Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kanalını izledim takip ettim ve çalıştığı partner şirketimi yoksa destek aldığı şirketmi kendilerimi günahını almak istemem ama çıkan sonuçlarda üzülerek söylemem gerekirse +18 sitelerinde başlıklarının url sini kullanarak trafik sağlıyor. ***** kanalları ve diğer normal kanal trafiklerinden başlığını güçlendirerek kendi kelimesinde rakipsiz yapıyor ve dünyada hiç bir kanal salih reis kadar başarılı olamamıştır kısa süre içinde açtığı birkaç kanal var ve hepsinde başarıya kısa zamanda ulaştı ve sülalece bu işi yapıyorlar famili games vb en az 30 akraba kanalı var üzerine birçokta sahte kanallarıyla destek sağlıyorlar. ama eğer ***** kanallarından link çıkışlarını kendileri yapıyorsa yazıklar olsun derim ama bilinçsiz anlaştığı şirketler yapıyorsa bir an önce linkleri kaldırmasını tavsiye ederim. dünyada bir türk insanının youtubeyi parmanda oynatması gerçekten bir başarı helal olsun aramızda okadar yazılımcı sosyal medyacı var kimse onun başarısına ulaşamadı sistemini çözemedi tebrikler.
2 senedir youtube'talar nerden baksan 500.000$ 'dan fazla para yapmışlardır
Çamur atmayı bırakın. Adam işini profesyonel olarak yapıyor.
![]()
Cennete taşınmış adamlar...Para var Huzur var![]()
Cennete taşınmış adamlar...Para var Huzur var![]()
aynen öyle hangi şehir acaba burası çok güzel gözüküyor bahçe ortam felan mis![]()
Konuyu hortlatayım yanılmıyorsam kanal patlamış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kanalın toplam izlenimi 5 milyar idi, bgbg 5 lira olsa 25 trilyon Türk Lirası eder
Konuyu hortlatayım yanılmıyorsam kanal patlamış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilip bilmeden iftira atmayın arkadaşım ya ne ***** sitesi ne**** trafigi. insanlar çalışıyor kazanıyor yap aynı kalitede video seninde izlensin.
Bide üzülerek sonuç çıkarmış töbe estağfurullah
Ben kanalını izledim takip ettim ve çalıştığı partner şirketimi yoksa destek aldığı şirketmi kendilerimi günahını almak istemem ama çıkan sonuçlarda üzülerek söylemem gerekirse +18 sitelerinde başlıklarının url sini kullanarak trafik sağlıyor. ***** kanalları ve diğer normal kanal trafiklerinden başlığını güçlendirerek kendi kelimesinde rakipsiz yapıyor ve dünyada hiç bir kanal salih reis kadar başarılı olamamıştır kısa süre içinde açtığı birkaç kanal var ve hepsinde başarıya kısa zamanda ulaştı ve sülalece bu işi yapıyorlar famili games vb en az 30 akraba kanalı var üzerine birçokta sahte kanallarıyla destek sağlıyorlar. ama eğer ***** kanallarından link çıkışlarını kendileri yapıyorsa yazıklar olsun derim ama bilinçsiz anlaştığı şirketler yapıyorsa bir an önce linkleri kaldırmasını tavsiye ederim. dünyada bir türk insanının youtubeyi parmanda oynatması gerçekten bir başarı helal olsun aramızda okadar yazılımcı sosyal medyacı var kimse onun başarısına ulaşamadı sistemini çözemedi tebrikler.
Kardeşim ben bütün youtuberların taktiklerini takip ettim inceledim araştırdım mesajımı iyi oku anla bilip bilmeden konuşma sende analiz etme kabiliyetin olsa bakarsın algoritma ve yapay zeka nedir öğren benimle ona göre konuş boşa laf atma.
r10 da açtığım konuları oku çaylaklık yapma bana
Kardeşim ben bütün youtuberların taktiklerini takip ettim inceledim araştırdım mesajımı iyi oku anla bilip bilmeden konuşma sende analiz etme kabiliyetin olsa bakarsın algoritma ve yapay zeka nedir öğren benimle ona göre konuş boşa laf atma.
r10 da açtığım konuları oku çaylaklık yapma bana
Haklısın arkadaşım sen. Ben bilmiyorum sen biliyorsun.
Youtubede 5. yılım 1 milyon aboneli ingilizce özgün,150 bin aboneli arapça özgün, ispanyolca ve almanca özgün kanallarım var.
Türkçe 400 bin aboneli özgün çocuk, 150 bin aboneli özgün 5 yaş altı için kanallarım var günlük izlenimim 3 milyonun üzerinde.
Hiç bir kanalım spam değil ama sen biliyorsun ben değil.
Haklısın arkadaşım sen. Ben bilmiyorum sen biliyorsun.
Youtubede 5. yılım 1 milyon aboneli ingilizce özgün,150 bin aboneli arapça özgün, ispanyolca ve almanca özgün kanallarım var.
Türkçe 400 bin aboneli özgün çocuk, 150 bin aboneli özgün 5 yaş altı için kanallarım var günlük izlenimim 3 milyonun üzerinde.
Hiç bir kanalım spam değil ama sen biliyorsun ben değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.