O değilde dikkatimi bir şey çekti kanal gizza ya bağlı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazı arkadaşların ki gerçekten çekememezlik. Tostu bu tostçu , tostçudan youtuber mi olur. Sanane kardeşim neden olursa olsun. Son günlerde zaten çok fazla youtube kanallarını suçlama kötüleme vb. konular çok açılmaya başlandı. Gerçekten çekememezlik var. Evet bende çok beğeniyorum diyemem ama SANANE
Bu videoda da gözümle görmedim tam bellide olmuyor bir şey demek istemem ama hiç mi elemana bağıran müşterisine kızan birisi görmediniz. Sanki her yemek yediğiniz yer hijyenli. Adamın belki gerçekten morali bozuktu, videoda da öyle gözüküyor. Yapmayın arkadaşlar !
Nusr-et işini çok iyi ve kaliteli yapan birisi. Bu yorumları yapmadan önce git bir etini ye ondan sonra yorum yap. Tostcu Erol'u ünlü olmadan önce de biliyordum. Bu kadar satışı olmasa da bayabir satışı vardı. Gaziantep'te o kadar tostçu varken bu adam ünlü olması demekki bu adam işini diğerlerinden kat kat iyi yapıyor.Ya herşeyi bırakın bir tostçudun bu kadar konuşulması çok saçma tv kanallarına çıkıyorlar neden tost soruya bak veya kaç yıldır tostçunuz ulan ne kadar saçma ya bu adamla nustretın populer olması aynı şey bizim ülkemizde böyle saçma işleri millet çok seviyor abi yeteneksizsiniz türkiyeyi izleyin yetenek olmayan herşey üst tura çıkıyor tostçunun 300k abonesi var ne yapıyor tost youtuberlara bak hep tostcu erol taklıdı nusret populer oluyor ne yapıyor etı tokatlıyor sacma sapan ıs yapıyor populer bizim ülkemizde yetenekli insanlar hiç olurken saçma sapan şeyler ile insanlar gündem oluyor .
Tostçu Erol = Nusret
Nusr-et işini çok iyi ve kaliteli yapan birisi. Bu yorumları yapmadan önce git bir etini ye ondan sonra yorum yap. Tostcu Erol'u ünlü olmadan önce de biliyordum. Bu kadar satışı olmasa da bayabir satışı vardı. Gaziantep'te o kadar tostçu varken bu adam ünlü olması demekki bu adam işini diğerlerinden kat kat iyi yapıyor.
Hocam bak siz yanlış anlıyorsunuz olayı olay ne kadar iyi veya kötü yaptığı degıl ne yaptığı adam eti almış tokatlıyor kesiyor saçma sapan hareketler yapıyor tv kanalların da youtube da gündem oluyor youtuberlar gidiyor video çekiyor taklit ediyor aynı şekil de tostçu erolda aynısı bu insanların bir yeteneği veyahut önemli eğlenceli birşey yaptığı yok ODEL arkadaşımızın dediği gibi onlar kendilerini birşey sanmıyor biz onları birşey sanıyoruz örnek yeteneksizsiniz türkiyeyi izliyoruz biri çıkıyor resmen yetenek adamın yaptıgı oylamadan tırt cıkıyor baika biri çıkıyor ne bilim cam yıgıyor atıyorum veya karate yapıyor hopluyor zıplıyor hopp sen yeteneksin diye gecırıyorlar anlayacagınız popüler olması gereken kısıler populer olmazken saçma sapan işleri yapanlar populer oluyor .
O zaman suç adamlar da değil bizim insanlarımız da
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.