Sanalda En yakın dostunuza bile güvenmeyin ! !

:D Özgün yaptırmak iyi fikir hocam hatta 10 yaşındaylarken falan başlat bence :) Özgün çocukların için eğlence sizin için para :D
Zaten iyi bir kamera alabilecek duruma gelirsem en az 4 tane nasıl yapılır kategorisinde fikir var. Oyunu saymıyorum bile.. Oyuna sararsak çocukları bir daha önüne geçemeyiz.. oyun yasak :)

saolasın hocam desteğin için adam buralarda adımızıda kötülemiş şunu anladım kimseye yardımcı olmayacaksın iyilik yaptık adam herşeyimizi çalmış
Peki hocam nasil bulasti bu keyloger

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki hocam nasil bulasti bu keyloger

bundan kanal satın almıştım dosya yollamıştı bana sanırım o şekilde bulaştırdı bende çok anlamam bu key loger işlerinden tek aklıma gelen bu

bundan kanal satın almıştım dosya yollamıştı bana sanırım o şekilde bulaştırdı bende çok anlamam bu key loger işlerinden tek aklıma gelen bu
Nasip bi dosya uzantisi ne bilelim bizde onlemimizi alalim

Alın Hocam BizAlmadık Bi dünya Zararımız Oldu Benim Başıma Geldi Bana Ders Oldu İnşallah Bu Başıam Gelenler Herkeze Emsal OLur Herkez Önlemini Alır

Bundan Sonra Tanımadığım Hiç Kimseyi Skype Eklemem Dosya Transferi Yapmam Bildiğim Adamlar Bana Yeter

Alın Hocam BizAlmadık Bi dünya Zararımız Oldu Benim Başıma Geldi Bana Ders Oldu İnşallah Bu Başıam Gelenler Herkeze Emsal OLur Herkez Önlemini Alır

Bundan Sonra Tanımadığım Hiç Kimseyi Skype Eklemem Dosya Transferi Yapmam Bildiğim Adamlar Bana Yeter

aldığın dosyanın uzantısı ne .exe .xls .txt vs gibi

Öncelikle merhaba arkadaşlar aslında sadece uyarı için bu konuyu açtım ben yandım sizde yanmayın :) Sanalda kimseye güven olmaz biliyorum ama ben güvendim adam sandım karşımdakileri ama yine yanan taraf ben oldum.Onaysız onaylı satışım vardı forumda onaysız satışını yetiştiremediğimden bırakmıştım 1-2 kişiyle anlaşmıştık sistemimi öğrettim bunlardan biriside Satış Sorumlusu kendisi sistemimi biliyordu zaten fakat konu bu değil arkadaşa güvendim sohbet ettik falan forumda 1 konusundan dolayı banlanmıştı fakat Satış Sorumlusu olduğundan emin değildim güvendim arkadaşa ilk denemede 25 civarında mail açtı siparişim vardı bende direk vereyim dedim zaten sistemimiz aynıydı kapanma olmazdı fakat arkadaşın şeref***lik yapıcağını düşünmedim.Hemen bekleyen arkadaşa siparişini verdim.Şimdi bana arkadaştan mesaj geldi şifreleri değiştirilmiş vs. vs. Ve en önemlisi adam multi hesap açıyor.baysihir vardı forumda o hesabı banada verdi.O gece açtığı maillerin ödemesini yaptım.Diğer gün konuştuk saat 5-6 gibi 50 adet teslim ediceğini belirtti.Saat 6 oldu yazdım cevap yok.Diğer gün baysihir adlı hesabıyla beni banlayın diye konu açtığını gördüm.O zamandan beri haberde yoktu fakat açtığı maillerin hepsinin şifresini değiştirmiş.Forumda benim kimseye yanlışım olmadı tüm satışlarımda allaha şükür kimseyle sorunum olmadı.

VE BU ADAM ŞUAN FORUMDA BANA FORUMDA YENİ BİR HESAP AÇICAĞINIDA BELİRTTİ.LÜTFEN MAİL ALIMLARINIZDA VS. TİCARETLERİNİZDE DİKKAT EDİN.

BU ARADA KANALLARIMI ARTIK KENDİM AÇIYORUM.LÜTFEN BENİM HAKKIMDA GÜVENMEME GİBİ SORUNLAR OLMASINI İSTEMİYORUM.ÇOK KİŞİYLE ÇALIŞTIM HATTA BENDEN GÜNLÜK ALIM YAPAN ARKADAŞLAR VAR ONLARIN İSİMLERİNİDE VEREBİLİRİM.

KİM OLURSA OLSUN SANALDA GÜVENMEYİN.​

Hocam kusura bakma geçmiş olsun sormak istediğim şey hala o kişiden alıpta değiştirilmemişler varmı ? Yani mesela ben almıştım hesap o aldıklarımdan biri olabilirmi ?

Hocam bu işlerden önce hacker'lık yapıyordum :) Keylog işlerinden falan anlarım trojen atmıştır pcnize veya keylog atmıştır sadece sizin klavye yoluyla her yazdığınız arkadaşın keylog'a girdiği maile gidiyordur.Artık sistem gelişti hocam 1 resimde bile koylog olabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Hocam kusura bakma geçmiş olsun sormak istediğim şey hala o kişiden alıpta değiştirilmemişler varmı ? Yani mesela ben almıştım hesap o aldıklarımdan biri olabilirmi ?

Hocam yok 25 adet aldım o arkadaştan sadece o 25 adette skype'dan bir arkadaşa gitmiş onunla çözdük sorunu bu arkadaştaki mailler hiçkimsede yok.Rahat olabilirsiniz

Son düzenleme:
Sorunların sebebi yine insanın kendisidir. Bence insan önce kendisine güvenmeli İşte bu güven dediğimiz şeyde önce insan kendisini sorgulamalı ve korkmamalı kimseden :) İnsanın korkacağı tek şey kendisidir. :D hiç birşey karşılıksız değildir. Yinede geçmiş olsun üzücü bir durum Allah kimsenin başına vermesin

Hocam artık işe exploitler girdi her türlü uzantıya girebiliyolar giren kişinin profosyenellik seviyesnie değişir en dikkat edeceğiniz .exe ve .bat (başka bir exe çalıştırmak için kullanılıyor) sonra exploit işine girince excel word notepad v.b de giriyor ve antivirüslerde tanımıyor

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

вєякαη;684816' Alıntı:
Sorunların sebebi yine insanın kendisidir. Bence insan önce kendisine güvenmeli İşte bu güven dediğimiz şeyde önce insan kendisini sorgulamalı ve korkmamalı kimseden :) İnsanın korkacağı tek şey kendisidir. :D hiç birşey karşılıksız değildir. Yinede geçmiş olsun üzücü bir durum Allah kimsenin başına vermesin

İnşallah hocam Allah kimseyi böyle dolandırıcılarla karşılaştırmasın.

вєякαη;684816' Alıntı:

Hocam Bide Adama Bi Acıdıydım Bİr Kaç Tiyo Vermiştim Adam Bir acındırdıki Kenidni Öğrenciymiş Falan Filan İşte Bizde iyi niyetliyizya bu ay biraz yardım edeyim biraz harçlık yollıyayım diyordum ama insanın kanı bozuk olmasın işte

Hocam Bide Adama Bi Acıdıydım Bİr Kaç Tiyo Vermiştim Adam Bir acındırdıki Kenidni Öğrenciymiş Falan Filan İşte Bizde iyi niyetliyizya bu ay biraz yardım edeyim biraz harçlık yollıyayım diyordum ama insanın kanı bozuk olmasın işte

Banada evli oldugunu askeri ücretle bir işte çalıştıgını söyledi :D

Anlıyorum bunlar hayatın güzel insanlar üzerinde olan testi :) Sen iyi olmaya devam et bence

Bende o adama acımıştım yanlış hatırlamıyosam eşimle beraber bişeyler yapmaya çalışıyoZ fln dedi içim cız etti çok yufka yürekliyim üzülmüştüm. Dedim bak karı koca bişeyler yapmaya çalışıyolar inş güzel paralar kazanırlar dedim içimden. Ama adama bak be vay anasınıı

Bende o adama acımıştım yanlış hatırlamıyosam eşimle beraber bişeyler yapmaya çalışıyoZ fln dedi içim cız etti çok yufka yürekliyim üzülmüştüm. Dedim bak karı koca bişeyler yapmaya çalışıyolar inş güzel paralar kazanırlar dedim içimden. Ama adama bak be vay anasınıı

hocam onun abiside bu forumda ama hangi nicki kullanır doğrumudur yalanmıdır bilemem ama abim burda felan bi yazısını okumuştum sanırım

Hocam adam yalan atma konusunda prof. olmuş.İnsanların sözlerine aldanıp acıyanlar zaten hep başı yananlar olur.

ben hiç acımamıştım ;) garip birşeyler sezmiştim o adamdan zaten :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri