Saldırı İçin Özür Diliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kinq

Yasaklanmış
Öncelikle Bol Kazançlar Beyler.
yayındayken , bir $aldırı başlattım . botnet $aldırı$ı diye adlandıralım. hack değil , ama etkili $aldırıdır. şimdi $aldırı konu$unu bi kenara atıp içeriğe gireyim.

14 yıldır bilişim güvenliği uzmanlığı yapıyorum ve $iber $uçlarla Mücadele Derneğinede üyeyim. bunuda geçtim , gelirim maaş olduğu için , pek bir geçim elde edemiyorum. h.a.ck işinden çok iyi para kaldırma fır$atım oldu , ama değerlendirmek i$temedim . ( Haram ) diye.. bizde helal parayı $eçtik. şimdi bu işe gelince , biyerde duydum ama pek inanmadım. düşündüm ki belki bende bi kaç kuruş kazanırım dedim , ama baktım ki beceremiyorum. bide burayı gördüm üye olmak i$tedim , $i$tem r10'a benzemiş . bana göre yanlış bişe. heryerden üye çekilme$i gereklidir diye düşünüyorum. ve $e$imizi duyuramıyınca , $erkan abiye ulaşamayınca , mecburen $aldırıyı gerçekleştirmek zorunda kaldım. ve emin olun , hayatımda yaptığım 1-2 $itedir bu $aldırı . türkiyedende ilk bura$ı oldu. mecburdum anlayın artık.. tekrardan özür diliyorum $ite yöneticilerinden ve üyelerinden. allah'a emanet olun. napalım kı$met değilmiş bizimde para yememiz....

Üyeliği Ben Verdim çok istiyormuş umuram şuç olmaz

eline synflood programı alan heykır updown vps alan ddos cu , özenenlerde bilgi işlem uzmanı oluyor.

Gelişini tamamlayamayan ergen ötesi yok.

Sevgili arkadaslar.Ne olursaniz olun,kim olursaniz olun basbakanda olsaniz,Dunyanin lideride olsaniz once Adam olun.

Ozur dileyeceginzi birseyide yapmayin..
[MENTION=1941]Kinq[/MENTION] Youtube kanali uzerinden mesajlasmamizi hatirlarsan 5-10 dk once,saldiriyi sakin kesme KAPALI KALSIN FORUM umrumda olmaz,sana kolay gelsin istedigini yap demistim hatirlarsan.

Yaptigin hic birsey umrumda olmaz,ister saldiri yap,ister omur boyu saldiriyi kesme,Ddos degil en babasini yap inan bana umrumda olmaz.Bunca kisinin hakkina,emegine girmis olursun,vebaline girmis olursun baskada bunun yaninda Ego Tatmininden baska birsey kazanamazsin..

Benim boyel islere,boyle durumlara nasil karsi ciktigimi bilen,nasil sevmedsigimi bilen,karekterimi bilen kisilersiniz az cok.Ve bunu yapiyorsunuz.

Ustelik Copyright,uyeligi ben verdim diyorsun,cokdan uye bu kisi burda,ve bu kisi uyelik verin diyerek saldiri yapacam diye mesajlar yaziyor.Bu ne anlamadim ben bi anlatirsan sevinirim.

Ayrica bunu acikca soyluyorum bak,Bu mesajlari okuyun,yazin,ve Ozellikle [MENTION=1941]Kinq[/MENTION] Cok sey okumusun,Cok seyde bilgin var ama hicmi hic terbiye almamissin.Kufurlu konusmalar millete bana hakaretler.

Ve bunca seyin yaninda birde cikmis ,Yani inanamadim konuyu gorunce,buna acik yureklilik,durustlukde denmez,resmen terbiyesizlik,yussuzluk yani hic utanmadanda bu konuyu acmisin..

Bak sevgili kardesim su sozumu iyi oku,her ikinizin uyeliginide komple siliyorum 10 dk icinde.Ister saldiriyi bir omur boyu kesme,ister elinden geleni ardina koyma.Ve yine soyluyorum,Umrumda bile olmaz forum,varsin kapansin.Inan umrumda olmaz,hic bir emegim hic birseyim,ama sunu bilki,burda ekmek yiyen,burda bir is ogrenipde eli para goren,evine ailesine katki saglayan,bilgi edinen herkesin Ote dunyada ve bu dunyada beddualari,iki elleri yakandan dusmez..

Bu son mesajimdir asla hic bir mesajiniza da cevap vermem,verecek bir karekter yok cunki karsimda..

Saygilarimla.

Uyeliklerinizi geri actim,Sirf mesaj yazdi ve banladi demeyin diye,yonetici arkadaslarda banlamasinlar.Mesaja olduklari gibi,karekterleri gibi yazinlar,gercek kimliklerini yansitsinlar,zaten ben 10 dk sonra komple silecegim uyeliklerini.Kimse bir islem yapmasin.

Benden bu kadar arkadaslar.Yolunuz acik olsun.Hic istemedigim seyleri yazdirip hic istemedigim ban durumunu bana kullandirtiyorsunuz.

Son kez sun usoylemek istiyorum,ne olursaniz olun,kim olursaniz olun,hangi iste profosyonel olursaniz olun,Oldugunuz gibi ,adam gibi insan gibi insan olun.Yasinizin adami olun..

Butun giris yaptiginiz ip adresi,butun multi uyelikleriniz,multi uyeliklerinizin hepsinin Turk telekom cikisli ip adresleri alindi,bilgiler yazilariniz mesajlariniz hepsi kaydedildi ve resimleri cekildi.

Yarin yada Hafta basi butun bu bilgiler ile Direk Faruk istanbulda savciliga gidip 1 avukat tutup ne gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa yapacagiz.Varsin 1 aylik youtube kazancida bu ise gitsin,3 ayligi gitsin hic onemi yok.Ama sunu bilinki,Size ulasana kadar bu iplerden bilgilerden multi uyelikle aldiginzi maillerden uye isimlerinden sizinle yaptigim cok onceki skype gorusmelerinden maillerden tutun hepsini tek tek dokup ortaya kapiniza polisi getirecegim..

Saygilarimla Gorusmek uzere..

DDoS program bulan, Syn Flood öğrenen Hacker olmuş :) Muhammed'in dediği gibi;

Hacker olduğunuzu sanmıyorum sadece DDoS ile gerçekleştirmiş, 2-3 pc ile yapmışsınız. IP'nizi vs. bulmak zor değil yani.
İfade verirken sizi merak ediyor olacağım :) Videosunu çekip Youtube'a mı atsak ? :D :D
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abinin de dediği gibi, bu forumda emektar ve emekçiler var. Kimse kimsenin hakkını yemez, yiyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri