabı
Hadi bir çılgınlık yapıp bunu taksimde kutluyalım![]()
Arkadaşlar şimdi bu normal mi diyorsunuz ne diyorsunuz ne yapmalıyım ? Aynı hızda devam ediyor..
normal kardeşim gönlün rahat olsun.
Bunları yapmak sıkıntılı mı ?
Evet yaptım internet reklamlarından bazılarını ve gayri menkul reklamlarından bazılarını engelledim ayrıca google'a ait linklerde engelli
[MENTION=2908]MPVH[/MENTION] Aldığın izlenime göre tık az bile , Millet burda o kadar izlenim alıyorum neden tık yok diye feryad ediyoriçin rahat olsun arada olur öyle şeyler , tıkların bol ve daimi olsun kardeşim
![]()
Bende 77kda 4,800 senin kategori nedir ? To düşük aslında
Arkadaşlar Son 3 gündür 150 bin ortalama izlenme ile sırasıyla
322 Tık
611 Tık
ve bugün ise 968 tık almıs durumdayım su saate kadar tık 8 dk da 30 ortalama ile artıyor izlenme 164k
Acaba bu sahte tık mı yoksa gerçekmi şüphe etmeye basladım adsense saldırı olabilir mi Web sitelerinde yapılan adsense reklamlarına yapılan türden.. Adsensemiz banlanmasın şimdi birde kanal kaybetmeye alıştık ama giderse adsense ve 300 euro yanacak :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.