Sanırım bırakma vakti geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam şehir söyle belki iş için yardım eden biri çıkar, benim şehirdeysen ben de ederim.

Hocam yt ye asla bel baglanmaz isterse 100 tane gelirli kanalin olsun ..yarin bi baktin kanallar gumlemis bu isin yarini yokk...kendine oncelikle calisabilecegin bir is arastir ben 3 aydir bu isi yapiyorm sans eseri buldgm kategori ile 4 hanelere ulasabildim cok sukur ama ek is olrak yapiyorm isimi asla birakmam yt isi benim icin ek gelirdir hobidir.is bulursan bu isi yapmaya gene dewam.et

Hocam bırakmaya gerek yok ama ara verebilirsin önce bir iş bulup sonra kaldığın yerden part time olarak devam et, günde bir iki saat ve her gün bir kanal her türlü yeter..Ufakda bir tavsiye: kanalların kapandığı için işi bırakmak istiyorsun ama emin ol ki çok fazla telifsiz, eşleşensiz, dünya engeli olmayan ,flagsız rekabet olmayan katagoriler var bunu sakın unutma :)

Son düzenleme:
hocam aileniz varsa bence öncelik olarak kalıcı bi iş bulmaya bakın garantiniz olsun bu işide boş vakitlerinizde ek gelir yaratmak için kullanın

Abi bence bırakmamalısın bundan başka kısa zamanda iyi kazandıracak iş bilmiyorum bende öğrencıyım 3-4 aydır az çok kazanıyorum fazla kanal açarsanız sizinde kazanacagınıza inanıyorum, size kazandıgım videoları yolluyorum sizde arasından iyileri seçip çalış ama render gerekli eşleşen veriyor videolar bende ,başka yardım istediğin konu varsa pm atman yeterli kanal açma, bilgi vs.

Mudur eve geçince ben sana yardımcı olacam şuan isten zamanım kalmiyor yoksa aklimdasin

Skype adresini ver p.mden yardimci olayim sana elimden geldigi kadar

bu iş insanlara internnetten yani beleşten para kazanmak gibi gelse de, normal bi işte çalışırmışçasına hatta bazen daha fazla stresle dolu ve günde en az 8-10 saat mesaiyle dolu bi iş. bu şartlarda bi maaş kadar gelir elde etmek mümkün. biraz da şansla fazlası da mümkün fakat birden sıfırlanma riski de her daim var. hele youtube sürekli yeni bişeyler yapıyorken.
özetle, nasıl bi işe girince çalışıyorsanız, ytden kazanmak için aynı mantık aynı zaman aynı emekle çalışarak kazanabilirsiniz.

Hocam zaman pes etme zamanı değil. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Eve gelip 11-12ye kadarda youtube ile uğraşıyorum. Amacım youtube spamı bitirinceye kadar alabildiğimi almak. Bot yada VDS in varsa youtube da sihirli kelimeyi arat ve başla yüklemeye :)

hocam her yolu denedim demeyin, yanlış yolları denediniz. Doğru yolu bulunca elbet kazanıcaksınız. Kapanan kanallarınız varsa ip sıkıntılıdır, açılma yöntemi sıkıntılıdır. Videolarınız izlenmiyorsa boş video atıyorsunuz. Okadar çok kategori video varki araştırın biraz elbet karşınıza çıkacak kazanıcaksınız hocam. Pes etmeyin lütfen..

Bırak. . .
SSk'lı işe gir çalış.
O kadar çocuğa YT'den gelen parayla bakıcam diye güvenme.
Adsense bu ay öderse birdahaki ay ödemez, ne yapacağı belli olmaz.
Allah yardımcın olsun.

Ben sahsen söyle yapıyorum.
5 usd kazandıysam 3 usd kazanan arkadasları düsünüyorum.
Bu sekilde yapabilme istegi geliyor.
Fakat ben 3 usd kazanırken aylık 20 k usd kazananlara göz dikseydim yt isinde 1 ayı doldurmadan cakardım.
Her zaman yapmanız gereken sizden asagı olanları düsünerek, belli bir plan dahilinde calısmalarınızı sürdürmek.
Umarım hersey yoluna girer.

teşekkürler

Burda o kadar çok bilgi paylaşıldı ki siteler falan ordaki içerik adlarını alıp tek tek youtube aratsaydınız işler çok değişik olurdu

Herkesin arkadaşa yardım etme isteği beni çok mutlu etti.Ben de yardım etmek isterdim ama ben de kazanamıyorum henüz.İnşallah kazanmaya başlarsın.

kusura bakmada hocam bence sen çalışmamışsın yoksa şu youtube işinde aylarca çalışıp para kazanamayacak biri olamaz yani. ha kazanıyodu kapandı dersin o ayrı o zaman yükleme yöntemlerin yanlış derim ama 100lerce kanal aççıyosun helede anime dizi diyosun mutlaka izlenir. yutubum botunu tavsiye ederim sana kapanmaları en aza indirebilirsin bu botla. her kanala girerken ve bota baglarke çerezleri sil. her 5 kanalda modeme rest at. hergün bi botla 5 kanaldan fazla açma. bir kanala 100 videodan fazla atma. bak bakalım kapanıyomu :D

kusura bakmada hocam bence sen çalışmamışsın yoksa şu youtube işinde aylarca çalışıp para kazanamayacak biri olamaz yani. ha kazanıyodu kapandı dersin o ayrı o zaman yükleme yöntemlerin yanlış derim ama 100lerce kanal aççıyosun helede anime dizi diyosun mutlaka izlenir. yutubum botunu tavsiye ederim sana kapanmaları en aza indirebilirsin bu botla. her kanala girerken ve bota baglarke çerezleri sil. her 5 kanalda modeme rest at. hergün bi botla 5 kanaldan fazla açma. bir kanala 100 videodan fazla atma. bak bakalım kapanıyomu :D

hocam elbet bir gün kapanacak ama YTdeki AMAÇ KAPANANA KADAR NE BIRAKSA KARDIR MESELESİ . AMAÇ FAZLA VİDEO DEGİL . İzlenecek VİDEO.

Birde ben yardımcı olıyım sana.Ama herkesten farklı birşey öğrenmek tabiki iyi bişey senin için.Skype adresini pm at..

hocam benim en büyük isteğim özgün çalışmak
sizde ilk üye olduğunuz zamanlarda özgüne başlasaydınız şimdi çok ii yerlere gelmiştiniz
bende özgün çalışmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım
başkasının videosundan gelen paranın tadı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri