Ben sahsen söyle yapıyorum.
Fakat ben 3 usd kazanırken aylık 20 k usd kazananlara göz dikseydim yt isinde 1 ayı doldurmadan cakardım.
öyle demeyin hocam ben aylık 20k ları hedef alarak ilk ayda 4 haneli aldım. Hırs meselesi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fakat ben 3 usd kazanırken aylık 20 k usd kazananlara göz dikseydim yt isinde 1 ayı doldurmadan cakardım.
Sen 4 haneli almıssın fakat 4 hane yerine 4 usd bile zor alsaydın sende belkide burada olmazdınöyle demeyin hocam ben aylık 20k ları hedef alarak ilk ayda 4 haneli aldım. Hırs meselesi
Sen 4 haneli almıssın fakat 4 hane yerine 4 usd bile zor alsaydın sende belkide burada olmazdın
Bu islerin basında sabır gelir her zaman.
bu iş insanlara internnetten yani beleşten para kazanmak gibi gelse de, normal bi işte çalışırmışçasına hatta bazen daha fazla stresle dolu ve günde en az 8-10 saat mesaiyle dolu bi iş. bu şartlarda bi maaş kadar gelir elde etmek mümkün. biraz da şansla fazlası da mümkün fakat birden sıfırlanma riski de her daim var. hele youtube sürekli yeni bişeyler yapıyorken.
özetle, nasıl bi işe girince çalışıyorsanız, ytden kazanmak için aynı mantık aynı zaman aynı emekle çalışarak kazanabilirsiniz.
Hocam zaman pes etme zamanı değil. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Eve gelip 11-12ye kadarda youtube ile uğraşıyorum. Amacım youtube spamı bitirinceye kadar alabildiğimi almak. Bot yada VDS in varsa youtube da sihirli kelimeyi arat ve başla yüklemeye![]()
hocam her yolu denedim demeyin, yanlış yolları denediniz. Doğru yolu bulunca elbet kazanıcaksınız. Kapanan kanallarınız varsa ip sıkıntılıdır, açılma yöntemi sıkıntılıdır. Videolarınız izlenmiyorsa boş video atıyorsunuz. Okadar çok kategori video varki araştırın biraz elbet karşınıza çıkacak kazanıcaksınız hocam. Pes etmeyin lütfen..
Bırak. . .
SSk'lı işe gir çalış.
O kadar çocuğa YT'den gelen parayla bakıcam diye güvenme.
Adsense bu ay öderse birdahaki ay ödemez, ne yapacağı belli olmaz.
Allah yardımcın olsun.
5 usd kazandıysam 3 usd kazanan arkadasları düsünüyorum.
Bu sekilde yapabilme istegi geliyor.
Her zaman yapmanız gereken sizden asagı olanları düsünerek, belli bir plan dahilinde calısmalarınızı sürdürmek.
Umarım hersey yoluna girer.
Skype adresini ver p.mden yardimci olayim sana elimden geldigi kadar
kusura bakmada hocam bence sen çalışmamışsın yoksa şu youtube işinde aylarca çalışıp para kazanamayacak biri olamaz yani. ha kazanıyodu kapandı dersin o ayrı o zaman yükleme yöntemlerin yanlış derim ama 100lerce kanal aççıyosun helede anime dizi diyosun mutlaka izlenir. yutubum botunu tavsiye ederim sana kapanmaları en aza indirebilirsin bu botla. her kanala girerken ve bota baglarke çerezleri sil. her 5 kanalda modeme rest at. hergün bi botla 5 kanaldan fazla açma. bir kanala 100 videodan fazla atma. bak bakalım kapanıyomu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.