Sanırım Adsense Kapanan Kanalın Parasını Ödemiyormuş...

Tek kanal tek adsense telif vs yok bir bucuk yildir sorunsuz kanal kesinlesmedi. Odemelerden 2 gun oncede kanal kapandi. Kesinlesmeme kanal kapanmalariyla alakali degil bence.

Son düzenleme:
Kapanan ödenmez ise bu ay bir çok kişi benim gibi yt ye çalışmış demektir .
Zaten 10 güne yakındır 3 Adsense de de reklam çıkmıyor boşa gidiyor izlenimler .
Cidden bu ay hepsi üst üste geldi bakalım ocakta ne olacak hayırlısı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapanan ödenmez ise bu ay bir çok kişi benim gibi yt ye çalışmış demektir .
Zaten 10 güne yakındır 3 Adsense de de reklam çıkmıyor boşa gidiyor izlenimler .
Cidden bu ay hepsi üst üste geldi bakalım ocakta ne olacak hayırlısı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reklam çıkmayan kanalların kazancı adsenseye normal mı yansıyor. Neden soruyorum benim kesinleşmeyen adsensede kazanç geçen aya göre yüzde 10 artmış durumda fakat ne zaman videoya girsem reklam görmüyorum bazen girişte çikiyor. Artışa gelince geçen yılda bu aylarda artış olmuştu

oncelikle gonderici mail adresine bakarsaniz sahte oldugu %99 belli. "-" simgesi biraz asagiya yapistirilmis. mail bence orjinal degil.

simdi geleyim asil soylemek istediklerime.

kusura bakmayin ama hem bu forumdakiler hem de forum disindakiler sizleri o kadar saf yerine koyuyor ki kesinlesmelerden bu yana yaprak gibi ordan oraya savurup duruyolar sizi.

bi ara bunlara mail ile cevap vermislerdi hani? su ayin 15'ine kadar kesinlesmeler duzelcek demislerdi ne oldu?

bakin bunu daha once bi kez yazdim bi kez daha yaziyorum. google, youtube kim derseniz deyin asla ama asla hata yaptilarsa yaptiklarini kabul etmezler. bu konuda asla aciklama yapmazlar asla cevap vermezler.

eger bu ayin kesinlesmelerinde sorun varsa bu sorun ocak ayindaki kesinlesmelerde duzelir ustu bu sekilde kapanir.

e iyi de bu ay eksik kesinlesmeler oldu kapanan kanallarim kesinlesmedi diye zirvalamasin kimse. tek kanal tek adsense calisip kanali acik olmasina ragmen kazanci kesinlesmeyen/eksik kesinlesenler var. hatta ozgun calisip kesinlesmeyen/eksik kesinlesenler var.

eskiden tek derdimiz ilyas'in sacmaliklariydi simdi forumun yarisindan cogu ilyas'tan beter sacmaliyor. forumu azcik dolassaniz bu ay ki kesinlesme konusunda 3-5 sayfaya baksaniz zaten ortaya attiginiz butun tezlerin curudugunu gormus olursunuz.

kapanmayanlar odenecek mi odenmeyecek mi?

bu ay adsense'e bagli butun kanallarim tek tek kapandi gitti. 7 adsense'te sadece 1 tane kanal kaldi o da kismetse yarin kapanir. :D yeni baglananlar 2-3 gun sonra kapaniyor. o yuzden artik kanal baglamiyorum.

sahsi fikrimse kapananlar %99 ihtimalle odenmeyecek. israrla adsense'e bagli spam kanallari kapatiyorlar. bu yuzden spamdan gidenlere odeme gelmemesi surpriz olmayacak benim icin.

oncelikle gonderici mail adresine bakarsaniz sahte oldugu %99 belli. "-" simgesi biraz asagiya yapistirilmis. mail bence orjinal degil.

simdi geleyim asil soylemek istediklerime.

kusura bakmayin ama hem bu forumdakiler hem de forum disindakiler sizleri o kadar saf yerine koyuyor ki kesinlesmelerden bu yana yaprak gibi ordan oraya savurup duruyolar sizi.

bi ara bunlara mail ile cevap vermislerdi hani? su ayin 15'ine kadar kesinlesmeler duzelcek demislerdi ne oldu?

bakin bunu daha once bi kez yazdim bi kez daha yaziyorum. google, youtube kim derseniz deyin asla ama asla hata yaptilarsa yaptiklarini kabul etmezler. bu konuda asla aciklama yapmazlar asla cevap vermezler.

eger bu ayin kesinlesmelerinde sorun varsa bu sorun ocak ayindaki kesinlesmelerde duzelir ustu bu sekilde kapanir.

e iyi de bu ay eksik kesinlesmeler oldu kapanan kanallarim kesinlesmedi diye zirvalamasin kimse. tek kanal tek adsense calisip kanali acik olmasina ragmen kazanci kesinlesmeyen/eksik kesinlesenler var. hatta ozgun calisip kesinlesmeyen/eksik kesinlesenler var.

eskiden tek derdimiz ilyas'in sacmaliklariydi simdi forumun yarisindan cogu ilyas'tan beter sacmaliyor. forumu azcik dolassaniz bu ay ki kesinlesme konusunda 3-5 sayfaya baksaniz zaten ortaya attiginiz butun tezlerin curudugunu gormus olursunuz.

kapanmayanlar odenecek mi odenmeyecek mi?

bu ay adsense'e bagli butun kanallarim tek tek kapandi gitti. 7 adsense'te sadece 1 tane kanal kaldi o da kismetse yarin kapanir. :D yeni baglananlar 2-3 gun sonra kapaniyor. o yuzden artik kanal baglamiyorum.

sahsi fikrimse kapananlar %99 ihtimalle odenmeyecek. israrla adsense'e bagli spam kanallari kapatiyorlar. bu yuzden spamdan gidenlere odeme gelmemesi surpriz olmayacak benim icin.

Olayları Bu Şekilde Basit Görmemek Gerekli Diye Düşünüyorum. Hele Forumun Yarısını Saf Hiç Görmemek Lazım. Herkes Bir Umut Gelebilecek Olumlu Yada Olumsuz Cevabı Bekliyor ve Merak Ediyor. Bizler Elimizdeki Gerçeğe En Yakın Doneleri Ortaya Koyarak Bir Fikir Edinmeye ve Ona Göre Gardımızı Alma Gayreti içindeyiz ki Sende Şahsi Fikrin ile İddaa Ettiğin gibi Bu Forumun Yarısını Saf Yerine Koyanlarla Aynı Fikirdesin. Yazmış Olduğun Onca Satırda Sadece iki Kelimen Dikkatimi Çekti "Saf" ve "Saçmalık". Bence Hassas Bir Dönemdeyiz İnsanların Alınganlık Gösterebileceği Konulardan ve Söylemlerden Uzak Durmak Gerekli...

Olayları Bu Şekilde Basit Görmemek Gerekli Diye Düşünüyorum. Hele Forumun Yarısını Saf Hiç Görmemek Lazım. Herkes Bir Umut Gelebilecek Olumlu Yada Olumsuz Cevabı Bekliyor ve Merak Ediyor. Bizler Elimizdeki Gerçeğe En Yakın Doneleri Ortaya Koyarak Bir Fikir Edinmeye ve Ona Göre Gardımızı Alma Gayreti içindeyiz ki Sende Şahsi Fikrin ile İddaa Ettiğin gibi Bu Forumun Yarısını Saf Yerine Koyanlarla Aynı Fikirdesin. Yazmış Olduğun Onca Satırda Sadece iki Kelimen Dikkatimi Çekti "Saf" ve "Saçmalık". Bence Hassas Bir Dönemdeyiz İnsanların Alınganlık Gösterebileceği Konulardan ve Söylemlerden Uzak Durmak Gerekli...

Bence [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] arkadaşımız oldukça doğru bir noktayı açıklamış. Hassas bir dönem de olduğumuzun herkes farkında bu yüzden kulağına gelen , gelmeyen her şeyi insanlar burada yazıp çiziyor ve forumdaki üyeler açılan her konuyu dikkatlica takip ediyor , olayları yalan yanlış da olsa ciddiye alıyor tedirgin oluyor. Bana kalırsa forum yöneticileri buna bir dur demeli ve açılan bu tür konuların önüne geçmeli ya da belli bir konu da toparlamalı. Yazılan ingilizce metin oldukça amatör ve mail çok saçma duruyor. Hele şu forum da 2-3 kişi var ki zaten sürekli bi yerlerden duyum alıyor ve sürekli kesin kanılara varıyor insanları yalan yanlış tedirgin edip , olumsuz hava oluşturuyor.

sadece o iki kelime degil digerlerine dikkat etseydiniz anlattigim seyi anlardiniz.

...

Ya arkadaşlar ne kadar umutsuzsunuz
görüceksiniz bu ay aralık ödemeler sıkıntısız olcak
benim arkadaşım var
4 haneli kazanc kesinlesti ödemesini aldı
vede kesinlesen 4 haneli paranın tüm
kanalları kapanmıstı spamdan genede %15 kesinti
oldu bukadar umutsuz olmayın ya
açık açık youtube 2 ay paralara çöktü
ama bu ay düzelcek işte

Ya arkadaşlar ne kadar umutsuzsunuz
görüceksiniz bu ay aralık ödemeler sıkıntısız olcak
benim arkadaşım var
4 haneli kazanc kesinlesti ödemesini aldı
vede kesinlesen 4 haneli paranın tüm
kanalları kapanmıstı spamdan genede %15 kesinti
oldu bukadar umutsuz olmayın ya
açık açık youtube 2 ay paralara çöktü
ama bu ay düzelcek işte

bence okadar emin olmayın hocam, ben 4 yıldır bu işteyim 2017 de beşinci yılıma giricem, bu işten bitek şunu anladım, her an herşey olabiliyor, yani tecrübe anlık olarak değişebiliyor,

elbette kötü düşünmeyelim bardağın dolu tarafından bakalım, ama yinede kesin şeyler söylemek doğru değil, 3 yıl bu işi yaparsınız edindiğiniz tecrübelere göre kesin şöyle şöyle olacak dersiniz, sonra adamlar bi güncelleme çıkartırlar, emin olduğunuz şeyler altüst olur,

Önümüzdeki ay hem bu konu netleşir hemde kanal kapanmaları konusunda elimizde somut veriler olur,

her şey ocakta belli olur bekleyip göreceğiz

bir arkadaşımın web adsensesinde yaklaşıkolarak 25k para vardı kesinleşen 1200 tl gibi bir rakam kesinleşmelerle ilgili sorun kanal kapanması vs değil bundan çok eminin hadi biz spam yapıyoruz kesinleşmedi adam web adsense war sitesi ayakta reklamlar duruyo ozaman onun adsensi neden bukadar az kesinleşti odamı spam yapmıs ?

Bu ay açık olanların bile parasın ödemedi kapalıları ödeyip ödemeyeceği 1-2 ay içinde netlik kazanır artık bu şekilde yüksek kesinti ile kesinleşmeler olursa başımız dertte demektir.

yüksek kesinti sıkıntısı web adsenselerde de mevcut suan yapılcak tek şey sadece beklemek şunada hiç bir şekilde katılmıyorum yt bitti spam bitti her yıl aynı mevzu burda dönup duruyo eğer spam cidden bitseydi quiz döneminde biterdi o dönemi iyi hatırlayın gecen ayın ödemsini yaparmı yapmazmı bilmem ama bi şekilde herkez yoluna devam eder şahsi fikrim.

13gün sonra ak,kara belli olur.
tek sinir olduğum nokta en verimli zamanımda vurdu bu piyango :D

Bende simdiye kadar kapananlarin parasi normal kesintiyle kesinlesirdi ama simdi aralik soykirimi nasil olucak bilmiyorum, bakalim ocak 11'te sonuc ne gozukecek :)

yüksek kesinti sıkıntısı web adsenselerde de mevcut suan yapılcak tek şey sadece beklemek şunada hiç bir şekilde katılmıyorum yt bitti spam bitti her yıl aynı mevzu burda dönup duruyo eğer spam cidden bitseydi quiz döneminde biterdi o dönemi iyi hatırlayın gecen ayın ödemsini yaparmı yapmazmı bilmem ama bi şekilde herkez yoluna devam eder şahsi fikrim.

quizden sonra tam 10 ay kendime gelemedim yani çalışmadım :) çok kötü bi darbeydi :mad: boşa giden zamanıma yanıyorum hazirandan tekrar başladım ve kasım aralık sıkıntılar çıktı keşke quiz darbesinden sonra ara vermeseydim

Kapanan kanallar ile bu kesinleşmemelerin alakası yok. Açık kanallarımız kesinleşmedi. Son attıkları cevaplarda sorunun ocak ayındada devam edebileceğini yazmışlar. Ocak 11 de aynı sorunlar yaşanabilir.

300 tl altı olan adsenseler normal kesinleşirken 4 haneler kuruş bazında veya 2 hane kesinleşti bende 2 haneli 3 adsense var baktım hepsi 3 hane fazladan kesinleşmiş ama 4 hanelerde tık yok :) aslında bu herşeyi açıklıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri