Sanal Alemde İlk Defa Dolandırıldım

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
15 yıllık aktif internet hayatımda ilk defa dolandırıldım arkadaşlar. Dolandırılmak bişey değilde içime çok fena oturdu :)

Olay Özeti : 75K facebook sayfama birisi mesaj attı. Facebook videolarından para kazanmak ister misiniz vs.. diye. Bende olayı sordum. Sayfayı ajans'a kayıt ediyoruz ve linkleri kısaltıp videolardan para kazanıyoruz felan dedi. %40 ben istiyorum , gerisi senin dedi. Kalıcı süre yöneticilik felan istemiyorum dedi. Bi seferlik yapın, ben video paylaşımlarını felan yapayım dedi. (Benim bildiğim yönetici yaptığımız kişi 1 hafta boyunca sayfadan kimseyi atamıyor) Herneyse çocuğu yönetici yaptım, ama yönetici değilde sayfa sahibi ibaresi belirdi isminin yanında. Hiç bi şekilde atamıyorsun sayfadan. Zaten 1 dakikaya kalmaz beni attı sayfadan.

Bu arada konu hakkında fikri olan var mı ? Ben şaşırdım kaldım bu olaya :)

Geçmiş olsun hocam. Anladığım konular değil ama facebook'a yazsan olmaz mı bişeyler?

Ver hocam savcılığa gözünün yapına bile bakma bundan sonra o uğraşsın.

15 yıl dolandırılmaman güzel ama çok kolay dolandırılmışsın gölde boğulmuşsun resmen :( keşke içerik moderatörü yapsaydın

15 yıl dolandırılmaman güzel ama çok kolay dolandırılmışsın gölde boğulmuşsun resmen :( keşke içerik moderatörü yapsaydın

Ama emin olduğum bir konuydu bu. Yeni yönetici olan bir kişi 1 hafta boyunca kimseyi çıkaramıyor sayfadan. Böyle bi kural var. Fakat bu adam direk sayfa sahibi oldu.

Bak bu örnekde en üstte dijitalartı var sayfa sahibi. Bu çocukda aynı bu şekilde oldu farklı bir isimle

http://i.hizliresim.com/E5z4Xn.jpg

Ama emin olduğum bir konuydu bu. Yeni yönetici olan bir kişi 1 hafta boyunca kimseyi çıkaramıyor sayfadan. Böyle bi kural var. Fakat bu adam direk sayfa sahibi oldu.

Bak bu örnekde en üstte dijitalartı var sayfa sahibi. Bu çocukda aynı bu şekilde oldu farklı bir isimle

sende sıkıntı yok abi geçmiş olsun adam direk uygulamardan hesabına sızmış, hesap ayarlarından bak uygulamalara kullanmadığın programları kaldır

Editörlük verseydiniz keşke hocam sayfa yöneticileri kısmına ulaşamıyorlar sadece paylaşım yapabiliyorlar. Neyse olmuş bir hata. Ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa gitmenizi öneririm.

sende sıkıntı yok abi geçmiş olsun adam direk uygulamardan hesabına sızmış, hesap ayarlarından bak uygulamalara kullanmadığın programları kaldır

iyide herhangi bir uygulama yüklemedim ki hocam. Adamı sadece yönetici yaptım sayfada. O zaman diğer sayfalara neden dokunmadı ki ? :confused:

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

Editörlük verseydiniz keşke hocam sayfa yöneticileri kısmına ulaşamıyorlar sadece paylaşım yapabiliyorlar. Neyse olmuş bir hata. Ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa gitmenizi öneririm.

Tekrar söylüyorum. Yeni yönetici olan bir kişi 1 hafta boyunca sayfa yetkililerinin görevlerinde değişiklik yapamıyorlar .

yanlış anlama da bu kafayla 15 yıl dolandırılmadan nasıl geldin : ) 70k lık sayfaya ne diye para kazanmak için yazsınlar hocam. belli ki boş anına denk gelmiş sağlık olsun.

bu sayfa sahipliği olayı yeni heralde ilk zamanlarda ve güncellemelerde facebookda açıklar oluşabiliyor neyse giden gitmiş sağlık olsun artık

Satış konusu bu : https://wmaraci.com/forum/facebook-...iyactan-satilik-patron-cildirdi-303460-2.html

yeni türemiş olmalı bu sayfa sahipliği durumu yeni çıkan şeylerde ve güncelleme zamanlarında facede açıklar oluşabiliyor giden gitmiş neyse artık sağlık olsun

Sanırım burdaki üyeliğide bu : YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: ExploadTR

satmış bile şeref-siz

Son düzenleme:
yanlış anlama da bu kafayla 15 yıl dolandırılmadan nasıl geldin : ) 70k lık sayfaya ne diye para kazanmak için yazsınlar hocam. belli ki boş anına denk gelmiş sağlık olsun.

Birazda kendim istedim gibi oldu ya. Valla o sıra sanki hipnoz olmuş gibiydim :) Hatta bu tür teklifle gelen 3 . kişiydi 3 ay içinde. Hiç birine itibar etmemiştim

aramıza hoşgeldin

dolandırılanlar kulübüne :)

şaka bir yana geçmiş olsun

elaman busines almış hocam geçmiş olsun, içerik editörlüğü versen iyimiş

Son düzenleme:
İhmal etme. Bilişim suçlarına dilekçeni ver. Her türlü hava şartın da yakayı ele verir. Ve elbetteki yatarı garanti olan bir cezayla yüzleşmek zorunda kalır. İçeride huylarını pek bilmediği yeni arkadaşlarıyla birlikte geçireceği bir kaç yıl, ona iyi gelecektir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri