Sahtekarlara Dikkat!!! virüs saldırısı var...

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
Truva altı ( trojan ) = pc ninizde var olan bilgilerin yanı sıra klavyede bastıgınız her tuşu, ekran göruntunuz hatta web kameranıza dahi ilişebilecek bir virüstür.

son zmanlarda youtbe ile kazanç salıyanlara karsı bu tarz virusler göndererek bilgisayarlarına sızıp youtube hatta adsensenizi çalmaya çalışan şahıslar türemiştir.

forum üyesi vbullyplus nickli şahıs bu tür virüs saldırılarında bulunmaktadır. sizde karşılastıgınız bu tarz üyeleri afişe etmeniz herkes acısından faydalı olacaktır.

bu tar virüs trojan saldırılarına karsı koymak aslında cok basıttır. yapmanız gereken

1: bilmediginiz kişelerden exe uzantılı scr ve buna benzer sacma uzantılı hiç birsey almayın pc nize.

2: bir web sajfası aracılıgı ile bir video görüntüsü gibi bir paylasım sonucu videoyu izlemeye çalıstıgınızda fash player güncellemesi istedigi taktirde kesinlikle güncelleme yapmayınız. güncelle dediginiz anda bilgisayarınıza virüs bulasır.

3: 2. secenekteki yontemınız benzeridir aslında buda java uygulama için güncelleme isteycektir kesinlikle RUN (günceleme) tusuna basmayın.

4: çok profosyonel virusler vardır bunları engellemek içinde anti keylogger programı kurarak pcnıze bu tarz saldırıları engellıye bilirsiniz. ( bu tarz profosyonel çalısan insanlarda emek hırsızlı yapmazlar, yapanıda allah bildigi gibi yapsın. )

bahsetigim şekilde bir saldırıya ugrasmıs olabılr ve fark etmemiş olabılrısınız. eger bu yukarda yazılanların bırıne maruz kaldıysanız kesınlıkle pc nize format attırın.

not: bu tarz trojan virusleri nerdeyse hiç bir virüs programı virüs diye tanımaz. taki bu trojan virüsler güncelligini kaybedene kadar.

Herkese hayırlı bol kazançlar...

Kesinlikle arkadaşlar bunlara dikkat edin bugün başıma geldi o kişide sitede zaten ban yedi hesaplarınız çalınabilir facebook virüs girer olmadık videolar paylaşırlar yazıyı dikkatli okuyun
abi sağol yazı için

Benim adsenseye tel kodu girmeden kimse ulaşamıyor adsensenizin güvenliğini olabildiğince yüksek tutun derim.

yaw ben o run olayını kullandım nortonla taratıyorum birşey bulmuyor ama sakıncası var mıdır acaba ? bayağı oldu o olayı kullanalı

---------- Mesaj saat 02:12:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:11:12 civarında gönderildi. ----------

Benim adsenseye tel kodu girmeden kimse ulaşamıyor adsensenizin güvenliğini olabildiğince yüksek tutun derim.

bunu nasıl ayarlıyoruz ?

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] adlı arkadaşımızın başına geldi herkes dikkatli olsun arkadaşlar bir virüs yüzünden adsense hesap güvenligi için crazykanka61'in tüm kanallarını ve aynı anda adsensenide kapattı buna göre dikkatli olalım...

yav bizim insanımız neden kudurmak zorunda... Bir doğru dursalar. bu kadar mı kolay hak yemek ya :S valla arada log out oluyor hesaplar korkmuyor değilim bende :D

arkadaşlar hack virüs vs.. gibi konularda uygun bi zamanda toplu skype konferansı yapabiliriz.. neyin ne olduğunu anlatabilirim eğer isterseniz

yaw ben o run olayını kullandım nortonla taratıyorum birşey bulmuyor ama sakıncası var mıdır acaba ? bayağı oldu o olayı kullanalı

---------- Mesaj saat 02:12:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:11:12 civarında gönderildi. ----------

bunu nasıl ayarlıyoruz ?

adsenseye giriş yap alttaki linke tıkla

https://security.google.com/settings/security?hl=tr

2 adımlı doğrulama yı aç Telefon bilgilerini felan gir

yav bizim insanımız neden kudurmak zorunda... Bir doğru dursalar. bu kadar mı kolay hak yemek ya :S valla arada log out oluyor hesaplar korkmuyor değilim bende :D

ondan hariç [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] bizim arkadaşımız ve onun kanallarını gitsin onu düzeltirdi yine ama arkadaşın adsenseside gitti boşu boşuna kolay degil adam herşeyi oturtmaya başlamıştı biranda 0 oldu... Adsenseye olabildigi kadar güvenlik koyun tel nosu yedek hesap yöneticilik ayarlarını yapılandırmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri