Sahur Vakti

Spamciyiz

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Tüm Oruç Tutcak Arkadşların Orucu Kabul Olsun

Afiyet Olsun

sağol, seninde :) dolar işareti beyaz yanmaya başlasa başlayacazda yüklemeye...

ne fark ederki sadece inceliyor sonuçta şimdide yüklesen incelenecek 1 ay sonrada yüklesen incelenek fark yok :) üstelik yavaş yavaş açılıyor dolar işareti.

inan dolar işareti yanmadan bir şey paylaşasım gelmiyor.. haber kanalıma video attım ertesi gün 19 bin izlendi hala inceleniyor 3 gündür moralim bozuldu daha öncede böyle oldu 100 bin izlenen videoma

inan dolar işareti yanmadan bir şey paylaşasım gelmiyor.. haber kanalıma video attım ertesi gün 19 bin izlendi hala inceleniyor 3 gündür moralim bozuldu daha öncede böyle oldu 100 bin izlenen videoma

kötü bir durum anlıyorum ama pes etme bence geçenlerde forumda paylaştım iki tane 200 bin ve 100 binlik videolarımda para kazanma devre dışı kaldı :) bence paylaşmaya devam et açılır elbet :)

kötü bir durum anlıyorum ama pes etme bence geçenlerde forumda paylaştım iki tane 200 bin ve 100 binlik videolarımda para kazanma devre dışı kaldı :) bence paylaşmaya devam et açılır elbet :)

öyle yapıcamda bi kerede o kadar fazla izlendi ama çok para kaybı oldu moral bozucu.. yüklemeye başlarım sabahtan :D

Bu dolar işare yansa bela yanmasa bela geçen bir videom patladı dolar işareti açık ama reklam yok :)

Video uzun video ise , Gösterim içi reklamları ve gösterim sonrası reklamları kapat , 05:00,15:00 Gibi olandan bahsediyorum onu kapat , para kazanma devredışı bırak tekrar aktif et reklamlar çıkar .

вαттυѕαу;48960' Alıntı:
Video uzun video ise , Gösterim içi reklamları ve gösterim sonrası reklamları kapat , 05:00,15:00 Gibi olandan bahsediyorum onu kapat , para kazanma devredışı bırak tekrar aktif et reklamlar çıkar .

hallettim zaten izlenme aldıktan sonra sorun çözüldü :) yani paralar gittikten sonra açıldı :)

Daha 25 dakikam var benim Allah hepinizin oruclarini kabu letsin arkadaslar..Ben Bi sigara daha yakayim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri