Şaka Gibi! Tamamen Özgün Kanal Ban Yedi!

Yavaş yavaş hergün 100-150 izlenim anca alıyordu bu arada video yöneticisinde hala yeşil dolar işareti ve iş ortağı doğrulandı yazısı var ama para kazanma kısmı kırmız ıduruyor?

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:49 ----------

pardon hocam görmedim. forum sitesinde paylaştım normal eylence bölümünde uzunlukları 1-1.5 dakika çeşitli bilgiler tarzındaydı.

dostum adsensen banlandı dımı yanlıs anlamadık

dostum adsensen banlandı dımı yanlıs anlamadık

Evet hocam adsense kapatıldı youtube kanalım açık hala youtube da video yöneticisinde yeşil dolarlar var iş ortağı doğrulandı yazısı var sadece durum kısmında para kazanma kırmızı yanıyor.

dostum bısey sorcam,
vıdeolarını youtube harıcı bıryerde paylastın mı
video uzunlugu neydı
esın dostun kanalını bılıyormuydu

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

dostum kendı gorusun saygı duyuyorum ama saçma geldı bana

8 senedir web siteleriyle uğraşıp o sitelerde reklam yayınlayan biriyim.Bilmediğin için sana saçma gelebilir.Ayrıca bu benim fikrim değildir.r10'a gir orda bu işi benden çok daha eskiden beri yapanlar dahil birçok web sitesi sahibinin ortak görüşüdür bu.

Adsense konusunda bu forumda çok fazla safsata var.

Eğer bir hesap geçersiz tıklamadan kapandıysa iki seçenek vardır.

1-Kendisi ya da başkaları kasıtlı tıklama yapmıştır
2-Yapılan tıklamalar, sayfayı hemen tıklama oranına bağlı olarak geçersiz tıklama olarak sayılmıştır.Geçersiz tıklama oranı yüksek olan hesaplar da kapatılır.

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

İyi de hocam o google ın kendi öz salaklığı abuk subuk reklamlar veriyor ilgi çekici başlık koyuyor millet açıp beğenmeyince kapatınca benim suçum ne burada

Sen de haklı olabilirsin.Ama bir de şu tarafı var.Reklam veriyorsun ama hiç kazancın olmuyor, daha fazla reklam verir miydin o mecraya?

Valla hocam ben dahada adsense çalışmam ilk işimden pişman ettiler beni ben de google ı akıllı bişey zannederdim gidip başkasının kanalına saldırsın millet o zaman ne saçma birşey bu.

Arkadaşlar farkında değiliz hiç birimiz ama benim gözüme bir şey çarptı. Toplu adsense banlarında da bu tip konular okumuştum. Hatta kuzenlerim de aynı şekilde ban yemişti. Şunu farkettim ki çoğunun ortak noktası aynı. "Resimlerden slayt yapmak" Bence google bundan rahatsız oluyor. Altyazısız konuşmasız slaytlardan farkettiklerini silip süpürüyor.

8 senedir web siteleriyle uğraşıp o sitelerde reklam yayınlayan biriyim.Bilmediğin için sana saçma gelebilir.Ayrıca bu benim fikrim değildir.r10'a gir orda bu işi benden çok daha eskiden beri yapanlar dahil birçok web sitesi sahibinin ortak görüşüdür bu.

Adsense konusunda bu forumda çok fazla safsata var.

Eğer bir hesap geçersiz tıklamadan kapandıysa iki seçenek vardır.

1-Kendisi ya da başkaları kasıtlı tıklama yapmıştır
2-Yapılan tıklamalar, sayfayı hemen tıklama oranına bağlı olarak geçersiz tıklama olarak sayılmıştır.Geçersiz tıklama oranı yüksek olan hesaplar da kapatılır.

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

Sen de haklı olabilirsin.Ama bir de şu tarafı var.Reklam veriyorsun ama hiç kazancın olmuyor, daha fazla reklam verir miydin o mecraya?

dostum ıyı demıssınde burda aslında youtubedan bahsedılıyor.bence politika web site reklamlarıyla tamamen alakasız.video bası reklamları ızlenım tık sayılıyor.video ıcı reklamlarda gosterımden sayılıyor.web site reklamlarıyla karıstırmamak lazım.

dostum ıyı demıssınde burda aslında youtubedan bahsedılıyor.bence politika web site reklamlarıyla tamamen alakasız.video bası reklamları ızlenım tık sayılıyor.video ıcı reklamlarda gosterımden sayılıyor.web site reklamlarıyla karıstırmamak lazım.

Son kez yazıyorum, eğer söz konusu adsense ise kurallar aynıdır.Reklamı nerde yayınladığının hiç önemi yoktur.Zaten kaydolurken kabul ettiğin şartlar aynıdır.

İzlenimler tık sayılmıyor sen reklama tıklayıp siteye gidersen o tık sayılıyor.Onun dışında geçersiz tıklamanın manası açıktır.

https://support.google.com/adsense/answer/16737?hl=tr

Adsense hesabina girermisin. Hesabinin kapatildigi ile ilgili yaziyi ss lermisin. Adsense ama yt kanal degil.

Adsense hesabina girermisin. Hesabinin kapatildigi ile ilgili yaziyi ss lermisin. Adsense ama yt kanal degil.

dWbG5L.png

Hocam eger sen bu slaytlarda +18 felan kullanmadiysan, reklamlara tiklasinlar diye ese dosta yazmadiysan ve gercekten videolar slayt bile olsa özgünlügünü katabilmissen itiraz et acilma ihtimali var. Hatirliyormusun birde tbm ve tik oranlarini acaba?

İtiraz ettim. Hatırlamıyorum hocam :/

Özgün bir kanalınız varsa kesinlikle PARTNER.

Çok geçmiş olsun hocam neler hissetiklerinizi anlayabiliyorum.

Mantıklı bir sebep bulmak zor. Özgünsen ki inanıyorum özgünsün milyonlarca sahte kanal var. Yani bunlar dururken 33 aboneli kanalın gümlemesi çok rezalet bir olay. Yani içeriğinin %100 olması önemli değil. Ya birileri kasten tıkladı ya da adsensin saçma süzgeçlerinden birine şanssızca takıldın. Sonuna kadar itiraz et. Otomatik mesaj gönderceklerse yine itiraz et doğru düzgün iletişime geçinceye kadar itiraz et.

Google'a:Çalışanın azsa çalışan al google! Ezbere 3-5 cevabınız var her sorunu olan kişiye aynı teraneleri gönderip duruyorsunuz. Firma çok büyük ancak destek kısmı çok rezil.

Hayır hocam etiket bile koymadım ben başlıkta örneğin dünyanın en büyük 10 hayvanı yazardı etikete dünyanın,en,büyük,on,hayvanı bu kadar başka etiket koymazdım başka kanalım bile yok ki 1 tane bu vardı. 3 haftadır günde 1 video hazırlayıp atıyordum. yavaş yavaş ilerliyordum.

sanırım dünyanın en büyük hayvanlarından biri kendini belli etmiş :). şaka maka türk içerik sakat hep ya.
geçmiş olsun hocam. düzelelirde iyi haberleri yazarsın burdan. hırsız düzanbaz kazanıp burda hava atıyorda sen mi kaznamıyasın üzüldüm gerçekten.

İnşallah düzelsin direk adsense den çıkıp partnere geçeceğim.

Geçmiş olsun kardeş, inş. açtırabilirsin.
Spam koymaz belki ama Allah kimseye özgünden yana sıkıntı yaşatmasın.

harbiden yazık olmuş ya özgün kanal yüzünden neden kapatırlar ki onca spam kanal varken geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri