Salih reisin dünyası Nasıl bu kadar başarılı

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu saatten sonra boyle bir kanal acip ugrassam olur mu tutar mi sizce ayrica bunun icin ortalama aylik giderim ne olur sizce

Bu saatten sonra boyle bir kanal acip ugrassam olur mu tutar mi sizce ayrica bunun icin ortalama aylik giderim ne olur sizce

Kanalın tutması için sağlam bir bütçe lazım en az 200k bana göre ve sağlam bir ekibin olmalı sosyal medya montaj kurgu vs. bu arada Adıyaman ın neresinden hcam?

Kanalın tutması için sağlam bir bütçe lazım en az 200k bana göre ve sağlam bir ekibin olmalı sosyal medya montaj kurgu vs. bu arada Adıyaman ın neresinden hcam?
Naptın hocam 200k onlarca bu şekilde kanal var herkes 200k bütçe ile başladı

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam resmen çuvalla para alıyor.
İlk attığı videoları hatırlıyorum da çer çöp ne bulursa çekip atıyordu adam.

Hocam ya şimdi ya da asla. Aklınızda varsa hemen girişin. Böyle çok para vaad eden işlere çok kişi atlar, işler çığırından çıkar. Dikkatler çekilir ve YT güncelleme getirir. Olay elsa, spider man jokere dönmeden yapacak olan yapsın derim

bütün akrabalar milyon abone ve milyonlarca izlenimlere sahip kanalları var gerçekten çok ilginç 1 haftadır bunlara taktım kafayı

enisteleri falan akraba kim varsa cocuklarıyla yt basladı o kanallarda baya büyüdü galiba salih reisin galiba abonesi 10 milyonu gecmis durumda

Az yakar çok kaçar :D A++ Buzdolabı özelliği gibi :D

Enbüyük eser :D adamın kanalına dislike atanlar :D

jg3zgg.png

200k da çok para en çok da video edit işlerinden korkuyorum başlangıç için bu parayı veremem zaten 200k param olsa hiç yt ile uğraşmam.adıyaman merkezde kalıyoruz şuan malatyada çalışıyorum

200k da çok para en çok da video edit işlerinden korkuyorum başlangıç için bu parayı veremem zaten 200k param olsa hiç yt ile uğraşmam.adıyaman merkezde kalıyoruz şuan malatyada çalışıyorum

Başlangıç için 200kya falan filan gerek yok. ekibe de gerek yok. sahil reyisin dünyası kanalının sahibi sıvacılık yapıyordu çorumda. ilk olarak sıvacılıkla ilgili, inşaatla ilgili videolar paylaşıyordu. sonra işin içine çocuklarını da dahil etti dandik dundik videolar çekiyordu. sonra bu slime furyası oldu en az 50-60 tane slime videosu çekti çocuklarıyla. yok yeşil slime, yok en büyük slime, yok slime patlatma vs. ondan sonra kanalı aldı başını gitti zaten. şu an ayda trilyonlar kazanıyor youtube'tan.. ve hala ekibi de yok. kızı gamzeyle editliyor videoları.

bir ara bot bastılar diye iddia lar çıkmıştı ve yeni kanala geçmişlerdi o kanaldaki bütün videoları silmişlerdi.

Başlangıç için 200kya falan filan gerek yok. ekibe de gerek yok. sahil reyisin dünyası kanalının sahibi sıvacılık yapıyordu çorumda. ilk olarak sıvacılıkla ilgili, inşaatla ilgili videolar paylaşıyordu. sonra işin içine çocuklarını da dahil etti dandik dundik videolar çekiyordu. sonra bu slime furyası oldu en az 50-60 tane slime videosu çekti çocuklarıyla. yok yeşil slime, yok en büyük slime, yok slime patlatma vs. ondan sonra kanalı aldı başını gitti zaten. şu an ayda trilyonlar kazanıyor youtube'tan.. ve hala ekibi de yok. kızı gamzeyle editliyor videoları.
O kadar para kazanıp bir ekip işi yapması gerekirdi. Farklı kamera açıları, profesyonel çekim adam nasıl olsa izliyorlar kafası var.

Ben şans olduğunu düşünüyorum. 200k verseniz hiç kazanamayabilirsinizde.

İzlenme istatistiklerine baksan %80-90 arası önermelerden gelmiştir.

O kadar para kazanıp bir ekip işi yapması gerekirdi. Farklı kamera açıları, profesyonel çekim adam nasıl olsa izliyorlar kafası var.

Ben şans olduğunu düşünüyorum. 200k verseniz hiç kazanamayabilirsinizde.

İzlenme istatistiklerine baksan %80-90 arası önermelerden gelmiştir.

profesyonel ekip bazı işlerde olmalı, bazılarında olmamalı. Çünkü bazı işlerde işin amatörlüğünü doğallığını ve samimiyetini bozabiliyor.

Bende şuan malatya dayım ve malatyalıyım :))

Kızıyla ediliyorlarsa videoları helal olsun eğer arter efectle falan yapıyorsa kendisi tebrik ediyorum ben beceremedim [emoji16]

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Buda 5 aylık kanal..Bu tarz animasyon yapanlar aç kalmaz..

https://www.youtube.com/watch?v=HPmcQuOIOEQ
Bunları hangi program ile yapabiliriz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri