telefon no + 2.gmail kayıtlı+açılış tarihi vs var ama telefona ulaşamıyorum
silmeden dikkat etmek lazım bunlara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
telefon no + 2.gmail kayıtlı+açılış tarihi vs var ama telefona ulaşamıyorum
O zaman sen yeni yüklediklerinde ünlemden kurtulmuş oldun ünlemli olupta silip açtıktan sonra yeşil $ olan videon yok yaniyani diyelim partnerden çıktık hepsi ünlem oldu silip senin anlattıgın yöntemle açtıktan sonra kanalı ünlemli videolarda para kazanmaya açma gibi bir durum yok anladıgım.
bilmiyorum ama kanaldaki videolar haliyle para kazanmaya açık değildi. açtım ya ünlem görecektim ki büyük ihtimali buna verdim yada yeşil dolar olacaktı.
yeşil dolar oldu işe yarayabilir diye düşündüm.
bu zaten olan yöntem değil mi bahsettiğin konuda. herkes kanalı sonradan açınca en son sildiğin ünlemli videoları bu sefer dolar olduğunu zannediyo. öyle değil dimi?
Walla tam Hatırlamıyorum belki Son Yüklediklerim Ünlem Olabilir. Ama 444 Videodan bi tanesi bile sekmezmi ya
yok zaten dolardı ise dolar olarak devam ediyor.bahsettiğin konuda bundan bahsedilmişti zaten.ünlem için bi çözüm değil sanırım ama denemek lazım. yükleyelim ünlem olduktan sonra videoları silmeden gmaili silip açalım belki deneyen vardır. yine de teşekkürler.
Şimdi ünlem gelen kanalımızı videoları yükledikten sonra siliyoruz, sonra geri kurtarıyoruz ve sonra hepsi dolar yanıyor öyle mi ben mi yanlış anladım?
Hocam senin denediğin bu değil mi![]()
Ben denedim ama olmamıştı.Neyi yanlış yaptım anlamadım.
Ünleme düşmeyenlerde ünleme düştü inanırmısın![]()
@minnos
Buradaki Mesajınızı satış yaptığınız konuda ilk mesajınıza eklerseniz sevinirim.Hem bundan sonraki böyle durumlarda bu sorunla karşılasılmaz hemde foruma yeni üye olan bir çok kişi bu konudan haberdar olur ve ona göre sizden silme yada saklama talebinde bulunabilir.
Konudaki mesajlar temizlenmiştir. Saygılarımla Konu yeniden aktifdir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.