Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağol, senindedolar işareti beyaz yanmaya başlasa başlayacazda yüklemeye...
yemeğimizide yedik hadi bakalım yüklemeye devam![]()
orası neresibiz daha yemedik
istanbul davulcu abiler çoktan geçti![]()
bizdede geçtide son ana kadar değerlendiriyorumKonyadayım
ne fark ederki sadece inceliyor sonuçta şimdide yüklesen incelenecek 1 ay sonrada yüklesen incelenek fark yoküstelik yavaş yavaş açılıyor dolar işareti.
inan dolar işareti yanmadan bir şey paylaşasım gelmiyor.. haber kanalıma video attım ertesi gün 19 bin izlendi hala inceleniyor 3 gündür moralim bozuldu daha öncede böyle oldu 100 bin izlenen videoma
kötü bir durum anlıyorum ama pes etme bence geçenlerde forumda paylaştım iki tane 200 bin ve 100 binlik videolarımda para kazanma devre dışı kaldıbence paylaşmaya devam et açılır elbet
![]()
öyle yapıcamda bi kerede o kadar fazla izlendi ama çok para kaybı oldu moral bozucu.. yüklemeye başlarım sabahtan![]()
Bu dolar işare yansa bela yanmasa bela geçen bir videom patladı dolar işareti açık ama reklam yok![]()
вαттυѕαу;48960' Alıntı:Video uzun video ise , Gösterim içi reklamları ve gösterim sonrası reklamları kapat , 05:00,15:00 Gibi olandan bahsediyorum onu kapat , para kazanma devredışı bırak tekrar aktif et reklamlar çıkar .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.