Sanırm kapanma sorununun çözümünü buldum

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
beyler ben mac adresimi değiştirdim ve artık kanallarım kapanmıyor. botta kullanıyorum ayrıca sadece çok yüklenmiyorum bot ile günde 20 30 video ideal çözümü buldum sanırım. MAC adresi değiştirin bir deneyin. 5 gün oldu kapanmadı mac adresini değiştirmeden önceki günlerimde 12 saat geçmeden hemen kapanıyordu 5 gün oldu hala sıkıntı yok sizde deneyin yorumlara göre yola çıkalım

beyler ben mac adresimi değiştirdim ve artık kanallarım kapanmıyor. botta kullanıyorum ayrıca sadece çok yüklenmiyorum bot ile günde 20 30 video ideal çözümü buldum sanırım. MAC adresi değiştirin bir deneyin. 5 gün oldu kapanmadı mac adresini değiştirmeden önceki günlerimde 12 saat geçmeden hemen kapanıyordu 5 gün oldu hala sıkıntı yok sizde deneyin yorumlara göre yola çıkalım

Hocam sorunun bu olduğunu düşünüyorsan ki bende öyle düşünüyorum, mac adresini değiştirmeyi anlatsaydın keşke direk ?

nasıl değiştirecez mac adresini bilen birileri varsa yazsa çok büyük makbule geçer

Ben Anlatayım Mac Changer Programı Var Forumda Aslında Fiziksel Olarak Değişiyor Yani Kayıt Olduğunuz Siteye Değişik Gösteriyor Bu Sayede Kanallar Kapanmıyor Fakat Eski Kanallarınıza Girerseniz Sorun Çıkabilir Ayrıca Size Tavsiyem Mozilla Gizli Pencereden Kanalınızı Kontrol Edin Her Gün Kanala Max 100 Video Yükleyin Videoları Yüklerken Özgünleştire Tıklayın Öyle Yükleyin Her 10 Hesapta Bir Mac Adresi Değiştirin Bu Arada Bi De Teşekkür Edebilirsiniz :D

ben hiçbirşey yapmadım kapanma yok 3 gündür.kanallara 500 1000 video atıyorum

Hocam sorunun bu olduğunu düşünüyorsan ki bende öyle düşünüyorum, mac adresini değiştirmeyi anlatsaydın keşke direk ?

ben size en kolay yöntemini anlatayım hemen TMAC v6 diye bir program var onunla cok basit değiştirebiliorsunz link atmak yasaktır diye atmadım beyler

bu programda internete nereden giriyorsanız ethernet kartını kullanıyorsanız ethernet kartını wifi ise wifi kısmını seçip random mac adress e tıkladıgnzda otomatik mac adresleri veriyor change now a tıkladığınızda da aktif olacak yapmadan önce başlat çalıştır cmd yazın ipconfig/all yazın burda mac adresleriniz yazıyor fiziksel ile baslayan mac adresiniz beyler kontrol edersiniz

Olay zaten mac addresiyle alakalı, ben 2. leptop ım dan devam ediyorum çalışmalara. Bu ( MACBOOK PRO ) internetten baktım yararlı bir bilgi program göremedim mac değiştirmeyle iligli artık sadece sörf yapıyorum zaten 2. bir bilgisayarı falan olan arkadaşlar denesinler ki kanal açmayı falan sorun olmadığını göreceklerdir..

Şimdi uyduruk bir masaüstü toplayacağım sadece youtube işi için.

Bunda 1saat 15 dk içinde tüm kanallar uçarken açtığım ettiğim, 2. ci bilgisayarımda hiç bir sorun olmuyor oradan açtığıma buradan girince oradan açtığım tüm kanallar gene kapanıyor son 4-5 günümün analizi böyle Bende MacAdres. ile ilgili olduğunu düşünüyorum malesef.

mac değiştirmeyi bi denemek lazım teşekkürler.

Olay zaten mac addresiyle alakalı, ben 2. leptop ım dan devam ediyorum çalışmalara. Bu ( MACBOOK PRO ) internetten baktım yararlı bir bilgi program göremedim mac değiştirmeyle iligli artık sadece sörf yapıyorum zaten 2. bir bilgisayarı falan olan arkadaşlar denesinler ki kanal açmayı falan sorun olmadığını göreceklerdir..

Şimdi uyduruk bir masaüstü toplayacağım sadece youtube işi için.

Bunda 1saat 15 dk içinde tüm kanallar uçarken açtığım ettiğim, 2. ci bilgisayarımda hiç bir sorun olmuyor oradan açtığıma buradan girince oradan açtığım tüm kanallar gene kapanıyor son 4-5 günümün analizi böyle Bende MacAdres. ile ilgili olduğunu düşünüyorum malesef.

bencede mac adresinle alakalı hocam inş bu yüzdendirde uğraşmayız artık

Beyler makineleriniz masaüstü ise harici ethernet kartı alın 21 TL- laptop ise wiriless adaptör alın oda 20-25 TL çok daha sağlıklı olur MAC adresi değiştirmekten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri