Samimiyete Kanmayın Tostçu Erol !

o değilde hadi sineği boşver yanına halil söyletmez geldiğinde havalara uçarsın konuşacak kelime bulamazsın, ama gariban biri gelince tabiri caizse şeyine takmazsın oldu olacak adamı dövüp gönderseydi daha iyi olurdur. zaten sinekli tostu yedirdi. bu adamın tostu iyi olabilir ama bu youtuberler neden bu adamı kalaylıyor onu anlamadım çekememezlik değil bu. Orkun ışıtmak evine davet edip video çekiyor orada cici kedi gibi suskun niye adamın 2.4m abonesi var uzun lafın kısası, Ben Tostçu sen youtuber, abonen varsa iyi muamele, yoksa sinekli tostçu abimiz bizim için bir Tostçudur :)

Arkadaşlar Allah Kimsenin Basına Vermesin Babam Akciğer Kanseri Ve Günleri Sayılı Gerçekten Herkesten Özür Dilerim Eğer Bi Hatam Olduysa Herkesten Özür Dilerim.
demiş erol abone kasma değilse allah yardımcısı olsun

ikizler tv der tek gecerim tostcuymus pompaciymis gamer mis millet tuvalete gitse cekip yt ye atiyor anlamadigim genclik neyin kafasini yasiyor ne oluyor abudik gubidik seyler hep trend ayrica bankiniz bana gore yt nin en iyi videosu altda

https://www.youtube.com/watch?v=lbOI0fASw3w

Son düzenleme:
Bazı arkadaşların ki gerçekten çekememezlik. Tostu bu tostçu , tostçudan youtuber mi olur. Sanane kardeşim neden olursa olsun. Son günlerde zaten çok fazla youtube kanallarını suçlama kötüleme vb. konular çok açılmaya başlandı. Gerçekten çekememezlik var. Evet bende çok beğeniyorum diyemem ama SANANE :D
Bu videoda da gözümle görmedim tam bellide olmuyor bir şey demek istemem ama hiç mi elemana bağıran müşterisine kızan birisi görmediniz. Sanki her yemek yediğiniz yer hijyenli. Adamın belki gerçekten morali bozuktu, videoda da öyle gözüküyor. Yapmayın arkadaşlar !

Bazı arkadaşların ki gerçekten çekememezlik. Tostu bu tostçu , tostçudan youtuber mi olur. Sanane kardeşim neden olursa olsun. Son günlerde zaten çok fazla youtube kanallarını suçlama kötüleme vb. konular çok açılmaya başlandı. Gerçekten çekememezlik var. Evet bende çok beğeniyorum diyemem ama SANANE :D
Bu videoda da gözümle görmedim tam bellide olmuyor bir şey demek istemem ama hiç mi elemana bağıran müşterisine kızan birisi görmediniz. Sanki her yemek yediğiniz yer hijyenli. Adamın belki gerçekten morali bozuktu, videoda da öyle gözüküyor. Yapmayın arkadaşlar !

Ben adamın toplamda 1 tane videosunu kısa izlemişimdir ama kalkıp da kimseye ''bu izlenir mi'' ''böyleleri de youtuber oluyor'' vs. yorumlar atmadım malesef ülkede insanların birbirine saygısı kalmadı.

yt bize darbe vurmasaydı acaba bunlardan haberimiz olacakmıydı ! Yapacak birşey olmayınca abidik gubidik şeylerle meşgul oluyor insanlar

Kusacağım artık Tostçu Erol yazısını okumaktan. Partnerini tebrik ediyorum müthiş başarı yaptılar.

Valla yanmış sosis parçası bile olsa o kara şeyi gördün mü oradan alacaksın arkadaş. Yoksa sadece youtube da ünün kalır. Satışlarında yerin dibine girer.. Az dikkat kardeşim az hijyen ya.. Bunları görünce dışarıdan bir şey yiyesi gelmiyor adamın..

yemek içerisinde bir şey çıkmasından nefret etsem de gayet olabilecek bir durum. Adam işini yapıyor. Akşam olmuş. Yorgun bitik. Video çektirdiğine dua etsin arkadaş.

Video çekiyorsun diye tapulu malın olmuyor sonuçta

Ya herşeyi bırakın bir tostçudun bu kadar konuşulması çok saçma tv kanallarına çıkıyorlar neden tost soruya bak veya kaç yıldır tostçunuz ulan ne kadar saçma ya bu adamla nustretın populer olması aynı şey bizim ülkemizde böyle saçma işleri millet çok seviyor abi yeteneksizsiniz türkiyeyi izleyin yetenek olmayan herşey üst tura çıkıyor tostçunun 300k abonesi var ne yapıyor tost youtuberlara bak hep tostcu erol taklıdı nusret populer oluyor ne yapıyor etı tokatlıyor sacma sapan ıs yapıyor populer bizim ülkemizde yetenekli insanlar hiç olurken saçma sapan şeyler ile insanlar gündem oluyor .

Tostçu Erol = Nusret

Ya herşeyi bırakın bir tostçudun bu kadar konuşulması çok saçma tv kanallarına çıkıyorlar neden tost soruya bak veya kaç yıldır tostçunuz ulan ne kadar saçma ya bu adamla nustretın populer olması aynı şey bizim ülkemizde böyle saçma işleri millet çok seviyor abi yeteneksizsiniz türkiyeyi izleyin yetenek olmayan herşey üst tura çıkıyor tostçunun 300k abonesi var ne yapıyor tost youtuberlara bak hep tostcu erol taklıdı nusret populer oluyor ne yapıyor etı tokatlıyor sacma sapan ıs yapıyor populer bizim ülkemizde yetenekli insanlar hiç olurken saçma sapan şeyler ile insanlar gündem oluyor .

Tostçu Erol = Nusret
Nusr-et işini çok iyi ve kaliteli yapan birisi. Bu yorumları yapmadan önce git bir etini ye ondan sonra yorum yap. Tostcu Erol'u ünlü olmadan önce de biliyordum. Bu kadar satışı olmasa da bayabir satışı vardı. Gaziantep'te o kadar tostçu varken bu adam ünlü olması demekki bu adam işini diğerlerinden kat kat iyi yapıyor.

Nusr-et işini çok iyi ve kaliteli yapan birisi. Bu yorumları yapmadan önce git bir etini ye ondan sonra yorum yap. Tostcu Erol'u ünlü olmadan önce de biliyordum. Bu kadar satışı olmasa da bayabir satışı vardı. Gaziantep'te o kadar tostçu varken bu adam ünlü olması demekki bu adam işini diğerlerinden kat kat iyi yapıyor.

Hocam bak siz yanlış anlıyorsunuz olayı olay ne kadar iyi veya kötü yaptığı degıl ne yaptığı adam eti almış tokatlıyor kesiyor saçma sapan hareketler yapıyor tv kanalların da youtube da gündem oluyor youtuberlar gidiyor video çekiyor taklit ediyor aynı şekil de tostçu erolda aynısı bu insanların bir yeteneği veyahut önemli eğlenceli birşey yaptığı yok ODEL arkadaşımızın dediği gibi onlar kendilerini birşey sanmıyor biz onları birşey sanıyoruz örnek yeteneksizsiniz türkiyeyi izliyoruz biri çıkıyor resmen yetenek adamın yaptıgı oylamadan tırt cıkıyor baika biri çıkıyor ne bilim cam yıgıyor atıyorum veya karate yapıyor hopluyor zıplıyor hopp sen yeteneksin diye gecırıyorlar anlayacagınız popüler olması gereken kısıler populer olmazken saçma sapan işleri yapanlar populer oluyor .

Hocam bak siz yanlış anlıyorsunuz olayı olay ne kadar iyi veya kötü yaptığı degıl ne yaptığı adam eti almış tokatlıyor kesiyor saçma sapan hareketler yapıyor tv kanalların da youtube da gündem oluyor youtuberlar gidiyor video çekiyor taklit ediyor aynı şekil de tostçu erolda aynısı bu insanların bir yeteneği veyahut önemli eğlenceli birşey yaptığı yok ODEL arkadaşımızın dediği gibi onlar kendilerini birşey sanmıyor biz onları birşey sanıyoruz örnek yeteneksizsiniz türkiyeyi izliyoruz biri çıkıyor resmen yetenek adamın yaptıgı oylamadan tırt cıkıyor baika biri çıkıyor ne bilim cam yıgıyor atıyorum veya karate yapıyor hopluyor zıplıyor hopp sen yeteneksin diye gecırıyorlar anlayacagınız popüler olması gereken kısıler populer olmazken saçma sapan işleri yapanlar populer oluyor .

O zaman suç adamlar da değil bizim insanlarımız da

O zaman suç adamlar da değil bizim insanlarımız da

Aynen ama aslında suç cocuklarımızda kardeşlerimizde bunları popüler yapan onlar çünkü bunları izleyip beğenenler onlar yani düşünün bir tostçu ne kadar populer olabilir hani youtube gibi mecrada insanlar populer olmak için örnek ben oyun videolarını cekıyorum yetmıyor eglence videoları cekıyorum yetmıyor yarışmalar challengelar vs çekiyorum yinede olmazken ve benım gıbı nıce kanallar varken bir adam çıkıyor tost yapıyor süper normalda bu tip olaylar 1 videoluk olur yaparsın patlar 1 hafta gundemde kalır gecer gıder adam kanal acmıs 300k abone her ızlenme 50k ustu ne yapıyor tost bu insanları popüler yapanlar hep bizim küçük kardeşlerimiz ne yazık ki . bu insanları populer yapıcagına ne bılım bızım forumda var play doh yapanlar stopmotion yapanlar vs bu tip kanalları populer yapsınlar cunku gercekden yetenek bu ısler ornek olarak verıyorum daha bırcok tarzda var :) ama kısaca abi tostçuda etcide populer olucaksa ısımlerı ıle olsun videoları ıle degıl :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri