Samet Demir denen sahtekar burdamı ?

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemocan03

Kayıtlı Üye
samet demir kardeş buyuk bi ihtimal bu forumdasın. sahte telif atmak çok iyi demi. ismin türk cismin türk o yabanci videoları senmi çektin de telif atıyorsun... % 100 yabancı videolar gel burayada orda anlatılan iki kelime anlat yabancı dil konusarak

DavacıAlaatin61
TemsilciSamet Demir
Davacı E-postası[email protected]

kanal :-

arkadaslar 3 tane vıdeoma birden telif gelmiş 3 hakkı doldurmus buluyormuyum sımdı ben aynı seferde geldıgı halde ??? [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ordamısın YTT komutanı

Cevap: samer Demir denen sahtekar burdamı ?

Böyle çakallardan nefret ediyorum ya. Arkadaş bırak işte herkes kazanıyor niye telif atıyorsun ki dimi.. İndirirler bu kanalı yakında sen merak etme dostum.

samer demir kardeş buyuk bi ihtimal bu forumdasın. sahte telif atmak çok iyi demi. ismin türk cismin türk o yabanci videoları senmi çektin de telif atıyorsun... % 100 yabancı videolar gel burayada orda anlatılan iki kelime anlat yabancı dil konusarak

DavacıAlaatin61
TemsilciSamet Demir
Davacı E-postası[email protected]

kanal : -

arkadaslar 3 tane vıdeoma birden telif gelmiş 3 hakkı doldurmus buluyormuyum sımdı ben aynı seferde geldıgı halde ??? [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ordamısın YTT komutanı
hayır 1 sayılır ama +15 dakka video yükleyemezsin bidaha + bişe soylemek gerekirse sen kabul edersin veya karşı bildirimde bulunursun tekrar atar kısacası o kanaldan daha fayda gelmez.

Adamın kanalı hoşuma gittim çekeyim kapanmadan :D

arkadaslar bakın vıdeo su

Land Rover Range Rover Evoque 2014 In depth review Interior Exterior

bunu aratıp bakın sahte oldugunu anlarswınız vıdeolar hep yabancı anlatım lutfen bakarmısınız

---------- Mesaj saat 10:56:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:55:50 civarında gönderildi. ----------

Adamın kanalı hoşuma gittim çekeyim kapanmadan :D

cok ıyı ızlenım almıstım ya hemen kendının gıbı telıf atmıs benımkılere

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

arkadaslar bakın vıdeo su

Land Rover Range Rover Evoque 2014 In depth review Interior Exterior

bunu aratıp bakın sahte oldugunu anlarswınız vıdeolar hep yabancı anlatım lutfen bakarmısınız

---------- Mesaj saat 10:56:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:55:50 civarında gönderildi. ----------

cok ıyı ızlenım almıstım ya hemen kendının gıbı telıf atmıs benımkılere

Geçmiş olsun, valla ben telif yemedim daha yersem ağır konuşurum atan hakkında şeref yoksunu insanlar.

ya anlamıyorum kardesım kendın ceksen haklısın ama bunlar hep yabancı vıdeolar yabancılar cekmıs gel ıkı kelıme konus desen konusamaz burda :@

Hayır ne sanıyorlar anlamıyorum senin kanalın kapanınca tüm izlenimler ona mı gidecek ceviz kadar akıl yok bunlarda hem beddua alıyorlar hem küfür yiyorlar

Hayır ne sanıyorlar anlamıyorum senin kanalın kapanınca tüm izlenimler ona mı gidecek ceviz kadar akıl yok bunlarda hem beddua alıyorlar hem küfür yiyorlar

kardes yukarıda verdıgım kelımeyı aratıp bakarmısın araba sektorunde nerdeyse o kalmıs ya bır tek herkese gonderıp zırveye bunlar cıkıyorlar :@ tertemız kanalım gıttı ya

ben yabancı bir diziden 2 telifi ayrı ayrı aynı gün, forumdaki bir arkadaştan yemiştim.o sinirle mesajlarıma şer...siz diye yazdığım için sağolsunlar yönetim tarafından banlanmıştım.

Adam sağlam hırsız ve sağlam telifçi.. Sizden önce yüklediği için telifi çakabilir. buna tabi ki hakkı yok. Youtube şikayet edenden de önce bunu yükleyen var mı diye bakmıyor çünkü. Gelişigüzel iş yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Arkdaşımızın dediği gibi eğer video sana aitse telif yolla hak etmiştir. ama çalıntı malın çalıntısı mı olur ya :D ciddi söylüyorum vakit bulduğumda özgün videolar oluşturcam ve benden çalan olursa 48 saat veririm kardeş bak bu benim silersen sevinirim yok silmezsen hak çalıyosun telif gönderirim mesajı atarım. Yani Türk ün Türk e yaptığını gavur bize yapmıyor.

Hocam o videoyu çeken Türk :D Ben 10 yıldır farklı farklı kişilerin, ırkların İngilizce konuşmasını dinledim, neredeyse eminim Türk olduğuna tonlamasından belli yani. Tek o çok izlenmiş dediğiniz videodaki konuşmalara baktım ama, direk önyargılı davranmamak lazım, gerçekten kendi çektiği videolar olabilir. (Samer Demir kim tanımam etmem yanlış anlaşılmasın :) )

O kanal dan daha hayır gelmez zaten.

Hocam o videoyu çeken Türk :D Ben 10 yıldır farklı farklı kişilerin, ırkların İngilizce konuşmasını dinledim, neredeyse eminim Türk olduğuna tonlamasından belli yani. Tek o çok izlenmiş dediğiniz videodaki konuşmalara baktım ama, direk önyargılı davranmamak lazım, gerçekten kendi çektiği videolar olabilir. (Samer Demir kim tanımam etmem yanlış anlaşılmasın :) )

Hocam şimdi sen söyledin diye dikkat ettim ve bir kaç videoyu izledim. Evet %99,99 videoyu çeken Türk. Konuyu açan arkadaş "gel buraya iki ingilizce kelime anlat göreyim" demiş ama adamın gelmesine gerek yok. İyi ya da kötü zaten anlatmış vdeoda :)

ne yanı arkadaslar bu telıf gercek telıf mı yanı ... sahte telıf degıl bunu mu demek ıstıyorsunuz ?

ne yanı arkadaslar bu telıf gercek telıf mı yanı ... sahte telıf degıl bunu mu demek ıstıyorsunuz ?

Hocam bence videoların zaten profesyonel bir şirket tarafından çekilmediği ve çok büyük ihtimalle bir Türk tarafından çekildiği ortada. Ha şöyle olabilir belki kendisinin değildir başka bir Türk'ten (tanıdığı ya da keşfettiği bir hesap olabilir) de almış olabilir. Ama o belirtmiş olduğun kanal sahibinin gibi duruyor.

Bota bağlıyım kanalı bu arada geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri